FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica le-a răspuns fanilor pe Facebook: „Potop de reproșuri, ironii și acuze. E chiar așa greu de înțeles?”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 13:32 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 13:58

După 1-3 cu Farul, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat pe Facebook. 

Oficialul roș-albaștrilor s-a declarat nemulțumit de criticile primite de jucătorii lui Nicolae Dică și a încercat să explice problemele echipei. 

A picat transferul lui Ianis Stoica » Oficialii lui Grenoble, trimiși la plimbare: „Le-am zis: «Hai, la revedere!»”
FCSB
A picat transferul lui Ianis Stoica » Oficialii lui Grenoble, trimiși la plimbare: „Le-am zis: «Hai, la revedere!»”

Mihai Stoica, mesaj după criticile primite de FCSB

 „N-a trecut nici măcar o săptămână de când toată suflarea era fericită pentru calificarea după o pauză de 5 ani în grupele unei competiții europene. Acum, potop de reproșuri, ironii și acuze. 

E așa dificil de înțeles că e o perioadă foarte grea, cu care niciun jucător din lotul actual n-a fost obișnuit? Avem nevoie de suporteri, iar suporter este cel care-și susține favoriții mereu, nu cel care-i huiduie când le e greu!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Panduru și Dragomir au criticat FCSB

Miercuri seară, Basarab Panduru și Dumitru Dragomir au avut discursuri dure la adresa jucătorilor lui FCSB. 

„Mie mi se pare că Dawa nu știe fotbal. Începe acum să învețe ceva la FCSB. Ce am văzut în seara asta, nu am văzut la nimeni, niciodată! Îmi venea să mă iau cu mâinile de cap.  E singurul fundaș din lume care are ghetele tocite la călcâie. Nu înțelegeam, dar acum m-am uitat atent. 

Doar la el vezi asta. Când pasează, el pasează cu călcâiul. Parcă, pe zi ce trece, e tot mai slab!”, a spus Basarab Panduru în emisiunea „Sport Report”, la OrangeSport. 

„Eu am spus mai de mult. E haos mare la echipa Steaua. Nu cred că Dică este vinovat 100%. Nu a avut timp, au venit prea mulți jucători. De asta e haos.  Nu știe echipa să joace, fiecare încearcă să facă ceva, iar fundașii centrali ori nu știu jocul ori nu au moral de competiție mare. 

Fugeau unul de celălalt, nu am mai văzut așa ceva. Erau niște spații între ei... În afara lui Radunovic, toți cei din linia de fund sunt jucători maximum de Divizia B. Cum să faci ce a făcut Dawa în careu?!”, a fost concluzia lui Dragomir, la GSP LIVE. 

VIDEO Sistemul ideal pentru FCSB, în viziunea lui Marin Barbu: „Au nevoie de un vârf tehnic când joacă acasă”

Citește și:

Gigi Becali l-a sunat aseară pe Nicolae Dică: „De ce ai spus prostia asta?” + Cele două ordine pentru antrenor

Gigi Becali, euforic în dimineața de după eșecul cu Farul: „Vali Argăseală a venit și mi-a dat vestea. E o zi frumoasă pentru mine!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Septembrie 2022, 00:23

BREA NEA MIMI,PAI DE 7-8 ANI ZERO PERFORMANTE NU E MULT ? SAU E PUTIN PT MATALE ? HAI SA MAI STAM VREO 10-20 SI SA AVEM RABDARE,SUTNETI O RUSINE,LA BANII PE CARE II CASTIGATI,TOTI IMPREUNA CU UNII JUCATORI,NISTE MERCENARI SI ATAT,NU VA PASA,REZULATE ZERO,ABIA V ATI CALIFICAT CU ECHIPE MODICE PE CARE ALTA DATA LE SPULBERAM!

Cornelwilde
Cornelwilde  •  01 Septembrie 2022, 18:40

Ați ajuns cu chiu și vai în cea mai slaba cupa. Liga 1 super mămăligă este plina de echipe slabe.Daca tu marele fcsb te încurci cu ăștia și nu ești în stare sa câștigi meciuri ,joci degeaba.De 7 ani nu știți cum arata un titlu acum mergeți pe 8.De promisiuni lumea este sătulă.

adriann_
adriann_  •  01 Septembrie 2022, 18:21
Postat de bjalarm pe 01 Septembrie 2022, 17:42

Cel mai bun transfer pentru ficisibi ar fii sa-l dea afara pe mimi carton.

TACI MA DIN GURA NU MAI SPUNE LA NIMENI :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează