FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

MM Stoica presimte o demitere de antrenor în Liga 1: „Povestea de dragoste se apropie de final”

Mihai Stoica, în studioul Orange Sport
Mihai Stoica, în studioul Orange Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 21:20 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 21:45

FC Botoșani a pierdut în această seară pe teren propriu, 0-1 cu Sepsi OSK, și a coborât pe poziția a treia din play-out. Mihai Stoica (56 de ani), manager general la FCSB, presimte că mandatul lui Marius Croitoru se apropie de final. 

Mihai Stoica simte că postul lui Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoșani, e în mare pericol. Nu doar din cauza rezultatelor, cât și pe seama criticilor publice pe care Valeriu Iftime i le-a tot adus lui Croitoru în ultima vreme.

Ultima oară, finanțatorul moldovenilor l-a „urecheat” pe Croitoru pentru că acesta le interzisese spectatorilor și jurnaliștilor să asiste la un meci amical cu Poli Iași.

Dinamo ar putea scăpa de încă un adversar în lupta pentru evitarea retrogradării! » Noi reacții în acest caz + Luni, ședință decisivă la club
CRIZĂ FINANCIARĂ
Dinamo ar putea scăpa de încă un adversar în lupta pentru evitarea retrogradării! » Noi reacții în acest caz + Luni, ședință decisivă la club

Mihai Stoica, despre colaborarea dintre Valeriu Iftime și Marius Croitoru

„Frumoasa poveste de dragoste se apropie de final. Niciodată nu l-am auzit pe Valeriu Iftime, deși îl aud foarte mult și îi citesc de multe ori declarațiile, să îl critice pe Croitoru pentru lucruri puerile. Că nu a lăsat nu știu ce reporteriță să intre... pare că e ceva acolo. 

Și când aud că un antrenor a semnat pe nu ştiu ce perioadă, când se declară asta pompos... atunci înseamnă că se apropie de final, de regulă. Cred că acolo asta e problema!”, a opinat Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Îl cauționez pe Croitoru”

Oficialul de la FCSB l-a absolvit de vină pe Croitoru pentru rezultatele echipei, întrucât FC Botoșani a vândut mai multe piese de bază, precum stoperul Bogdan Racovițan și mijlocașii Malcom Edjouma și Hervin Ongenda. 

„Eu, unul, îl cauţionez pe Croitoru. Au plecat toți jucătorii care scoteau capul și au venit... nimeni. Ce ar fi putut spune Croitoru în discursul public? Că e o mare problemă, că vor pierde play-off-ul? Nu!

Tu nu ai securizată poziția în play-off și îl pierzi pe Racoviţan, unul dintre cei mai buni jucători U21 și cei mai interesanți stoperi români, îi mai pierzi pe Edjouma, jucător care era o piesă importantă în ax și unul dintre golgheteri și pe Ongenda, care aduce fantezia... practic ai pierdut axul echipei.

Ce ai adus? Un atacant care nu a mai jucat de 2 ani, pe Mihai Roman II, pe unul care nu a mai a mai jucat de un an și jumătate, Mailat. Una e să ai timp să îţi pregăteşti transferurile, alta este să pierzi jucători în pauza dintre prima și a doua jumătate a sezonului. Nu ai timp să pregăteşti o nouă echipă”, a spus MM. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Stoica intervine în conflictul dintre suporterii lui FCSB și Petrea: „Este, de fapt, o «indirectă». Se știe foarte bine asta”

Billel Omrani, gest golănesc în CSU Craiova - CFR Cluj » Brigada lui Radu Petrescu a ratat momentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  12 Aprilie 2022, 21:24

nu zice nimic de omeniili cu croitoru

concret
concret  •  11 Aprilie 2022, 10:06
Postat de Mihnea Ilie pe 10 Aprilie 2022, 22:47

Meme, Meme... Așteptăm cu frenezie finalul povestii de dragoste dintre tine și Becali.... Romeo și Julieta, n-a fost nimic, prin comparație. Ne este atât de silă de tine, Stoica... N-ai idee....

Bine punctat.

mordi
mordi  •  10 Aprilie 2022, 23:49

el o stie bine pe aia cu cautionatu'

Vezi toate comentariile (6)
Comentează