FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Sorin Cârțu, despre teama cea mare a oltenilor: „Ferească Dumnezeu să ratăm și acel obiectiv!” » Mesaj dur către Petev și jucători: „Frate, studiază adversarul!”

Ivaylov Petev FOTO: Cristian Preda
Ivaylov Petev FOTO: Cristian Preda

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 15:26 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 21:56

Gloria Craiovei Maxima, Sorin Cârțu, 68 de ani, nu vrea să conceapă că juveții ar putea rata play-off-ul, nu apreciază, momentan, transferurile efectuate de club și este de părere că tratamentul aplicat de olteni lui Alex Băluță nu a fost „prea dur”.

Universitatea Craiova și Ivaylo Petev sunt în corzi! Formația din Bănie a adunat doar două puncte din ultimele 15 puse în joc în Liga 1, iar în 2024 nu a învins pe nimeni, nici în amicale, nici în oficiale. Ba, mai mult, de la reluarea campionatului a adunat eșecuri pe „Ion Oblemenco” cu Farul (1-2) și cu FCSB (0-3).

Sorin Cârțu a dezvăluit cum a decurs colaborarea lui cu Gigi Becali: „Avea acest of, cu Nicolae Dică. El voia ceva, eu îi explicam”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB
Sorin Cârțu a dezvăluit cum a decurs colaborarea lui cu Gigi Becali: „Avea acest of, cu Nicolae Dică. El voia ceva, eu îi explicam”

Echipa antrenată de Ivalylo Petev este în prezent la 16 puncte de FCSB, liderul clasamentului, la 5 puncte de locurile 2 și 3, CFR, respectiv Rapid. Urmează etapă la Sepsi, colega de clasament, covăsnenii fiind pe 6, cu un punct mai puțin decât juveții. Hermannstadt și U Cluj stau la pândă, la 2 puncte în spatele alb-albaștrilor, Petrolul e la 3 puncte distanță.

2este cifra punctelor câștigate de Craiova în ultimele 5 etape: remize cu Poli Iași (a) și cu UTA (d), eșecuri cu Hermannstadt, Farul și FCSB

Meciul cu Sepsi este decisiv pentru Ivaylo Petev: „Cred că conștientizează miza partidei”

După ce s-au îndepărtat de lupta pentru titlu, oltenii nu concep să rateze și play-off-ul! După ce a avut un discurs contondent în ultimele zile, fostul președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu, speră ca echipa lui Ivaylo Petev să se trezească duminică, la Sfântu Gheorghe. Eșecul ar putea să ducă la decizii extreme în privința staff-ului tehnic! În ciuda asigurărilor pe care patronul Mihai Rotaru le-a dat în startul anului.

„Ferească Dumnezeu să nu fie echipa în play-off! Mă abțin, să vedem ce va fi. Cred că se conștientizează miza meciului cu Sepsi, jucătorii și antrenorul vor fi responsabili. S-au adunat doar două puncte în ultimele 5 etape, extrem de puțin, trebuie ca echipa să-și revină”, a comentat Cârțu pentru Gazeta Sporturilor.

4fotbaliști a adus Universitatea Craiova în această iarnă: fundașul dreapta finlandez Soiri, stoperul hondurian Maldonado, mijlocașul georgian Mekvabishvili și mijlocașul central bosniac Kozulj

Sorin Cârțu, despre transferurile Craiovei: „Au intrat rău”

Echipa lui Petev și transferurile făcute în această iarnă nu-l impresionează absolut deloc pe Sorinaccio.

„Îi văd deficitari, nu îi văd să joace jocuri de disperare în play-off. (Petev) Nu știu de viitorul lui, nu știu ce gândește patronatul. Pe mine m-a dezamăgit, să gândești așa ceva cu FCSB?! N-ai voie ... Nici jucătorii nu l-au ajutat. Chiar dacă nu ești pregătit sau ești nou, trebuie să ai un alt mod de a te exprima, joci din știința jocului.

Nou-sosiții au intrat rău de tot, pe niște meciuri cu adversari puternici. Nici ei nu cred că i-au studiat. Nici antrenorul, nici jucătorii.

Nu cred că s-a făcut studiul adversarului. Trebuia un altfel de plasament! Când ți-ai asumat să intri în teren, frate, sunt adversari puternici, și la Farul, și la FCSB, nu intri doar ca posesor de contract”, a mai spus Cârțu.

Sorin Cârțu, despre tratamentul aplicat lui Alexandru Băluță: „Nu a fost ceva peste care să nu poată trece”

Alexandru Băluță a fost primit cu ostilitate în Bănie la meciul de duminica trecută. S-a aruncat cu bani falși în fostul căpitan al echipei, ajuns vara trecută la FCSB, a fost întâmpinat cu injurii și cu bannere răutăcioase.

„Nu cred că Băluță a fost primit prea dur. Până la urmă, tu trebuie să știi cum e la Craiova, nu? Nu a fost ceva peste care Băluță să nu poată trece, s-a și văzut în prestația lui”, a reacționat Cârțu.

Suporterii juveților nu au putut trece peste "trădarea" fostului jucător al alb-albaștrilor, craiovean la origini. Băluță a fost unul dintre remarcații partidei, a oferit un assist la golul lui Florinel Coman, iar numele i-a fost scandat de către ultrașii FCSB.

Mă așteptam la acest tratament, la o reacție negativă din partea fanilor, dar nici nu mă interesează. Le-am dat cel mai bun răspuns pe teren, asta mi-am pus în cap de la început, să nu aplec urechea la ceea ce se strigă împotriva mea. Îi respect în continuare și merg cu capul sus
Alex Băluță, mijlocaș FCSB

3goluri și 5 assist-uri a adunat Băluță pentru FCSB în 22 de meciuri

28de goluri și 16 assist-uri a adunat Băluță pentru Craiova în 141 de meciuri

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Viața din Polonia a unui candidat cert la un loc în echipa tricolorilor pentru Euro 2024 » Comparație cu România: „Vă spun care sunt diferențele”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Un belgian ne taie elanul înainte de Euro: „Cu noi nu aveți nicio șansă! Sper să terminați pe locul 2!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (36)
terra.nova
terra.nova  •  01 Februarie 2024, 20:52
Postat de kuba.fcu pe 01 Februarie 2024, 16:10

Ce mekLa de stuț ai, bleah!

De ce esti gelos kubanezule? :)) not a good look

kuba.fcu
kuba.fcu  •  01 Februarie 2024, 16:10
Postat de terra.nova pe 31 Ianuarie 2024, 18:33

:))))

Ce mekLa de stuț ai, bleah!

terra.nova
terra.nova  •  31 Ianuarie 2024, 18:33
Postat de nea_marin pe 31 Ianuarie 2024, 18:05

Bleah

:))))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează