FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

MM Stoica nu-l menajează pe Săpunaru: „Trebuie oprit, ce face e huliganism!”

Cristian Săpunaru, reținut cu greu în finalul meciului cu FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP +28   FOTO
Cristian Săpunaru, reținut cu greu în finalul meciului cu FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 12:38 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 14:54

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, spune despre Cristian Săpunaru (38), căpitanul lui Rapid, că „face huliganism”.

Luni seara, în cadrul meciului Rapid - FCU Craiova 2-3, Cristian Săpunaru a fost protagonistul a două gesturi violente. În minutul 87 al meciului, a avut o intrare brutală asupra lui Juan Bauza, cu ambele picioare ridicate.

„Centralul” Marcel Bîrsan l-a iertat de eliminare, dar i-a arătat cartonașul roșu după fluierul final, din cauza unor scene reprobabile petrecute mai întâi pe gazon, apoi la vestiare.

Deranjat de un gest al lui Lorenzo Paramatti, Săpunaru l-a lovit în figură pe fotbalistul italian al celor de la FCU, iar apoi a fost reținut cu mare dificultate de colegi, în timp ce țipa și îl amenința pe adversar.

Scandalul a continuat pe tunel, cu îmbrânceli între cei doi, care au dus la eliminarea ambilor.

Imagine șocantă publicată de un model erotic cu o vedetă de la CFR Cluj: „Sex oral pentru 500€?” » Prima reacție a fotbalistului
CFR CLUJ
Imagine șocantă publicată de un model erotic cu o vedetă de la CFR Cluj: „Sex oral pentru 500€?” » Prima reacție a fotbalistului

Mihai Stoica: „Săpunaru trebuie oprit, ce face e huliganism”

Mihai Stoica, oficial la FCSB, a comentat scenele, acuzându-l pe căpitanul Rapidului de huliganism. MM a prezentat câteva episoade în care ar fi fost ținta atacurilor lui Săpunaru.

„Poate îl lasă nervii la bătrânețe, deși e căpitan de echipă, liderul unei echipe care joacă cu stadionul plin. Nu asta se așteaptă de la un lider.

Săpunaru, după meciul cu noi, când am bătut cu 3-1 (n.r. - pe 15 decembrie), întreba «unde e?», în timp ce mă înjura. Niște înjurături înfiorătoare...

Când era la Tg. Jiu, se înjura cu toată lumea că urăște Steaua. Bine, mă băiatule, urăști Steaua, foarte frumos, e treaba ta.

Totuși, trebuie oprit cumva. Ce face e huliganism. La un moment dat, când era la Astra, voia să vină amenințător spre mine, eu zâmbeam. «Na, vino, dacă tot vii». Dar se oprește mereu, nu e chiar așa cum se dă. Mai mult se înfoaie. Eu i-aș da 10 etape (n.r. - de suspendare) și pentru ce a făcut cu Bauza”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Suspendarea primită de Săpunaru a fost mult mai mică decât cea scontată de Mihai Stoica. Stoperul rapidist a fost suspendat două etape și amendat cu 3.000 de lei. 

Mihai Stoica a bătut un suporter de la FCSB în 2005 

Mihai Stoica, care-l acuză pe Săpunaru de huliganism, are el însuși antecedente de acest fel. În mai 2005, Mihai Stoica a coborât din lojă şi, enervat de faptul că un suporter îl înjura pe Nicolae Dică, i-a dat acestuia un pumn în figură. Fanul a dorit să-l acţioneze în judecată, însă Gigi Becali l-a chemat la el şi, în cele din urmă, fanul și MM s-au împăcat.

În 2013, MM Stoica a bruscat un reporter și un cameraman

În 2013, managerul roș-albaștrilor a agresat un cameraman și a bruscat-o pe Alexandra Tănăsescu, reporter la ProTV, înainte de meciul dintre Vardar Skopje – FCSB, din preliminariile Champions League. 

Ce s-a întâmplat atunci? Reporterul şi cameramanul ProTV au apărut pe marginea terenului, ofiţerul de presă Cătălin Făinişi le-a explicat că nu le este permis accesul, dar nu a apucat să pronunțe mai mult de două propoziții fiindcă a intervenit Mihai Stoica. „Daţi-i drumul de aici! Căraţi-vă!”, a început MM. 

Managerul s-a enervat tot mai tare de la o secundă la alta până şi-a pierdut controlul complet: „Ia plecaţi în p..a mea de aici! Mă rog de voi să plecaţi? Afară, dă-te-n p**a mea! Gata, hai! Nu mă face să dau în tine! Cum p..a mea să nu pot să dau în tine? Ieşi, băga-mi-aş p..a în familia ta!”. Ziariştii au fost scoşi forţat, de bodyguarzi, pe tunelul care ducea în afara stadionului. 

MM a sesizat că Alexandra Tănăsescu, reporterul ProTV, filma cu telefonul mobil şi i-a luat aparatul, ajutat de gărzile de corp, ca să șteargă imaginile! Una dintre „gorile” a bruscat-o pe Alexandra şi fata a mers la spital, de unde a ajuns la tribunal cu certificatul medicului. A fost amendat cu 400 de euro pentru tulburarea liniștii publice!

Mai multe știri din Liga 1: 

Octavian Popescu, în vizorul altor două cluburi de mare tradiție » În ce campionat ar putea ajunge „perla” FCSB-ului

Primele dezvăluiri oficiale » Din ce și-a făcut Mihai Rotaru averea: „Este o afacere interesantă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
777677939019551
Nicolae Matasa  •  16 Mai 2022, 18:01

se apuca mm sa-l judece pe Sapunaru el care este *** lui Becali !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  14 Mai 2022, 11:57
Postat de romulus65 pe 13 Mai 2022, 14:07

Nu comentez ce spune MM, pentru ca nu ma intereseaza personajul, dar ce Comisie este aceea care ii da lui Sapunaru aceiasi pedeapsa ca lui Paramatti?

Adevărul este că , judecând după ryapele de suspendare pe care le-a mai dat FRF dar ȘI după ce se întâmplă în multe alte țări cu fotbal mai puternic decât al nostru , mă așteptam ca comisia de disciplină să-i dea mai multe etape lui Paramatti PENTRU INSTIGARE decât lui Săpunaru!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  14 Mai 2022, 11:47

MM ca deobicei e puțin... trilu-lilu! Păi Săpunaru cu ieșirile lui nervoase cu tot este cel mai nevinovat și calm om prin COMPARAȚIE cu MM Stoica. Ia uite cine sa găsit să vorbească! Asta nici de glumă nu este bună!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează