FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, atacat dur de un rival din Liga 1: „Nu are cum să-i analizeze bine pe ai lui, că se uită dintr-o cutie de carton”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 12:46 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 21:16

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, continuă războiul la distanță cu Mihai Stoica, manager general la FCSB, după meciul pe care roș-albaștrii l-au câștigat contra celor de la FC Botoșani, scor 3-1.

FCSB - Botoșani: 2 pauză, 1 final! Pont sau ficțiune? » 4 detalii care confirmă, dar și infirmă ipoteza uluitoare lansată în direct
FCSB - BOTOȘANI
FCSB - Botoșani: 2 pauză, 1 final! Pont sau ficțiune? » 4 detalii care confirmă, dar și infirmă ipoteza uluitoare lansată în direct

Azi, Sorin Cârțu l-a mitraliat din nou pe Mihai Stoica și susține că nu îl interesează opiniile acestuia și modul cum interpretează fotbalul.

„Păi, pe mine mă interesează ce spune Stoica? Aș avea o problemă dacă analizele le-am face amândoi la fel. Înseamnă că am eu o problemă, dacă avem aceeași viziune la fotbal. Eu n-o să încerc să pun zoaie pe mine așa cum face el. Nu sunt obligat să mă uit la aceste partide. Dacă 22 de partide s-au terminat toate în același mod, de ce trebuia să mă uit la a 23-a?

E o chestie și de intuiție, și de experiență. Păi, la sutele de meciuri pe care le-am antrenat, trebuie să mă uit mult la un meci? Eu n-am făcut niciun fel de interpretare. N-am spus nici de una, nici de alta. Doar am spus că nu mă uit la partidele FCSB cu Botoșani. Interpretările sunt făcute de el, care probabil că are ceva pe căciulă, vreo muscă.

Plus că, dacă aș fi rău, cum e el în declarații, aș putea să spun că el n-are cum să-i analizeze bine pe ai lui, pentru că se uită dintr-o cutie de carton. În rest, să fie sănătos. 

La statistici, are dreptate, pentru că nu pot să le contrazic. Nu mă interesează să fac statistici, pentru că eu văd o partidă de fotbal dintr-un alt unghi, din partea aia a specialistului care l-a jucat, care l-a antrenat”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

Mihai Stoica: „Oamenii sunt prea proști!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat dur, după suspiciunile lansate în spațiul public cu privire la meciul dintre echipa roș-albastră și FC Botoșani. Le-a răspuns astfel lui Sorin Cârțu și Cornel Dinu:

„Eu ştiam că Sorin Cârţu nu se uită la meciuri, se ducea la mall. Îi spun atât: să verifice statisticile. Din 22 de jocuri cu Botoşani am câştigat 16, iar din 25 de meciuri în compania echipei lui am câştigat 18. Cam pe acolo. Sunt echipe care au complexe faţă de altele. Cum avem noi cu CFR. În ultimii ani, înainte îi băteam de-i zăpăceam. 

Pentru cei care s-au uitat la meci... Dacă debitezi asemenea inepţii ori n-ai nicio legătură, ori eşti rău intenţionat sau prost de bubui. Adică în prima repriză le-am spus jucătorilor să nu atace, iar celor de la Botoşani să marcheze? Apoi s-a vorbit invers pentru a doua repriză? Oamenii sunt prea proşti! Prea proşti... Botoşani cum s-a dat la o parte? 

Le-a spus Croitoru «ce n'est pas possible aujourd'hui»? (n.r. - Azi nu e posibil). Lui Edjouma cum i-a zis? Sunt bazaconii prea mari! Prea mari”, a spus Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Citește alte știri din Liga 1:

Afacere pe axa Hagi - Petrescu » 2 jucători de la Farul, așteptați în Gruia

Contestatul Florin Șoavă rupe tăcerea după mulți ani: „Nu am fost «copilul» lui Iordănescu. Din cauza negativismului lui, m-am retras de la națională”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mehighms
mehighms  •  25 Noiembrie 2021, 06:20
Postat de francescoli1974 pe 24 Noiembrie 2021, 22:06

Meciurile cu Botoșani sunt trase la xerox, seamănă ca două picături de apă cele 22 de partide ,nu la fel de complexați sunt cei de la Botoșani cu CFR sau Craiova.

cat poti sa fi de frustrat! trase la xerox? sa inteleg ca tu si acum iti cumperi dero ariel? sau adidasi nike?

francescoli1974
francescoli1974  •  24 Noiembrie 2021, 22:06

Meciurile cu Botoșani sunt trase la xerox, seamănă ca două picături de apă cele 22 de partide ,nu la fel de complexați sunt cei de la Botoșani cu CFR sau Craiova.

opinca_de_aur
opinca_de_aur  •  24 Noiembrie 2021, 17:37

Dinu si Cartu facuti prosti la fotbal de meme stoica. Ce bine a ajuns fotbalul romanesc. Cred ca daca mai traia Dobrin, saracu', ar fi fost facut *** de meme, daca nu i-ar fi convenit un comentariu. Nici nu mai zic de unul mai cu atitudine, mai infipt, cum era Balaci... l-ar fi pus un Iftimie la punct de nu s-ar fi vazut. Si va mai intrebati de ce fotbalul romanesc e asa cum e?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează