FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Toni Petrea a fost la un pas de CS Universitatea Craiova! Mihai Rotaru: „L-am lăsat două săptămâni și s-a dus la FCSB” + Acționarul oltenilor nici nu vrea să audă de Dan Petrescu: „Nu l-am vrut absolut niciodată”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 17:00 / Actualizat joi, 05 mai 2022 17:32

Mihai Rotaru a venit în studioul Gazetei Sporturilor, acceptând pentru prima oară prezența într-o emisiune sportivă! Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Rotaru a vorbit deschis despre o posibilă numire a lui Dan Petrescu la Universitatea Craiova, dar și despre șansa ratată de Toni Petrea de a semna cu formația din Bănie.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Domnule Rotaru, în trecut a apărut informația că l-ați dorit pe Dan Petrescu.

- Dan Petrescu nu a fost niciodată în vizorul nostru. Absolut niciodată! Dacă Edi Iordănescu a fost la un moment dat în vederile noastre, Petrescu niciodată!

- Nici Șumudică?

- Cu Șumudică sunt prieten. Am avut o întâlnire prietenească, nu profesională. Sunt mulți ani de atunci, când am reziliat cu Sorin Cârțu contractul de antrenor. Am stat cu Șumi de vorbă, dar nu era vorba de fotbal, adică nu era pentru a încheia un contract.

- Și?

- A zis: „Uite, eu vin mâine dimineață, vă antrenez”. Glumea, el era cu angajament. Și i-am zis: „Mă, Șumi, am scăpat de dracu' și îl iau pe ta-su acum? Nu are sens să ne certăm”.

- Niciodată nu a fost în vederile dumneavoastră?

- Șumi a fost în vederile noastre. Poate să fie la un moment dat antrenorul Universității. Iar despre Petrescu n-am spus că e exclus, ci doar că niciodată nu a fost în vederile noastre.

- Spuneți-mi ce părere aveți de Dan Petrescu?

- Unul dintre lucrurile pe care le urăsc este că cei de la celelalte echipe, oficiali, își dau cu părerea despre jucătorii noștri și despre antrenorii noștri. Așa că evit să fac aceeași greșeală.

- Să nu fiți ca ei.

- Nu vreau să îmi dau cu părerea despre stilul domnului Dan Petrescu, dar cu siguranță este un antrenor foarte, foarte bun, cu rezultate foarte bune. Dacă spun că nu îmi place stilul lui Dan Petrescu și ne bate săptămâna viitoare cu stilul ăla, ne facem de râs.

- Care credeți că sunt cei mai buni antrenori din fotbalul românesc?

- Mircea Lucescu, Olăroiu ... Mirel Rădoi cred că va fi un antrenor foarte bun. Nu îmi dau seama cât de mult timp mai are nevoie sau nu. Isăilă, Balint, Bergodi sunt antrenori foarte buni. Leo Grozavu, Dan Petrescu, Petrea.

- Petrea că vine meciul direct?

- Noi am vrut să-l aducem în staff-ul nostru înainte să aibă propunerea de la FCSB, să-l aducem în staff la Reghe. Laur a zis: „Mai lasă-l două săptămâni și-l aducem după aia”. Între timp s-a dus la FCSB. Este un antrenor despre care Laurențiu Reghecampf are o părere foarte bună.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU MIHAI ROTARU

CITEȘTE ȘI:

Ioanițoaia l-a confruntat pe Mihai Rotaru: „Gazeta n-a murit pentru că nu primea acreditări la Craiova” + contre pe marginea unui banner calomnios
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioanițoaia l-a confruntat pe Mihai Rotaru: „Gazeta n-a murit pentru că nu primea acreditări la Craiova” + contre pe marginea unui banner calomnios
Mihai Rotaru în studioul Gazetei: „Noi suntem Universitatea Craiova! Altfel nu băgam atâtea milioane într-o fantomă”
Prietenii lui Ovidiu
Mihai Rotaru în studioul Gazetei: „Noi suntem Universitatea Craiova! Altfel nu băgam atâtea milioane într-o fantomă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bridges
bridges  •  05 Mai 2022, 18:16

Gigi a si inceput sa se gudure la picioarele lui Rotaru:

roaitavasile
roaitavasile  •  05 Mai 2022, 18:10
Postat de Steaua_inseamna_CSA pe 05 Mai 2022, 17:44

Ca în familie.

Aia de pe platou adunarea?

Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  05 Mai 2022, 17:44

Ca în familie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează