FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

CFR l-ar fi transferat pe cel mai bun jucător al Voluntariului cu FCSB!

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 13:31 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 14:21

În această dimineață, după ce FCSB a remizat cu FC Voluntari, 2-2, Mihai Stoica a susținut că CFR Cluj l-a transferat pe portarul ilfovenilor, Mihai Popa.

Într-o discuție cu fanii celor de la FCSB, pe pagina de facebook a unuia dintre cei mai cunoscuți suporteri ai roș-albaștrilor din mediul online, Sergi Lopez, Mihai Stoica a anunțat o mutare spectaculoasă.

Nu Voluntari și Avram sunt vinovați, ci oamenii sistemului!
editorial
Nu Voluntari și Avram sunt vinovați, ci oamenii sistemului!

Mihai Stoica susține că CFR Cluj l-a transferat pe Mihai Popa

„Apropo, Popa a semnat cu CFR Cluj”, a scris Mihai Stoica.

După meci, la zona mixtă, Mihai Popa a spus că mai are un an de contract cu formația din Ilfov, ceea ce înseamnă că CFR Cluj a achitat o sumă de transfer pentru portar. Formația lui Dan Petrescu îi mai are pentru postul de portar pe: Cristi Bălgrădean, Otto Hindrich, Karlo Letica și Răzvan Sava. 

CFR l-ar fi transferat pe cel mai bun jucător al Voluntariului cu FCSB!
Mihai Popa

Ajuns la Voluntari în vara lui 2021, de la Astra, Mihai Popa a mai jucat la Academica Hagi și Rapid.

800.000 de euroe cota lui Mihai Popa, potrivit transfermarkt

38 de meciuria bifat Popa la Voluntari în sezonul acesta din Liga 1. Anterior mai jucase 14 meciuri la Astra, 7 la Rapid și 13 la Farul. El e titular în naționala de tineret

Mihai Popa, erou în FC Voluntari – FCSB

Goalkeeper-ul a fost cel mai bun jucător de la FC Voluntari în egalul cu FCSB. Deși a încasat două goluri, Mihai Popa a avut mai multe intervenții salvatoare, fiind decisiv în punctul obținut de ilfoveni.

249a fost indicele InStat obținut de Mihai Popa aseară, după FC Voluntari - FCSB 2-2. Cel mai mare din tabăra ilfovenilor, la egalitate cu Cristian Costin

Basarab Panduru: „Popa apără tot ce vine din penalty. Îmi aduce aminte de Lev Yashin!”

După ce FC Voluntari a câștigat și returul cu FC Argeș, scor 1-0, și s-a calificat în finala Cupei României, Basarab Panduru a rămas impresionat de Mihai Popa, care a apărat un penalty.  

„Popa pare că apără tot ce vine din penalty. A apărat al patrulea penalty. Pare că ştie ce trebuie să facă in functie de cum se duce adversarul spre minge, dar e un om căruia îi e greu să îi dai gol mai nou din penalty. Știe el cum gândeşte. Îmi aduce aminte de Lev Yashin! Portarul trebuie să stea cu ambele picioare pe linia porţii. În ziua de azi trebuie să baţi tare în plasa laterală!”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Mihai Stoica susținea că și Rusescu a semnat cu CFR Cluj

În martie 2021, Mihai Stoica a insinuat că Raul Rusescu (32), atunci atacantul Academicii Clinceni, s-ar fi înțeles cu CFR Cluj pentru un transfer în vara lui 2021.

Mihai Stoica a sugerat că Raul Rusescu nu a jucat la capacitate maximă cu CFR Cluj, postând pe propriul cont de Facebook: „Cu CFR, Rusescu a bătut lovitura liberă - din poziția lui preferată - pe jos, deși Deac era întins pe gazon în spatele zidului. Cu noi, a dat gol”, a scris MM. 

Ulterior, Rusescu nu a ajuns la CFR Cluj. A stat până în noiembrie fără contract și a semnat cu FC Lamezia Terme, din a 4-a divizie din Italia.

FC Voluntari a transferat un portar: Octavian Vâlceanu

Din informațiile Gazetei Sporturilor, FC Voluntari a negociat și a ajuns la un acord cu Octavian Vâlceanu, goalkeeper-ul care a trecut pe la Clinceni și pe la Gaz Metan Mediaș, pentru înlocuirea lui Popa. Portarul de 25 de ani vine gratis, după ce în februarie și-a terminat contractul cu Gaz Metan, pentru care a bifat 23 de partide.

VIDEO Mihai Popa, declarații după egalul cu FCSB: „Sunem încrezători privind finala, avem un moral bun”

Citește și: 

„Uitați-vă la fază” » Dincolo de ofsaid, FCSB e acuzată: „Ce fac Miron și Cristea e inacceptabil”

Mihai Rotaru, interviu pentru GSP: „Diseară vom aplica propria strategie. Craiova nu face jocurile nimănui, vrem să câștigăm!” + Detalii despre planurile oltenilor la meciul cu CFR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Mai 2022, 20:47

Nu-i adevarat!Popa a avut un inceput de meci sa-zicem doar nesigur-ca sa nu zicem direct...suspect(mai ales la faza când a dat pe lânga minge,dar Nemec a scos de pe linia porții!In mod evident ca cel care nu a fost de acord *** a fost Nemec!Strainul Nemec!Și care a mobilizat și pe alți jucatori de la Voluntari-Popa,Ion Gheorghe,Armaș!Nemec care pe lânga faza aia, a dat și golul de 1-1,plus un asist la cel de 2-2!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

orlick
orlick  •  15 Mai 2022, 20:14
Postat de laur_gr pe 15 Mai 2022, 17:40

Si ce, nu trebuia sa joace corect portarul? Bine ca CFR nu a cumparat pe nimeni de la FCSB care sa joace pentru Voluntari! Vorba lui Reghe: sa-si vada de jocul lor caci au "cateva" probleme in joc. Au avut campionatul in mana lor.

Pai erau și acum în cursă dacă nu primeau gol din ofsaid!

calinescu_
calinescu_  •  15 Mai 2022, 18:25

MIHAI POPA ESTE DE DEPARTE CEL MAI BUN PORTAR DIN LIGA I ....!!!! MULT PESTE AIOANI , CABUZ , ESANU ,HINDRICH SAU MOLDOVAN ..... !!!!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează