FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV MM Stoica și Teodora, scandal monstru în club: "Vă omor pe toți!" » Martori oculari povestesc scene șocante de noaptea trecută: "Zburau pumnii și sticlele sparte!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 20:00

Sâmbătă, la prânz, Gazeta Sporturilor a primit anumite informaţii cu privire la un scandal care s-ar fi produs noaptea trecută într-un club de fițe din Bucureşti, extrem de frecventat de lumea bună din Capitală. Printre scandalagii s-ar fi aflat şi Mihai Stoica (52 de ani), directorul sportiv al Stelei. 

Clubul se numeşte LOFT şi e amplasat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, în apropiere de arena din "Ștefan cel Mare". E un loc des frecventat de oameni din lumea fotbalului. Iată ce s-ar fi întâmplat noaptea trecută acolo.

DEZVĂLUIRILE UNUI MARTOR OCULAR, EXCLUSIV PENTRU GAZETĂ

23120373 1741258885907587 532470527784427597 o
Imagine de arhivă din clubul Loft. Foto: facebook

"Am ajuns în club după ora 1:00. MM Stoica era deja acolo. La masă mai erau fata lui, Teodora, dar şi iubitul ei, Dan Petrache. A fost şi Marius Ianuli, dar și alte personaje. La un moment dat a început un scandal monstru, pur și simplu s-au luat la bătaie. Nu știu exact de la ce s-au luat... Se băteau ca în luptele de stradă. Se băteau...."

"Au venit bodyguarzii clubului, au încercat să-i oprească, dar nu au reușit și au sunat să vină ajutoare. Petrache a sărit să se bată cu unul, era ținut de cinci, șase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sărit MM și Teodora și se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute".

"MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte și cioburi. Lumea a fugit, nu știa pe unde să iasă. Mache a ieșit pe ușa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor"

"Apoi, s-au bătut în curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beți, terminați, nu se țineau pe picioare! Petrache a căzut într-un șanț în parcarea de lângă, a căzut într-un gol acolo. MM urla în curte că «Vă omor pe toți!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la față, se învineţise... Au fost scene șocante!". 

În afara acestor mărturii, Gazeta a încercat să adune informaţii despre ce s-a întâmplat în club şi din alte surse. Ziarul a aflat că paparazzii Cancan ar deţine inclusiv o înregistrare video cu scandalul în care a fost implicat şi MM Stoica.

Managerul FCSB, dar şi iubitul fiicei sale, Dan Petrache, ar fi încercat pe parcursul zilei de ieri să împiedice publicarea de către Cancan a respectivelor imagini!

O altă persoană care a confirmat scandalul a declarat, sub protecția anonimatului:

"Ştiu tot ce s-a întâmplat în club, am fost sunat de mai multă lume ca să mi se povestească. Inclusiv unii dintre cei care au fost implicaţi mi-au transmis: «Nu încercăm să facem ceva ca să nu apară nimic în presă?»".

Gazeta a încercat să-l contacteze şi pe Mihai Stoica, însă oficialul stelist nu a răspuns la telefon pentru a comenta pe marginea subiectului.

06 mm suporter
Mihai Stoica a lovit un suporter al Stelei la un meci din 2005 cu CFR Cluj, nemulțumit fiind de injuriile pe care acesta i le adresa lui Nicolae Dică 

06 dan petrache
Teodora Stoica alături de iubitul ei, Dan Petrache 

E eliberat condiţionat

Mihai Stoica a fost şi el condamnat în martie 2014, alături de alţi 7 inculpaţi,  în Dosarul Transferurilor.  MM a primit 3 ani şi 6 luni şi a fost eliberat condiţionat după aproape 2 ani de detenţie, în februarie 2016.

De când a ieşit din spatele gratiilor, Stoica n-a mai fost implicat în scandaluri la fel de des cum se întâmpla până să fie încătuşat.

Făcea mişto de beţia de la Dinamo

După ce subiectul cu cei 5 fotbalişti de la Dinamo care au băut până dimineaţa în noaptea dinaintea meciului cu Aerostar Bacău a apărut în spaţiul public, Mihai Stoica nu s-a abţinut să facă anumite ironii la adresa lui Steliano Filip şi compania.

"Dacă Dinamo va intra în play-off? Nu ştiu, depinde de multe lucruri, depinde ce face Leipzig de exemplu", a spus MM cu trimitere subtilă la faptul că iniţial fotbaliştii de la Dinamo au infirmat că ar fi băut până dimineaţa şi au susţinut că "ne-am strâns mai mulţi într-o cameră din hotel să vedem meciul Leipzig-Bayern Munchen, din Cupa Germaniei". 

DEX-ul îl caracterizează perfect pe MM :)

HULIGAN - Persoană care comite acte de huliganism
HULIGANISM - Purtare sau atitudine brutală care trădează lipsă de respect față de societate și față de demnitatea omului, prin călcarea tuturor regulilor de conduită, prin acte de agresiune, devastări. 

Citește și: CV de scandalagiu » Scandalul din club, a șaptea ieșire în decor a lui MM Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (200)
ando89
ando89  •  11 Noiembrie 2017, 21:05

Sf. Mina să aibă grijă de el și toate cele care-l înconjoară:))

10203934925930064
Dragos Gushi  •  13 Noiembrie 2017, 17:57

gsp-isti ***! *** nu e oficial stelist! e oficial fcsb-ist! ar fi cazul sa va obisnuiti cu asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104267036963809
Costi Costica  •  13 Noiembrie 2017, 10:04

*** asta il are la mana pe cioban de isi permite tot puscariasii tot puscariasi locul lor la bulau hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (200)
Comentează
Close