FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Iftime nu-l iartă pe Marius Croitoru: „Din când în când, latră la presă! Sunt lucruri impardonabile”

Marius Croitoru l-a enervat pe patronul Iftime / foto: GSP
Marius Croitoru l-a enervat pe patronul Iftime / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 13:38 / Actualizat luni, 28 martie 2022 14:42

Valeriu Iftime n-a trecut nici acum peste situația absurdă din week-end, când antrenorul lui FC Botoșani, Marius Croitoru, le-a interzis spectatorilor și jurnaliștilor să asiste la amicalul cu Poli Iași.

Luni dimineață, la două zile după scenele confuze petrecute pe Municipalul din Botoșani, Valeriu Iftime l-a „urecheat” din nou public pe Marius Croitoru.

Valeriu Iftime îl pune la punct pe Marius Croitoru: „O greșeală impardonabilă!”

„Lucruri impardonabile! Din când în când, latră la presă, că «ce mare sunt antrenor eu, ce caută presa aici?». Fotbalul e pentru spectatori. Vine Poli Iași la FC Botoșani, cum să faci așa ceva? 

Croitoru dă afară presa... E o greșeală impardonabilă. O să am o discuție cu el și o să lămuresc. Vă garantez că la Botoșani nu va mai exista niciodată un conflict cu presa și că va fi o relație deschisă cu publicul!”, a punctat Valeriu Iftime, la Pro X. 

Trebuie scheme grele ca să filmeze presa de la Iaşi, vedeau ăia din Moldova cum juca Botoşaniul cu Iaşiul. E o greşeală, o să am o discuţie cu ei şi o lămuresc eu cu ei. Păcat!

- Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Croitoru l-a scos din sărite pe Iftime

FC Botoșani a găzduit sâmbătă un meci amical împotriva rivalei locale Poli Iași, pierdut cu 0-2. Marius Croitoru nu a permis accesul fanilor pe stadion, lucru care l-a enervat pe finanțatorul Valeriu Iftime.

Suporterii ajunși la porțile stadionului au rămas șocați în momentul în care a aflat că Marius Croitoru a ordonat ca partida să se dispute cu porțile închise.

La câteva minute de la start, Valeriu Iftime a ajuns la arenă și permis accesul în tribune, glumind: „Poate mă dă și pe mine afară Croitoru”. Antrenorul prim-divizonarei le-a interzis televiziunilor locale să filmeze secvențe din meci, alt lucru corectat după intervenția finanțatorului.

Croitoru nu e la prima abatere

În luna ianuarie a acestui an, Marius Croitoru a fost protagonistul unui gest similar, chiar în timpul cantonamentului derulat de echipa sa în Antalya. 

Enervat din cauza prestației echipei sale din amicalul cu Siirt Il Ozel Idare Spor, tehnicianul s-a luat de reprezentanții presei, pe care i-a interzis la următoarele jocuri amicale. 

La final, tehnicianul celor de la Botoșani a venit în dreptul celor două echipe de jurnaliști și le-a transmis că la partidele pe care formația moldoveană le va mai juca în Turcia ei nu vor mai avea acces. Croitoru nu le-a permis nici elevilor lui să vină la interviuri. I-a comunicat apoi antrenorului secund: „Nu le dați niciun jucător!”.

VIDEO Valeriu Iftime, mobilizare pentru refugiații ucraineni: „I-am primit la mine acasă!”

Citește și alte știri de actualitate:

Un patron din Liga 1 îl pune la colț pe Edi Iordănescu: „N-are nicio treabă cu naționala! Marii cunoscători vor spune că vorbesc prostii”

Scene incredibile la amicalul Botoșani - Poli Iași » Croitoru l-a scos din sărite pe Iftime: „Poate mă dă și pe mine afară! Înjurau oamenii la poartă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10156162893436307
Johny English  •  28 Martie 2022, 21:17

Foarte bine Marius! Croiste-l pe Eftime!

suporter_x2
suporter_x2  •  28 Martie 2022, 15:43

Vezi, de-aia ai nevoie si de scoala... domnul Croitoru s-a facut singur antrenor, fara studii, fara licenta. Ne-a si spus ca el nu a avut timp sa invete ca a muncit (jucat fotbal) pana la 38 de ani. Si acum ne miram ca se comporta asa cum o face. Nu ca cei din jur (patron, federatie, liga, presa, etc) care permit si incurajeaza o astfel de situatie ar fi mai putin vinovati. Ar trebui (daca tot nu gasim o solutie sa ii expulzam definitiv din fenomen pe cei care nu respecta regulamentele) sa nu il mai bage nimeni in seama pentru nimic. Dar la noi luam interviuri unor astfel de personaje, ii intrebam de tactica si strategie, cum fac sa aiba asa rezultate bune (care or fi astea?!), etc. Ba chiar facem scandal la televizor (domnul Naum) ca de ce nu se permite prezenta la interviuri a "adevaratilor" antrenori... care, culmea, chiar nu sunt antrenori (cel putin nu de nivelul la care activeaza).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează