FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

MM Stoica a anunțat câte bilete s-au dat pentru meciul din Ghencea, cu CFR Cluj + Măsură pentru cei care nu pot cumpăra tichete online

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a anunțat că peste 22.000 de bilete au fost vândute pentru partida de duminică seară, contra lui CFR Cluj, de pe stadionul Steaua.
Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a anunțat că peste 22.000 de bilete au fost vândute pentru partida de duminică seară, contra lui CFR Cluj, de pe stadionul Steaua.

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 12:24 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 13:14

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a anunțat că peste 22.000 de bilete au fost vândute pentru partida de duminică seară, contra lui CFR Cluj, de pe stadionul Steaua

  • FCSB - CFR Cluj, duel din etapa #4 a Superligii, se joacă în Ghencea, duminică, 6 august, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

FCSB joacă din nou pe arena din Ghencea după mai bine de 8 ani, iar fanii vicecampioanei vor umple până la refuz stadionul. Mihai Stoica anunță că peste 22.000 de bilete din 27.500, câte vor fi vandabile, au fost deja achiziționate. 

Fanii Stelei, reacție dură după ce oficialul FRF a propus ca arena din Ghencea să fie redenumită: „Chiar nu aveți pic de rușine?”
GHENCEA
Fanii Stelei, reacție dură după ce oficialul FRF a propus ca arena din Ghencea să fie redenumită: „Chiar nu aveți pic de rușine?”

Mihai Stoica anunță că peste 22.000 de bilete s-au vândut la meciul din Ghencea dintre FCSB și CFR Cluj: „Vom păstra și pentru casele de bilete”

„Din 27.540 locuri vandabile, am trecut de 22.000. Vom păstra și pentru casele de bilete pentru a veni în sprijinul celor care n-au acces online, doar că, probabil, vor rămâne foarte puține”, a anunțat managerul general al celor de la FCSB, pe contul personal de Facebook. 

Marți, Mihai Stoica anunța că peste 6.100 de tichete fuseseră vândute în mediul online la numai o oră de la punerea acestora spre comercializare. 

Prețurile biletelor pentru partida cu CFR Cluj din Ghencea sunt următoarele: 

  • Peluze: 30 LEI
  • Peluză, inel 2: 30 lei
  • Tribuna 1, Inel 1 - 100 LEI
  • Tribuna 2, Inel 1 - 50 LEI
  • Tribuna 1, inel 260 lei
  • Tribuna 2, inel 2: 40 lei
  • VIP: 200 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 6 august, la ora 16:00.

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Stadionul Steaua:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului. Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. 

Vă așteptăm alături de noi!

- Comunicat FCSB

VIDEO. Match Preview FCSB - CSKA 1948

Citește și: 

Eugen Trică: „Dacă ne elimină CSKA nu e nicio surpriză, au buget de 16 milioane de euro!” + mesaj important pentru FCSB

„Bombă” în mercato? » Becali tânjește după o vedetă din Superligă: „Îmi place mult și înțeleg că vinde”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Str82HeIL
Str82HeIL  •  02 August 2023, 14:37
Postat de TalpanSatana pe 02 August 2023, 13:49

Sa dat vested in lume Steaua se intoarce acasa

Pai Steaua juca pe Ghencea de ceva timp deja. FC FCSB. S.A începe sa joace iara pe Ghencea. E o diferenta nu?

GardaIosefina
GardaIosefina  •  02 August 2023, 14:26
Postat de steaua.1986 pe 02 August 2023, 14:07

duminica noaptea va veni pastele peste zecesebei !!!

smiorc-smiorc-smiorc =))))))))))))))))))))))))))))))......Plangi ba cu decenta

steaua.1986
steaua.1986  •  02 August 2023, 14:07

duminica noaptea va veni pastele peste zecesebei !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează