FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica surprinde: „Am ținut cu FC U Craiova și Rapid în Liga 2! Îmi doresc să simt din nou cum e să fii înjurat pe Giulești”

Mihai Stoica, manager general FCSB +41   FOTO
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 18:05 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 18:50

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a mărturisit că a ținut cu FC U Craiova și Rapid în acest sezon de Liga 2.

FC U Craiova este matematic promovată în Liga 1, în timp ce Rapid, una dintre rivalele tradiționale ale „roș-albaștrilor”, este la un pas de a-i urma pe olteni spre prima ligă. Cele două echipe sunt întocmai cele pe care Mihai Stoica, oficialul FCSB, le-a susținut în acest sezon. MM a dat cărțile pe față într-un dialog cu suporterii, purtat pe Facebook.

Mihai Stoica: „Îmi lipsește atmosfera din Giulești”

„Anul ăsta, la Liga 2, am ținut cu FC Universitatea Craiova și cu Rapid București. Îmi doresc foarte mult să jucăm două meciuri, poate 4 cu play-off-ul, pe «Ion Oblemenco», după cum îmi doresc să jucăm cu spectatori în Giulești, să simt și eu din nou cum e să fii înjurat. 

Îmi lipsește atmosfera din Giulești, îmi plăcea foarte mult, se făcea pielea de găină, e altceva. Cine vrea să joace pe un stadion în care bate unul la tobă și se strigă la portavoce tâmpenii, în loc să mergi în Giulești? Poate nu ajung scuipații la noi (râde)”, a declarat Mihai Stoica. 

Clasament play-off Liga 2: Rapid, aproape de promovarea directă

Dacă Rapid va câștiga unul dintre cele două meciuri pe care le mai are de jucat, cu FC U Craiova și CS Mioveni, va promova matematic în Liga 1, iar fotbalul românesc va avea din nou parte de dueluri între FCSB și giuleșteni. Anul viitor, Rapid va juca pe noua arenă din cartierul Giulești, intitulată „Stadionul Rapid - Giulești”.

VIDEO. Suporterii și jucătorii Rapidului au cântat pe noul stadion

Citește mai multe știri din Liga 1:

MM Stoica a recunoscut că are rol decorativ la FCSB: „Mă implic cât mi se permite!” » Ce mutare s-a făcut peste capul lui + Dezvăluie ce transferuri vrea Gigi Becali

MM Stoica își înțeapă rivala: „CFR Cluj, echipa deceniului? Ar trebui să ne gândim bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
rocky5
rocky5  •  16 Mai 2021, 17:23

Ti-e dor de înjurăturile din Giulesti? Te servim Mimi, te servim!;)

ucluj2011
ucluj2011  •  16 Mai 2021, 15:06

A spus și MM Stoica adevărul o dată... mă refer la atmosfera din Giulești!!!

ucv1948
ucv1948  •  16 Mai 2021, 09:05

Masochistul mm

Vezi toate comentariile (11)
Comentează