FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Mihai Rotaru, decis să taie în carne vie: „Cine nu respectă asta pleacă! Nu contează numele lui”

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 10:07 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 10:34

Mihai Rotaru anunță în exclusivitate pentru GSP.RO că plecările de la Craiova nu se vor opri. Universitatea s-a despărțit deja de nume grele ca Giedrius Arlauskis, Dan Nistor sau Paul Papp ♦ Patronul oltean transmite un mesaj clar vestiarului, pe care-l pune în gardă, și susține că nu va face excepții, indiferent de numele celor care nu vor fi implicați la maximum.

  • FCSB - Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20.00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

E agitație la Craiova înaintea derby-ului din acest week-end de la București, cu FCSB, iar presiunea pusă pe jucătorii care nu dau randament maxim crește de la o zi la alta.

Ce jocuri se fac pe ruta Vassaras - familia Chivulete - Voluntari? » Juniorul e favoritul șefului CCA, seniorul e angajatul lui Pandele
INFLUENȚE
Ce jocuri se fac pe ruta Vassaras - familia Chivulete - Voluntari? » Juniorul e favoritul șefului CCA, seniorul e angajatul lui Pandele

Plecările din ultima vreme nu se vor opri dacă fotbaliștii antrenați de Eugen Neagoe nu îi respectă toate cerințele antrenorului de 55 de ani.

După ce Giedrius Arlauskis a fost dat afară de la echipă, Paul Papp a ajuns la Petrolul, iar Ivan Martici și Dan Nistor au fost transferați la Universitatea Cluj, plecările s-ar putea să continue și în zilele viitoare.

Mihai Rotaru, avertisment pentru jucătorii de la Universitatea Craiova: „Cine nu face față pleacă!”

Informațiile Gazetei Sporturilor sunt confimate chiar de patronul Universității, Mihai Rotaru. „Rustructurarea nu s-a terminat!”, spune șeful oltenilor.

Întrebat despre motive, Rotaru a explicat: „Cine nu face față și cine nu este două sute la sută concentrat pleacă! Acum sau la vară, depinde. Nu contează numele lui!”.

Mai mult, patronul din Bănie trage și un semnal de alarmă pentru jucători: „Dacă cineva crede că dacă am bătut Clujul și gata, s-au rezolvat problemele noastre, este într-o mare eroare!”.

FCSB vs. U Craiova: 20-6, la victorii

Universitatea vine la București pentru meciul de duminică cu FCSB, derby-ul rundei #26, iar Rotaru speră să vină la Craiova cu cele trei puncte: „Aștept un meci mult mai bun din partea jucătorilor”.

Din 2014, de la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă, cele două echipe s-au mai întâlnit de 29 de ori în competiţia internă, de 20 de ori s-au impus bucureştenii, de 6 ori au câştigat oltenii, iar alte 3 partide s-au terminat la egalitate.

Universitatea Craiova, deranjată de delegarea lui Adrian Cojocaru

FCSB - Universitatea Craiova, cel mai interesant meci al rundei din weekend, a fost încredințat de Kyros Vassaras lui Adrian Cojocaru, un „central” care n-are ecuson internațional și nici experiență mare în a conduce derby-uri. 

Delegarea CCA i-a nemulțumit pe olteni, mai ales că în trecut au avut probleme cu Cojocaru la centru. Mai exact, la meciul UTA Arad - U Craiova 1-0, atunci când brazilianul Roger l-a lovit cu cotul în plină figură pe Nicușor Bancu și nu a fost eliminat. În plus, jucătorul oltean a rămas fără un dinte și a doua zi a avut nevoie de o intervenție stomatologică.

Sepsi nu l-a mai vrut pe Bogdan Mitrea 

Pe lângă cele patru plecări importante din Bănie, oltenii au încercat să scape și de Bogdan Mitrea. Fundașul de 35 de ani, adus în vară de la Sepsi, contra sumei de 250.000 de euro, a fost propus covăsnenilor acum câteva zile. Aceștia au refuzat însă mutarea. 

Din unele informații venite dinspre Sf. Gheorghe, oltenii l-ar fi oferit pe Mitrea în schimbul a 100.000 de euro. Sepsi nu a fost de acord cu oferta propusă, mai mult, se pare că nici fundașul central nu era încântat de o posibilă revenire. A existat și varianta unei cedări gratis, dar a fost refuzată și aceasta. Cum fundașul a jucat deja pentru Sepsi și U Craiova, până în vară acesta nu putea să ajungă la o altă echipă.

VIDEO Match Preview FCSB - CSU Craiova

Citește și alte articole:

FCSB - Universitatea Craiova nu va avea arbitru FIFA! Roș-albaștrii au avut două meciuri cu probleme cu el la centru
FCSB - CSU CRAIOVA
FCSB - Universitatea Craiova nu va avea arbitru FIFA! Roș-albaștrii au avut două meciuri cu probleme cu el la centru
Între timp, în Superligă: s-au certat ca-n parlament, s-au împăcat ca-n business! » Au dat-o pe afaceri, după scandalul-monstru din iarnă
SUPERLIGA
Între timp, în Superligă: s-au certat ca-n parlament, s-au împăcat ca-n business! » Au dat-o pe afaceri, după scandalul-monstru din iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
legio.sud
legio.sud  •  16 Februarie 2023, 21:47
Postat de _kuba_ pe 16 Februarie 2023, 18:16

Ai fost pe la cofetarie?

Băi nu te ajută “ hardul “ , ți-am spus că sunt din Slatina … nu mai am vârsta să intru în cofetărie ( și nici statutul ) … dar oricum alt refren nu ai …

_kuba_
_kuba_  •  16 Februarie 2023, 18:18
Postat de observator_federal pe 16 Februarie 2023, 12:52

Suporterii FC U sunt interziși acum la meciurile "acasă" și atent supravegheați la cele din deplasare (decât să fie amendate precum Sepsi, cluburile vor alege mai bine să evacueze huliganii mititei). Așa că se înghesuie toți pe articolele GSP despre Universitatea Craiova, în așteptarea transmisiunilor TV.

Oare varsta sa fie de vina, Marcele? La 72 de ani sa aberezi si sa dai in galeria Stiintei, uitand ca in trecut de acolo ai mancat o paine?! Sari in sus cand te prinde ala pe la solar si iti da capace!

_kuba_
_kuba_  •  16 Februarie 2023, 18:16
Postat de legio.sud pe 16 Februarie 2023, 16:03

Băi kuba.kubababau , nu te-ai săturat de câte ori ești făcut PROST pe zi ?!!! Poate ești masochist sau poate nu te deranjază realitatea …

Ai fost pe la cofetarie?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează