FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Mihai Stoica, așa cum nu l-ai mai văzut » Imagine rară: licean rebel, la costum și cu țigara în colțul gurii :D

Tânărul MM Stoica, indicat de săgeată // Sursă foto: Instagram MM Stoica
Tânărul MM Stoica, indicat de săgeată // Sursă foto: Instagram MM Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 10:29

Mihai Stoica, 54 de ani, directorul sportiv al celor de la FCSB, a postat sâmbătă seara o fotografie din tinerețe pe contul său de Instagram. Mai exact din perioada liceului făcut în „epoca de aur” a comunismului.

Ținuta obișnuită a lui MM a fost înlocuită cu una din adolescența omului de fotbal.

MM Stoica le-a devoalat fanilor o poză de colecție, în care se afla, cel mai probabil, alături de câțiva colegi. Îmbrăcat la costum și trăgând dintr-o țigară de-ale vremurilor, Mihai Stoica a fost imortalizat într-o ipostază specifică acelei perioade. 

Vezi și: Gigi Becali n-a glumit! FCSB a făcut o ofertă uriașă pentru transferul lui Andrei Ivan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (30)
fairplayromania
fairplayromania  •  19 Mai 2019, 15:53

Care este Meme în aceasta poză? Ăla blondu si creţ? Era bunăciune de mic....

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 Mai 2019, 15:05
Postat de mdf. pe 19 Mai 2019, 14:30

*** cumetre :))) n-am chef de dat explicatii fcsbistilor gigisti oricum o tineti pe a voastra ca Steaua nu este Steaua ci fcsb este Steaua :)))

si ca sa`ti raspund .. nu ma deranjeaza ..ce echipa susti .. sau ce crezi tu ca exista .. ma oftica naivitatea !! Cine zice ca Gigi e intreg la minte e nebun !! asta e clar !! Dar daca te uiti atent !! are si calitati !! Vrea ca lumea sa Recunoasca Romania !! noi romanii pupam mult in dos... noi respectam pe toti .. mai putin pe noi ! de asta ajung italieni cu 4 clase DOCTOR CHIRUG in cele mai bune spitale din Romania . Ar trebui sa avem mai mult sange in bilute !! Pana la urma Romanii au avut un Rol important pe acest pamant .. as putea sa spun ca si datorita noua se invarte pamantul !! decat sa va uitati la gigi becali dupa meciuri !! mai bine ati citi un pic despre mari Romani .. Intre timp eu locuiesc prin Uk .. si va asigur ca nimeni nu-mi pupa dosul ci: tot imi reamintesc ca sunt un strain in tara lor !! Apropo.. cred ca tu sti mai multe despre Becali si viata lui Personala ... eu urmaresc meciurile cand am timp... as vrea sa spun ca le`am vazut pe toate .. dar deh .. mai si muncim .. mai facem si copii .. mai si traim !!!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 Mai 2019, 14:45
Postat de herman25 pe 19 Mai 2019, 14:34

Pleaca gigistule, clona fcsb nu a fost si n-o sa fie in veci Steaua.

opa .. Martorii lui Iehova apar.. 2/300 check ! Raspuns : Tin Cu Steaua din 85 .. ai mei , toti sunt stelisti .. am crescut cu povestiri despre Steaua dinainte de 85 .. si meciuri de dupa 85 .. Eu cand ma duc pe stadion Nu strig Gigi Becali !! Strig: Lupta Steaua !! Am vazut ca la liga a 4 a .. apare insusi Iehova !! in fata galeriei .. mandru ca un cocos francez .. cum asculta el cum ii scandeaza 300 de suporteri Numele !!! prietene .. asta face asa... la 300 , gandeste doar .. ce comportament ar avea .. daca ar avea el Steaua :))))))))) Steaua nu e 300 .. nu e Sparta !! noi ii batem si pe Spartani :)))) Steaua nu e un Nume !! Pai ce faceti prietenasi ? daca nu merge steaua asta lui Talpan !! mai faceti una ? :))))))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează