FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, dezvăluire despre relația dintre Dan Petrescu și Arlauskis: „Mi-a spus că nu va apăra niciodată la el, că nu e portar”

Giedrius Arlauskis și Dan Petrescu
Giedrius Arlauskis și Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2022 12:16 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2022 15:31

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat conflictul dintre Arlauskis și CFR Cluj, și a dezvăluit un episod de pe vremea când acesta, portarul lituanian și Dan Petrescu erau la Urziceni.

CFR Cluj reacționează după atacul lui Arlauskis » De ce-l acuză pe portar și ce spune despre problemele financiare: „Îl rugăm să facă din nou calculele”
CFR CLUJ
CFR Cluj reacționează după atacul lui Arlauskis » De ce-l acuză pe portar și ce spune despre problemele financiare: „Îl rugăm să facă din nou calculele”

După declarațiile lui Arlauskis, Dan Petrescu i-a răspuns portarului lituanian: „Le-am dat salarii, le-am dat să mănânce, iar ei m-au criticat”, referindu-se atât la fostul său elev, cât și la Mihai Stoica, cel care l-a ironizat zilele trecute pe Petrescu.

MM i-a răspuns lui Petrescu, dezvăluind o poveste din sezonul 2008-2009, când cei 3 erau la Urziceni.

Mihai Stoica: „Petrescu mi-a spus că Arlauskis nu va apăra niciodată la el, că nu e portar”

„Am avut ocazia să fac foarte multe la Urziceni. Fără activitatea mea nu se lua niciodată campionatul. Vă dau un singur exemplu: l-am adus pe Arlauskis, despre care Petrescu mi-a spus foarte clar că nu va apăra niciodată la el, că nu e portar. 

Îl adusesem cu jumătate de an înainte pe Arlauskis, a stat rezerva lui Stelea și a învățat de la el foarte mult, chiar ați putea să-l întrebați cine l-a învățat portărie în România. 

Petrescu mi-a spus clar că nu va apăra pentru că nu e portar, dar după prima etapă am luat gol în prelungiri și am pierdut la Brașov, a greșit Daniel Tudor și a apărat apoi Arlauskis. Și cred că a apărat apoi 30 din 34 de meciuri și a contribuit la câștigarea titlului”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport TV.

Mihai Stoica: „S-a făcut de râs cum n-am văzut un om în fotbalul românesc să se facă de râs în halul ăsta”

Managerul celor de la FCSB a ținut să-i dea replica lui Petrescu după declarațiile vineri ale „Bursucului”. 

„Dacă tot are ceva să-mi transmită e bine să-mi pronunțe numele. Eu niciodată nu l-am criticat pe Petrescu antrenorul, dimpotrivă. Am spus că este genial și că este cel mai important antrenor la ora actuală pentru că el a câștigat ultimele campionate în România. Am comentat diverse afirmații pe care le-a făcut și nu au nicio acoperire. 

Nu poți să spui că sâmbătă e duminică, bineînțeles că l-am ironizat. Dacă el nu înțelege malițiozitatea e problema lui. Eu câteodată mai și glumesc, dar acum s-a făcut de râs rău de tot, d-asta nici nu mai știe cu cine se ceartă. 

S-a făcut de râs cum n-am văzut un om în fotbalul românesc să se facă de râs în halul ăsta. La un meci caritabil tu să critici arbitrajul, nu credeam că există așa ceva pe glob”, a mai precizat Mihai Stoica.

Citește alte știri din Liga 1:

Gică Popescu, despre suspiciunile legate de Farul - FCSB: „Mizerii! Gândiți-vă cine conduce clubul ăsta”
FARUL - FCSB
Gică Popescu, despre suspiciunile legate de Farul - FCSB: „Mizerii! Gândiți-vă cine conduce clubul ăsta”
Mutu explică ce s-a întâmplat în prima repriză a meciului Rapid - Sepsi: „Știam că așa va fi” » Ce a spus Bergodi după meci
RAPID - SEPSI 1-0
Mutu explică ce s-a întâmplat în prima repriză a meciului Rapid - Sepsi: „Știam că așa va fi” » Ce a spus Bergodi după meci

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  24 Aprilie 2022, 20:08

Cum MM nu mai are nimic de facut pe la Fcsc, unde functia lui este doar decorativa, s-a apucat acum de scandaluri si turnatorii jenante !! Becali, baiat destept, i-a luat toate atributiile de la club, dar l-a lasat sa faca pe mascariciul pe la televiziuni de unde mai ia si ceva banuti !! MM….rau ai ajuns !!

983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Aprilie 2022, 19:06

Daca un puscarias are ceva de comentat, gsp il multiplica pina la pinzele albe, doar doar va crea o confuzie in mintea cititorului.

nasty1
nasty1  •  24 Aprilie 2022, 18:36

Voi luati de bun ce spune puscariasul MM care zicea cand era la Urziceni ca "mai bine locuiesc intr-o cutie de carton, decat sa am nenorocirea sa lucrez alaturi de Becali". :))) Penibil!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează