FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica a găsit motivele pentru care Steaua a avut un an 2016 dezastruos: "Dacă nu se întâmpla asta eram pe locul 1"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 18:30

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, consideră că accidentările au jucat un rol foarte important în anul dezamăgitor pe care l-a avut Steaua.

Roș-albaștrii au terminat ultimii în grupa din Europa League, au fost eliminați din Cupa României de CS Mioveni, sunt pe locul 2 în campionat, iar în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii au fost umiliți de Dinamo, scor 1-4.

"Am avut un an agitat și plin de ghinion. A fost un lanț al accidentărilor pe care nu l-am avut niciodată. Nu au fost accidentări de același tip, să spui că preparatorul a fost de vină. Am avut fractură de piramidă nazală, accidentări la cap... Nici dacă eram un lot de box nu ne confruntam cu așa ceva. Cred că dacă n-am fi avut asemenea accidentări puteam să terminăm pe primul loc în Liga 1.

Am avut și foarte multe piese noi. Mă uitam la meciul cu Pandurii și doar Alin Toșca era în echipă și un urmă cu un an", a declarat Mihai Stoica la TV Sport ro.

De-a lungul anului 2016 pe lista de accidentări a Stelei au fost nume precum Alin Toșca. Sulley Muniru, Pintilii, Adi Popa, Golubovici, Lucian Filip sau Florin Tănase.

"DUBLA CU SPARTA PRAGA NE-A SALVAT FINANCIAR"

Oficialul stelist a punctat totuși și realizările sale și spune că dacă echipa sa nu ar fi trecut de Sparta Praga ar fi avut mari probleme financiare.

"La capitolul realizări putem spune că am câștigat cea mai importantă dublă din 2016, cea cu Sparta Praga. Acolo s-a jucat soarta acestei echipe. Acea dublă ne-a dus în play-off-ul Ligii Campionilor și de acolo am reușit să ne facem bugetul. În plus, meciurile alea au fost importante pentru că atunci s-a vândut Stanciu.

Dacă era să aleg între un sezon impecabil în competiția internă și să eliminăm Sparta, alegeam a doua variantă. La realizări mai putem puncta că împotriva adversarilor periculoși din campionat, CSU Craiova și Viitorul, am câștigat", a adăugat Mihai Stoica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
900036066809402
Nicolae Veres  •  24 Decembrie 2016, 10:31

Cine-l mai baga inseama acest PUSCARIAS care a pacalit foodbalu ROMINESC ca si pe stapinul lui care ii da o felie de PIIENE cu asa indivizi vrem sa construim viitorul sportului rege.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Decembrie 2016, 10:27

Daca nu se *intampla* sa fiti voi acolo : Becali,Reghe si cu tine -inca tu esti nevinovat poti ramane esti o pata de culoare-ne mai *radem*, Steaua era pe primul loc.

119179138570811
Constantin Cojocaru  •  24 Decembrie 2016, 00:09

Meme, ar fi cazul sa plecati si tu si "paparuda" asta de antrenor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează