FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica admite: „Îmi pare rău că a plecat Djokovic. Rapid face o achiziție bună!”

Damjan Djokovic // foto: Imago Images
Damjan Djokovic // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 21:23 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 22:26

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, consideră că Rapid a făcut o mișcare bună prin aducerea lui Damjan Djokovic (33 de ani), mijlocașul dat afară de Gigi Becali.

După numai jumătate de an la FCSB, Damjan Djokovic s-a despărțit de formația roș-albastră, rezilierea venind la solicitarea patronului Gigi Becali.

Drăgușin la Liverpool, o mutare inspirată? Ce spune un jurnalist renumit
PREMIER LEAGUE
Drăgușin la Liverpool, o mutare inspirată? Ce spune un jurnalist renumit

Mijlocașul croat nu a pierdut timpul și a schimbat de îndată echipa, fiind ademenit de oferta celor de la Rapid. Djokovic a mers deja în Antalya, s-a alăturat cantonamentului giuleștenilor, iar prezentarea lui ca jucător al Rapidului este iminentă.

Mihai Stoica nu îi împărtășește opinia lui Gigi Becali cu privire la Djokovic. MM nu ar fi vrut ca Djokovic să plece de la FCSB și consideră că Rapid a făcut o mutare inspirată prin aducerea croatului.

Mihai Stoica, despre Damjan Djokovic: „Rapid face o mutare bună”

„Pe Djokovic îl schimbăm cu un jucător care evoluează pe aceeași poziție, dar este cu totul și cu totul de alt profil, Baba Alhassan. Este mult mai tânăr, cu perspective, de alt tip. 

Djokovic are mare experiență, stângaci pur, este o încântare să-l vezi la antrenamente și cred că Rapid face o achiziție bună. Nu are genul ăsta de jucători acum.

Nu știu dacă se potrivește mai bine la ei, depinde de sistem. El poate acoperi orice poziție și în 4-2-3-1 și în 4-3-3. Are un stâng foarte bun și știe foarte bine să acopere terenului. La televizor nu se vede mai deloc asta, dar cel puțin faza defensivă o gestionează foarte bine, foarte inteligent.

Urmărește-i cariera, a jucat peste tot! La noi a dat 4 goluri. Și a jucat are 20 și ceva de jocuri. Că nu a jucat meciuri întregi, asta da. Dar știți cum e, la noi Gigi vrea să vadă și alți jucători... e om de afaceri, până la urmă.

În afară de accesarea grupele competițiilor continentale, a doua sursă de venit este vânzarea de jucători. Logic că nu vei vinde un jucător care face 34 de ani, mai degrabă îl vinzi pe Lixandru, care face 23”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Îmi pare rău că a plecat Djokovic, îmi plăcea”

„Ca experiență, Djokovic clar ne va lipsi. Este obișnuit să câștige trofee, să joace de meci de meci. Și este un jucător de echipă. Mulți ne speriaserăm, dar este un băiat de caracter, un fotbalist bun.

Eu am avut o relație bună cu el. Am mai vorbit cu el, obișnuiesc să vorbesc cu câțiva jucători, cu cei care văd că înțeleg. Unii nu o fac și nu mai am răbdare la 60 de ani să pierd vremea, să discutăm ceva și să facă altceva. Îmi pare rău, pentru că îmi plăcea. Îmi plăcea și ca persoană, dar viața merge înainte”, a completat oficialul FCSB.

Că tot vorbeam despre Lixandru, el a ajuns să joace pentru că noi am insistat la Gigi. De ce? Vedeam că se antrenează foarte, foarte bine.

Noi suntem o echipă de profil ofensiv, cu jucători care să facă presing. Meciurile de referință au reliefat aspectul ăsta. Când putem face un presing foarte bun, suntem foarte periculoși pe posesia adversarului. Ținem minte meciul cu Craiova. 

- Mihai Stoica

VIDEO. Gigi Becali anunța: „Rotariu, Djokovic și Ganea nu mai intră în vederile noastre”

Tot despre FCSB:

Cum îl caracterizează presa din Belgia pe Darius Olaru + Ce echipe au pus ochii pe mijlocașul lui Gigi Becali
FCSB
Cum îl caracterizează presa din Belgia pe Darius Olaru + Ce echipe au pus ochii pe mijlocașul lui Gigi Becali
FCSB strigă adunarea: când sunt programate reunirea și prezentările lui Baba Alhassan și Luis Phelipe
FCSB
FCSB strigă adunarea: când sunt programate reunirea și prezentările lui Baba Alhassan și Luis Phelipe

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
John.Wick
John.Wick  •  07 Ianuarie 2024, 09:32
Postat de mehigh_ms pe 07 Ianuarie 2024, 06:19

de ce?

Pentru că nici nu mai seamănă cu cel care-l știam de la kfr. Mi-aduc aminte de ultimul meci jucat titular, acum vreo 2 luni: cel puțin o treime din pase greșite, fugea mai mult de-alatul pe la centrul terenului. Nici fizic nu mai prea poate. Nu cred că e mult mai bun decât ce are deja Rapid. Dar mă bucur că Șucu n-a avut 200.000 să-l ia pe Mino

mehigh_ms
mehigh_ms  •  07 Ianuarie 2024, 06:19
Postat de John.Wick pe 06 Ianuarie 2024, 23:04

Va face tușa

de ce?

zetanu
zetanu  •  06 Ianuarie 2024, 23:50
Postat de John.Wick pe 06 Ianuarie 2024, 23:04

Va face tușa

Titular 100%

Vezi toate comentariile (4)
Comentează