FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mihai Rotaru, exasperat de jocul Craiovei: „Un coșmar! E frustrant”

Mihai Rotaru / Foto: GSP
Mihai Rotaru / Foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 08:56 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 09:57

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a criticat jocul echipei sale care în ultimele 5 partide a înregistrat de două egaluri (ambele 2-2 cu Botoșani și „U” Cluj), o singură victorie (3-1 cu Sepsi) și două înfrângeri (0-3 cu FCSB și 1-2 cu Farul).

Universitatea Craiova a ajuns pe locul 5 în Superligă, la o distanță de 16 puncte de liderul FCSB, iar titlul pare din nou doar un vis frumos în Bănie.

Adrian Mutu, prima reacție după ultimul transfer anunțat de CFR Cluj
CFR Cluj
Adrian Mutu, prima reacție după ultimul transfer anunțat de CFR Cluj

Mihai Rotaru, exasperat de jocul Craiovei

„Acum cinci etape mă întrebați de titlu. Au fost de coșmar (n.r. – ultimele meciuri). Dintr-o dată, echipa nu mai este bună. Asta este filosofia mea. O să mă bat pentru ca Universitatea Craiova să fie readusă înapoi pe șină. Unii jucători nu sunt în formă bună. Nu înseamnă că trebuie să lăsăm capul în jos, trebuie să ieșim la bătaie.

Știința nu moare. Va reînvia. Trebuie să ajutăm să aducem Știința sus. Cei care sunt lângă Știința trebuie să iasă și să ia atitudine. Sunt în cea mai proastă pasă din ultima perioadă, dar nu este un alibi. E totuși frustrant!”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Marius Șumudică, variantă pentru Universitatea Craiova

Aducerea lui Ivaylo Petev (48 de ani) în funcția de antrenor principal la CSU Craiova nu a fost suficientă pentru ca „leii” din Bănie să capete constanța necesară unei echipe care să aibă argumente în lupta pentru titlu. Numele lui Marius Șumudică (52 de ani) este vehiculat ca variantă de înlocuitor pentru Petev în cadrul clubului.

La fel ca în anii precedenți, CSU Craiova alternează perioadele bune cu cele nefaste, iar înlocuirea tehnicianului bulgar este din ce în ce mai probabilă, chiar dacă patronul Mihai Rotaru și-a exprimat sprijinul în repetate rânduri pentru Ivaylo Petev.

Marius Șumudică ar fi antrenorul dorit ca succesor al lui Petev în cadrul clubului, în special pentru calitatea sa de a-și apropia jucătorii și de a-i motiva astfel.

Cum Gaziantep se află pe locul 17 retrogradabil în Superliga Turciei, plecarea lui Șumudică de la formația din „Țara Semilunei” se poate produce în următoarele două, trei etape dacă situația nu se redresează.

În plus, Șumudică are o relație apropiată cu finanțatorul Mihai Rotaru, iar vocile critice la adresa lui Petev din interiorul CSU Craiova, care îi dau dreptate lui Sorin Cârțu, se înmulțesc din pricina ultimelor rezultate: două egaluri, două înfrângeri și doar o victorie în ultimele 5 partide.

Marius Șumudică, dorit de oameni din interiorul clubului

„Da, este adevărat că în Craiova se discută de Șumudică. Dar nu doar acum. Se consideră că se poate apropia cum trebuie de jucători și să scoată maximum de la ei. E number one din acest punct de vedere. Pentru că asta e problema lui Petev.

El e antrenor bun și chiar ca om este de calitate. Dar este rigid și la felul său de a fi e greu să-și apropie fotbaliștii. Și știți cum e la noi. Și cu biciul, dar și cu zăhărelul.

Oricum, indiferent ce vorbim noi și ce apare prin presă, Rotaru este cel care decide, iar în momentul ăsta e în dubiu dacă schimbarea ajută sau nu.

Cel mai regretat antrenor aici în ultimii 7-8 ani este Rădoi. Știu că pare surprinzător după ce s-a întâmplat, cum a plecat, cu cine s-a certat, dar eu pe toți i-am auzit spunând că Rădoi a fost cel mai bun. De departe”, a declarat un apropiat al CSU Craiova, conform sursei citate.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO GSP Live » Laszlo Balint, fost antrenor la CSU Craiova, despre problemele oltenilor: „Din păcate, cred că la Craiova există o zonă de confort”

Citește și: 

Apariția serii pe San Siro: și-a pus cagula, dar a „furat” toată atenția!
INTER - ATLETICO 1-0
Apariția serii pe San Siro: și-a pus cagula, dar a „furat” toată atenția!
Dennis Man și sursa sa de putere » Cine este omul din spatele golgheterului Parmei
Serie B
Dennis Man și sursa sa de putere » Cine este omul din spatele golgheterului Parmei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
eunescu09
eunescu09  •  25 Februarie 2024, 17:36

Rotaru trebuie sa înțeleagă ca lipsa sa de autoritate și fermitate face rău echipei. Cum foarte rău face și lipsa oamenilor de fotbal, a profesioniștilor adevărați, din jurul echipei. În orice domeniu de activitate rezultate deosebite se obțin doar cu profesioniști iar mediocritatea are la baza oameni mediocrii. În fotbal cu atât mai mult. Cum naiba sa îl facem pe Rotaru sa priceapă un adevăr atât de simplu?

zorrozabal
zorrozabal  •  22 Februarie 2024, 08:20
Postat de legio.sud pe 21 Februarie 2024, 12:53

Zău?! Păi moldovenii cum au dat golurile ?! Primul dintr-un ofsaid în prealabil și al doilea cadou … în repriza a doua au stat în țarc …

Nu conteaza cum au jucat moldovenii!Io ziceam ca cei de la CSU n-au jucat NIMIC!Nu pot sa cred ca Ivan a uitat sa joace!Daca nici Bancu și Screciu-jucatori de naționala-nu se vedeau pe teren!

Karkaleki
Karkaleki  •  22 Februarie 2024, 01:57
Postat de pittt pe 21 Februarie 2024, 22:21

Păi, după comentariile tale, ce nu e clar? Ce dovezi ai vrea, o poză cu tine, cu fularul FCU la gât, cum pupi mâna lui Mititelu? După logica ta, toți cei care postează aici ar putea să spună că nu sunt fani Universitatea, dar așa consideră ei că e drept și intră să posteze doar pentru că țin cu dreptatea. Ai tu dovezi că nu-i așa?

Toti cei care posteaza PRO ROTARU sinteti angajatii lui si sinteti preocupati de imaginea lui, iara NU de soarta echipei. ASTA spun mereu. Nu mai rastalmaci si nu mai pretinde xa am zis eu ca e Mititelu nushce. Ca n-am zis.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează