FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Amendat de FRF, Mihai Stoica a răbufnit: „Strigător la cer! Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 21:42 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 21:49

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat acid după ce Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să-l amendeze cu 5.000 de lei pentru declarațiile făcute despre arbitrul Rareș Vidican.

În finalul lunii aprilie, după Rapid - FCSB 1-0 în play-off-ul SuperLigii, Mihai Stoica a răbufnit la adresa arbitrului central Horațiu Feșnic și a celui din camera VAR, Rareș Vidican.

Reclamat la Comisia de Disciplină pentru afirmațiile sale, MM și-a aflat astăzi pedeapsa, o amendă de 5.000 de lei cu care oficialul de la FCSB nu este deloc de acord.

Becali dădea transferul ca și făcut, MM Stoica vine cu o veste proastă: „A picat!”
FCSB
Becali dădea transferul ca și făcut, MM Stoica vine cu o veste proastă: „A picat!”

Mihai Stoica, despre amenda de la FRF: „Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly!”

Eu am fost amendat pentru o convorbire imaginară. Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly, așa ar merita. Este, efectiv, strigător la cer!

Am zis că Vidican vorbește singur: «E de roșu». «Hai, mă, nu e de roșu, o lăsăm așa». Pentru asta am fost amendat eu!

Mi se pare o chestie fără noimă și temei. Am spus clar că era un monolog imaginar!”, a precizat Mihai Stoica în această seară la OrangeSport.

Afirmațiile pentru care Mihai Stoica a fost amendat

Iritat că Vidican a considerat că nu se impunea acordarea cartonașului roșu nici la intrarea lui Onea asupra lui Compagno, nici la cea a lui Dragoș Grigore asupra lui Compagno, MM a răbufnit după Rapid - FCSB:

„Apare pe tabela de marcaj «Verificare VAR - posibil cartonaș roșu». Și ce credeți? Nu se duce Feșnic să vadă.

Cum adică e verificare? S-a verificat singur Vidican? S-a autosesizat, apoi s-a automustrat? «Băi Vidicane, prost mai ești, cum să fie posibil cartonaș roșu? E galben în toată seara asta frumoasă, giuleșteană». Se poate așa ceva? Este odios!”.

Citește și:

CFR Cluj a prezentat al 3-lea transfer al verii! Înlocuitor pentru plecarea iminentă a lui Burcă

FC Voluntari a vândut cu 250.000 de euro jucătorul dorit de FCSB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
EXTRATERESTRU_SINGURATIC
EXTRATERESTRU_SINGURATIC  •  27 Iunie 2023, 11:23

NE AJUNG 10 ANI DE VASARAS ! ....il ajunge imediat pe Isarescu de la Banca Nationala ! JOS...Kiros Vasaras......SUS Ion Craciunescu sau POrumboiu! ...de cand e Vasaras ----s-au dus titlurile la CFR in Gruia!

EXTRATERESTRU_SINGURATIC
EXTRATERESTRU_SINGURATIC  •  27 Iunie 2023, 11:19

- Jos Vassaras - Sus Craciunescu ! 09.07.2014, 16:51 Grecul Kiros Vasaras este noul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Fostul şef al CCA, Alexandru Deaconu, va rămâne în cadrul comisiei ca director de dezvoltare, într-un departament nou înfiinţat. Numirea lui Vasaras va fi oficializată de votul Comitetului Executiv al FRF, care va avea loc vineri. În aceeaşi zi, conducerea federaţiei speră ca grecul să poată fi prezentat în faţa arbitrilor de la lotul A. Aşa cum digisport.ro a anunţat încă din luna aprilie (DETALII AICI) noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a avut o discuţie cu Vasaras şi, în cele din urmă, a găsit soluţii financiare pentru a-l aduce pe grecul de 48 de ani în fruntea CCA. Această idee a fost susţinută şi de Gino Iorgulescu, imediat după alegerea sa în fruntea LPF, în locul lui Dumitru Dragomir. Vasaras era oricum pe ştatul de plată al FRF ca îndrumător din partea UEFA. Chiar dacă iniţial ar fi mers pe mâna unui fost arbitru nordic, Burleanu s-a răgândit în faţa unor argumente importante: Vasaras e la curent cu tot ce se întâmplă în arbitrajul românesc (şi-ar fi pus inclusiv antenă parabolică pentru a vedea toate meciurile din campionatul României) şi nu ar avea nevoie de acomodare, plus că s-ar plia mult mai uşor pe problemele existente într-o ţară din această parte a Europei. Cine este Kiros Vasaras Grecul Kiros Vasaras este un nume important în arbitrajul european. Din cauza unor probleme la spate, el a fost nevoit să renunţe la ar

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Iunie 2023, 09:19

Te mai miră ceva la federația lui Burleanu?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează