FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CV de scandalagiu » Scandalul din club, a șaptea ieșire în decor a lui MM Stoica

Mihai Stoica a lovit un suporter al Stelei la un meci din 2005 cu CFR Cluj, nemulțumit fiind de injuriile pe care acesta i le adresa lui Nicolae Dică
Mihai Stoica a lovit un suporter al Stelei la un meci din 2005 cu CFR Cluj, nemulțumit fiind de injuriile pe care acesta i le adresa lui Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 20:44

Mihai Stoica ar fi fost implicat într-un incident noaptea trecută, într-un club de fițe din București, relatat de un martor ocular pentru GSP.ro.

Acesta nu e primul moment în care oficialul FCSB-ului are derapaje. Iată alte 6 momente: 

2005: A bătut un suporter al Stelei!

Unul dintre cele mai şocante gesturi ale managerului roş-albaştrilor de când a intrat în fotbal, dacă nu chiar cel mai şocant, a fost când a coborât din loja stadionului din Ghencea pentru a lovi cu pumnul un suporter al Stelei de la tribuna I. Se întâmpla în primăvara lui 2005, în timpul meciului Steaua - CFR 1-0. Fanul respectiv îl contesta pe Dică, unul dintre favoriţii managerului. MM a ieşit iniţial pe geamul lojei şi l-a ameninţat pe fan, care însă nu a fost intimidat pe MM. Stoica a coborât apoi, însoţit de gărzile de corp ale lui Gigi Becali şi, când a ajuns lângă suporterul respectiv, i-a aplicat direct un pumn în faţă!

2006: I-a spus lui Pădureanu "Sper să te văd mai repede mort!"

În finalul sezonului 2005-2006, în care Steaua a dus o luptă umăr la umăr cu Rapid pentru titlu, roş-albaştrii au pierdut la Bistriţa, scor 0-1, un meci în care au fost dezavantajaţi de arbitrul Serea, care le-a refuzat două penalty-uri. După finalul meciului, l-au lăsat nervii pe MM, care după ce l-a înjurat pe Jean Pădureanu, i-a pus mâna în gât şi i-a strigat: "Vreau să te văd mort cât mai repede, nenorocitule!". Pădureanu a rămas şocat: "În viaţa mea nu am văzut un comportament mai huliganic".

2007: Borcea i-a stins trabucul pe frunte

După ce a plecat de la Steaua, în aprilie 2007, MM a semnat cu Urziceni şi chiar la primul meci împotriva lui Dinamo a ieşit scandal. A contestat violent câteva decizii ale arbitrilor, a fost eliminat şi, în timp ce părăsea terenul, striga şi gesticula în direcţia lojei în care se afla Cristi Borcea. Martori de atunci au povestit la vremea respectivă că MM chiar ar fi intrat în încăperea unde era oficialul dinamovist şi a continuat să-l ameninţe, însă Borcea i-ar fi stins trabucul pe frunte.

2011: L-a pocnit pe fratele ginerelui, la o nuntă!

O altă întâmplare incredibilă în care a fost implicat MM s-a petrecut după meciul Gaz Metan - Steaua, din septembrie. Echipa a plecat de la stadion, iar când autocarul a ajuns înapoi la hotelul Binder Bubi, acolo era în plină desfăşurare o nuntă. Mai mulţi dintre nuntaşi au ieşit în faţa stabilimentului şi, văzându-i pe cei de la Steaua, au început să-i ironizeze. MM a luat foc, s-a îndreptat spre unul dintre aceştia, care era chiar fratele ginerelui, şi l-a lovit de mai multe ori. Cei prezenţi, printre care jucătorii şi antrenorii Stelei, dar şi alte persoane care se aflau la nuntă, au rămas pur şi simplu blocaţi, în timp ce alţii, printre care şi angajaţi ai hotelului şi cei care au escortat echipa la hotel, au intervenit şi l-au oprit pe managerul roş-albaştrilor.

2011: A înjurat un antrenor, apoi l-au apărat bodyguarzii

În timpul meciului Chiajna - Steaua, MM l-a înjurat pe Costică Dumitru, antrenorul de portari de la Chiajna. Dumitru și preparatorul fizic Păun l-au căutat pe managerul Stelei după meci, pentru a se răfui cu el, însă ei au fost opriţi să ajungă în dreptul stelistului de bodyguarzi.

2013: Sancţionat de un tribunal din Macedonia pentru agresiune

Înaintea meciului pe care Steaua urma să-l joace în preliminariile UCL la Skopje, cu Vardar, în iulie 2013, Mihai Stoica şi-a petrecut noaptea la poliţie, iar dimineaţa jocului la un tribunal, unde a fost judecată o plângere împotriva lui. Ce s-a întâmplat atunci? Reporterul și cameramanul ProTV au mers la antrenamentul echipei, dar ofiţerul de presă Cătălin Făiniși le-a explicat că nu le este permis accesul. El nu a apucat însă să pronunţe mai mult de două propoziţii fiindcă a intervenit Mihai Stoica.

"Daţi-i drumul de aici! Căraţi-vă!", a început MM. "Ia plecaţi în p...a mea de aici! Mă rog de voi să plecaţi? Afară, dă-te-n p. .a mea! Gata, hai! Nu mă face să dau în tine! Cum p.. a mea să nu pot să dau în tine? Ieși, băga-mi-aș p. .a în familia ta!". MM a sesizat că Alexandra Tănăsescu, reporterul ProTV, filma cu telefonul mobil și i-a luat aparatul, ajutat de gărzile de corp, ca să șteargă imaginile! Una dintre gărzile de corp a bruscat-o pe Alexandra și fata a mers la spital, de unde a ajuns la tribunal. MM a fost amendat cu 400 de euro. În plus, ProTV, agenţia de monitorizare a presei ActiveWatch şi Asociaţia Presei Sportive au anunţat la vremea respectivă că vor sesiza UEFA.

Citește și: EXCLUSIV MM Stoica și Teodora, scandal monstru în club: "Vă omor pe toți!" » Martori oculari povestesc scene șocante de noaptea trecută: "Zburau pumnii și sticlele sparte!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
1013981461965460
Rafael Mazilu  •  12 Noiembrie 2017, 10:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  12 Noiembrie 2017, 08:51
Postat de corectu pe 12 Noiembrie 2017, 07:46

Ce zice Politia?

Sa speram ca va exista o plangre din partea clubului pt distrugere si o plangere din partea celor care au fost agresati fizic de MM si al sau ginere (si l-a ales bine - betiv, figurant, petrecaret) si IL VOM VEDEA DIN NOU LA MITITICA *** numit MM!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  12 Noiembrie 2017, 08:09

Fcsb a scapat de un om cu comportament prea inalt si cu multe figuri,fiind Reghecampf.Mai trebuie Mimică asta

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close