FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS FARUL

Mihai Stoica a intervenit după atacul lui Hagi la adresa lui Târnovanu: „Introducerea am făcut-o pentru cei care îmi solicită să răspund”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a transmis că nu va intra niciodată într-o contră cu Gică Hagi sau cu Gică Popescu, rivalii din lupta pentru titlu.
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a transmis că nu va intra niciodată într-o contră cu Gică Hagi sau cu Gică Popescu, rivalii din lupta pentru titlu.

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 20:37 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 09:48

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a transmis că nu va intra niciodată într-o contră cu Gică Hagi sau cu Gică Popescu, rivalii din lupta pentru titlu. 

Gică Hagi (58 de ani), managerul Farului, i-a răspuns în termeni duri lui Ștefan Târnovanu (23 de ani), după declarațiile portarului de la FCSB de la finalul meciului cu CFR, 1-0. Replica așteptată din tabăra vicecampioanei nu va veni. Mihai Stoica a explicat de ce nu va intra într-o polemică.

Unde au fost surprinși astăzi Andrei Vlad și iubita lui, Nicole
FCSB
Unde au fost surprinși astăzi Andrei Vlad și iubita lui, Nicole

Mihai Stoica, după atacul lui Hagi la adresa lui Târnovanu: „Nu-mi pot ataca idolul”

„Niciodată n-am dat înapoi când au fost atacuri la adresa echipei, în special a fotbaliștilor noștri. Nu mă refer la replici date unor specimene care nu știu altceva decât să jignească. Pentru ăștia apăs tasta IGNORE.

Totuși, n-am replicat celor datorită cărora am devenit stelist, indiferent de ceea ce a venit dinspre ei. Mă refer la monștri sacri ca Marcel Răducanu sau Tudorel Stoica. Singura polemică pe care o regret a fost cu Liță Dumitru, dar am avut timp să repar ce am făcut și relația noastră este excelentă.

Introducerea am făcut-o pentru ca cei care-mi solicită să le răspund adversarilor de duminică să înțeleagă că nu poți ataca idolul pe care-l ai de 40 ani. Iar în cazul meu, el este și va fi Gică Hagi.

Spun doar că vreau să câștige titlul cine merită și să fie un arbitraj corect!

P.S. Cu Gică Popescu nu m-aș certa indiferent care ar fi miza. Sentimentele pe care le nutresc față de el nu le poate înțelege nimeni. Sau poate doar el”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Gică Hagi, mesaj pentru Târnovanu: „Să nu îi aduc aminte când plângea pe teren”

Fiecare ține cu echipa lui, e normal. E destul de tânăr, să vorbească de echipa lui. Să nu îi aduc aminte de 0-10, când plângea pe teren. Poate o să plângă iar, cu Farul. Nu știu cu cine, dar știu că plângea pe teren (n.r. - cu Silkeborg). E tânăr și e bine să aibă grijă de treaba lui. Farul va deveni campioană pentru că e cea mai bună echipă din România. Farul joacă cel mai bine, e o echipă. Fiecare să vorbească de echipa lui. Noi nu am vorbit de el
- Gică Hagi

VIDEO. Gigi Becali, despre ofertele primite pentru FCSB: „Cineva mi-a oferit 100 de milioane!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV După Dan Petrescu, și Burcă pleacă de la CFR Cluj! » GSP oferă detalii despre transferul fundașului de națională

EXCLUSIV S-a infiltrat apa! Ce se întâmplă la stadionul din Târgoviște, cu 3 zile înaintea inaugurării + au oprit curentul de teamă să nu se curenteze muncitorii!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
albalbastru72
albalbastru72  •  17 Mai 2023, 13:21

Meme iar e pe linga,ce sa mai raspunzi cind vine vorba de cea msi mare umilinta posibila din fotbalul mondial?Doua manite consecutive de la o echipa no name.Este greu de egalat chiar si daca ai vrea sa o faci pentru pariuri.Zecesebe(10!),vai mama voastra...

VanBasten
VanBasten  •  17 Mai 2023, 08:46
Postat de paolo16 pe 17 Mai 2023, 08:07

6-0! Si de acolo vi se trage. La multi ani in Divizia B!

Nu sunt dinamovist. Iar umilinta voastra ramane. Norocul vostru e ca anul asta Silkeborg nu s-a mai calificat in cupele europene. Dar veti da peste alti Silkeborgi.

bunicu
bunicu  •  17 Mai 2023, 08:21
Postat de ionescugeorge77 pe 16 Mai 2023, 21:06

...aiurea ...cum sa nu raspunzi ?...degeaba ai facut facultatea ...

A făcut facultatea dar a făcut și master la Rahova. Stoica fii atent e mai respectat Luțu decât tine a fost un fotbalist bun pe când Stoica a renunțat la meserie pentru a avea grijă de Becali.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close