FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI-STEAUA 2-2

Mihai Stoica: "Am pierdut două puncte uriaşe"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Managerul campioanei României spune că unii dintre jucătorii echipei sale au fost formidabili în confruntarea cu Steaua, dar că cele două puncte pierdute sunt extrem de importante.

"Campionatul trecut am pierdut pe terenul Stelei din cauza unui gol marcat cu fundul de Kapetanos, iar acum am primit gol după ce mingea l-a lovit în spate pe Pepe Moreno.

În acest campionat se poate întâmpla orice, dar am pierdut două puncte uriaşe. A fost un meci spectaculos, cu patru goluri, iar câţiva jucători au fost formidabili astăzi. Eu am trăit experienţe mult mai ciudate decât aceasta şi deja sunt imun", a spus Mihai Stoica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  08 Martie 2010, 12:57

Ai pierdut din cauza lui Rony Levi !!! L- scos pe onofras si la bagat pe galamaz!!Karamian si a asezat mingea vreo 5 secunde fara sa il deranjeze nimeni!!!!!!!!galamaz neincalzit ...........si a iesit un mare rahat!!!!!!!

 •  08 Martie 2010, 01:23
Postat de valyresyta pe 08 Martie 2010, 00:49

merita sa bata unirea

Merita sa bata Ceahlaul.

 •  08 Martie 2010, 01:09
Postat de pe 08 Martie 2010, 00:25

Eu zic sa taci din gura Andrei ca nu cred ca te-ai uitat la meci. Steaua nu a jucat nimic in repriza a doua si s-a vazut clar diferenta pe care o fac jucatorii care joaca cu sufletul. Ar trebui ca Becali sa-i cumpere pe Vasilache ( Ceahlaul ), Onofras si Frunza ( Unirea ). Astia sunt jucatori care dau totul pe teren nu ca alde' Ov. Petre si sa nu mai vb de restul liniei mediene care e praf si pulbere. Sincer imi place cum se dedica Szekely si ambitia pe care o are dar ar putea sa arate mai mult

EU ZIC SA TACI TU DIN GURA ba baiatule steua in repriza a doua a avut 3 OCAZI IMENSE DE GOL din min 45 pana in min 60 iar unirea inafara de 2 suturi deviate a lui paduretu NU A AVUT NICI O OCAZIE DE GOL steaua a vaut 3 oacazii CLAREEEEEE:asa ca da uita-te mai bine la meci si taci din gura.numai face comentarii daca nu intelegi fenomenul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează