FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Mihai Stoica nu s-a abținut! L-a ironizat pe Adi Popa: „El nu e jucător profesionist pentru că e plătit de Minister” + ce spune despre CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 22:58 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 23:16

După victoria obținută de CSA Steaua contra Concordiei Chiajna (3-0), Mihai Stoica l-a ironizat pe Adrian Popa (33 de ani), marcator a două goluri.

Oficialul formației roș-albastre a comentat declarația lui Popa, care a jucat pentru echipa lui Gigi Becali între 2012-2017 și 2019-2020.

„Am jucat pe teren, am câștigat meciurile pe teren. Nu ne-a dat nimeni puncte, nu ne-a pus nimeni cu mâna în play-off. A fost meritul nostru, iar munca noastră trebuie răsplătită. Dacă administrativ sau juridic nu vom avea voie să promovăm, noi suntem obligaţi de meseria noastră de fotbalişti profesionişti să terminăm cât mai sus în clasament" , a spus Adi Popa.

U Cluj îi predă Petrolului o lecție și dinamitează lupta pentru promovarea directă! Clasamentul ACUM
play-off/out
U Cluj îi predă Petrolului o lecție și dinamitează lupta pentru promovarea directă! Clasamentul ACUM

Mihai Stoica, ironie către Adi Popa

După această declarație, Mihai Stoica i-a răspuns mijlocașului.

„Adi Popa e un fost jucător de la echipa noastră. Adi Popa e tare dacă a dat două goluri în meciul cu Chiajna. Doar că am auzit că Adi Popa a zis că e jucător profesionist. Eu zic că nu e jucător profesionist, pentru că e plătit din bugetul de stat.

El încasează salariul de la Ministerul Apărării Naționale. Nu este jucător profesionist! Echipele profesioniste joacă în Liga I şi nu încasează bani de la bugetul unui Minister. Nu încasează nimeni salarii nici de la Primării.

Pentru mine, Steaua joacă luni cu FC Farul Constanţa, la Ovidiu. Echipa i-a mai aparținut Ministerului Apărării şi şi-a găsit un investitor. Ce facem acum? Dăm copy-paste?”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

VIDEO Adrian Florea, discurs ferm în dezbaterea momentului: „Dați-mi un motiv pentru care FCSB nu ar trebui lăsată în Ghencea!”

Citește și:

Mihai Stoica, despre jucătorul dorit de FCSB: „Tocmai a făcut ceva senzațional!”

FCSB anunță ce urmează pentru Florinel Coman » Toni Petrea a dezvăluit viitorul jucătorului

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (48)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  10 Mai 2022, 08:04

Asa e Stoica... Dar nici hoț nu e, nici pușcărie nu a făcut. ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihaiviteazul
mihaiviteazul  •  25 Aprilie 2022, 18:26

E plătit de minister, adică organismul care l-a propulsat pe Gigi în lumea afacerilor, așa că mimi ar cam trebui să-și cântărească bine cuvintele, dar na, el e obișnuit să muște mâna care l-a hrănit. Interesant că mulți mameluci îi sorb cuvintele acestui neisprăvit.

136164275597600
Fara Nume  •  25 Aprilie 2022, 09:58

Ce prost e *** ! Pai bai ***, si daca e platit din bani publici, care e problema ta? Sunt atatea Primarii care sustin sportul, si foarte bine fac, ca in baza afaceristilor, ar muri sportul cu tot. Mai ***, dar Neagu e profesionista, sau nu? Bati campii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close