FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Mihai Stoica a fost luat în vizor de Șumudică: "Să apari pe prima pagină cu fata ta..."

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 09:18

Marius Șumudică a vorbit despre scandalul în care a fost implicat Mihai Stoica într-un club bucureștean în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce se afla alături de fiica sa și de prietenul ei (detalii AICI).

Deși a evitat să-l critice pe oficialul celor de la FCSB, pe motiv că Mihai Stoica nu este antrenor, Șumudică a afirmat că i se pare nepotrivită ipostaza în care a fost surprins MM.

"MM nu e antrenor. Dacă era antrenor aș fi comentat mai mult, el are o altă funcție, e treaba lui cu viitorul ginere. Mă depășeste problema asta, nu vreau să vorbesc să fiu răutacios, nu e un moment potrivit.

Să fie cu fetița în situația asta în club, să apari pe prima pagină în Cancan împreună cu fata ta nu este deloc în regulă. Oamenii trebuie să acorde o anumită educație copiilor. Mă abțin însă din respect pentru fata lui", a spus Șumudică la Radio Sport 1.

Citește și:

» CV de scandalagiu » Scandalul din club, a șaptea ieșire în decor a lui MM Stoica

» Reacție FURTUNOASĂ a lui Gigi Becali după derapajul lui MM Stoica: "Mi-e rușine de tine!" » Mesaj categoric: "E drogat și scandalagiu"

» Au apărut imaginile! Vezi VIDEO cu scandalul în care a fost implicat MM!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
1192264017469487
Adiu Roiu  •  13 Noiembrie 2017, 15:15

VorbeSte unu care are ce exemple da copiilor sai. Prin reactiile de cancan ce le poseda Mumudica cat si Memelusa nu sunt decat alte gunoaie ce ar trebui interzise in presa romaneasca. Singurii care ar trebui sa ii bage in seama ar fi doar organele de ancheta.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  13 Noiembrie 2017, 13:24

MAI KASATI-NE CU *** SUMUDICA!!!EU CRED CA VA FACETI ZIARUL DE RAS CU *** NUMITA SUMUDICA!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează