FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a stabilit 3 mari obiective pentru noul an + O ultimă ironie pentru rivali în 2018

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 16:56

Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, a numit principalele obiective ale campioanei în 2019. MM nu și-a uitat nici rivalele. 

Posesia este noul laitmotiv în tabăra celor de la FCSB. Mihai Stoica a achiesat și el la ideea lansată de patronul Gigi Becali odată cu numirea în funcția de antrenor a lui Mihai Teja. MM s-a gândit și la rivale, cărora le-a urat, pe lângă sănătate, să privească la TV meciurile roș-albaștrilor din cupele europene.

"Să uităm urgent 2018 și să avem un 2019 cu posesie, trofeu și grupe! (pentru steliști).

Pentru antisteliști, sănătate, HD, 4K", a fost mesajul transmis de Mihai Stoica pe Facebook, înaintea noului an.

Vezi și: 

Dan Petrescu s-a răzgândit » Cine e marea favorită la titlu: "E prea puternică!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
lucghencea
lucghencea  •  01 Ianuarie 2019, 12:53

Se promovează prea mult in mediile de informare interlopii cu gulere albe și costume de mii și mii de euro , cu palate de milioane și milioane de euro dobândite inclusiv prin cele mai josnice căi cu putință . Spălarea imaginii prin donații nesemnificative din averile enorme ilicite ale miliardarilor de carton ai societății doar pe considerente de investiții în sport și cu o falsă și mizerabilă notorietate clădită cu rea intenție pe parcursul a 20 de ani de prezență intr-un fotbal de doi bani ca în prezent , nu e ceva în regulă . Reveniți la normalitate domnilor .

lucghencea
lucghencea  •  01 Ianuarie 2019, 12:30

Pentru Steliști toate bune și să ne vedem in Ghencea cu toții în Ghencea cu Lăcătuș și Iovan in liga 3 , iar pentru antistelistii de la F.C.Fcsb le urăm să promoveze și ei odată corect din liga 4 în liga 1 fără să mai fure locul altor cluburi . Să vadă și ei ce înseamnă să retrogradezi cu acte false un club ca STEAUA București din 2003 încoace .

aius
aius  •  01 Ianuarie 2019, 12:01
Postat de luker pe 01 Ianuarie 2019, 01:40

Ati inventat un articol in care omu sa vina sa injure. Felicitari.

Nu conteaza,ptr ei se numeste,, rating,, :)))

Vezi toate comentariile (58)
Comentează