FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica explică de ce n-a vrut să aducă golgeterul Ligii 1 la FCSB: „Ați sărit pe mine, că sunt prost...”

Jefte Betancor (dreapta), alături de Gabi Iancu // foto: Imago Images
Jefte Betancor (dreapta), alături de Gabi Iancu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 08:02 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 09:44

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a explicat de ce nu a insistat pentru transferul lui Jefte Betancor (28), cel mai bun fotbalist străin al anului în Ancheta GSP din finalul anului 2021, înainte ca ibericul să ajungă la Farul.

Cu 14 goluri înscrise în acest sezon, Jefte Betancor este golgeterul Ligii 1, cu 3 reușite peste următorii marcatori, Andrei Ivan și Florin Tănase.

Betancor a reușit o „dublă” în ultimul meci jucat, 8-2 cu Academica Clinceni, la finalul căruia Mihai Stoica a prezentat motivele pentru care nu a forțat transferul său la FCSB.

Mihai Stoica, deranjat de ce a văzut în Clinceni - Farul: „O bătaie de joc, nu e normal!”
Clinceni - Farul 2-8
Mihai Stoica, deranjat de ce a văzut în Clinceni - Farul: „O bătaie de joc, nu e normal!”

Mihai Stoica, despre Jefte Betancor: „Ați sărit pe mine, că sunt prost...”

„Am spus într-un moment de sinceritate că nu m-am gândit la Jefte şi toţi aţi sărit pe mine, că sunt prost... Nu m-am gândit la Jefte, îi avem pe Ianis Stoica, Dumiter, Keşeru.

Este un jucător interesant, la o echipă care practică un joc ofensiv, cum e Farul, poate să fie pus în valoare. Dar la o echipă care ajunge mai rar la poartă nu cred poate străluci aşa. Nu e genul care să rezolve meciul de unul singur, depinde de modul cum e servit de colegi”, a declarat Stoica la Telekom Sport.

Betancor a ajuns în România în septembrie 2020, când a semnat cu FC Voluntari, și s-a mutat la Farul în vara lui 2021. În România, are 9 goluri în 31 de meciuri la Voluntari și 14 goluri în 25 de meciuri la Farul.

„Așa am reușit, după o lună și jumătate, să-l aducem pe Jefte”

În septembrie 2021, Gabriel Glăvan, fostul șef al departamentului de scouting de la FC Voluntari, explica pentru GSP.ro cum l-a adus pe Betancor în Liga 1.

„L-am urmărit de când era în Liga a 2-a din Austria, era unul dintre golgeterii campionatului. Am fost surprins când am văzut că e liber de contract, echipa lui, Reid, promovase. Nu înțelegeam exact ce s-a întâmplat, mă gândeam că poate fi destul de căutat, marcând atâtea goluri.

Am făcut rost de numărul lui și i-am scris. Evident, nu mi-a răspuns. Asta era pe la începutul lunii august. Pâna la jumătatea lunii septembrie, am încercat prin toate modurile posibile să vorbesc cu el, am rugat impresari, jucatori, sa vorbească cu el, doar să asculte ce putem să-i propunem.

Pâna la urmă, mi-a răspuns, a spus că poate fi interesat, dar nu e sigur. Până la urmă, un impresar l-a sunat pe domnul Andone să ne întrebe dacă îl vrem pe Jefte. Evident, a răspuns că ne interesează și așa am reușit, dupa o lună și jumăte să-l aducem”, spunea Gabriel Glăvan pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO » Jefte Betancor: „Aș vrea să am capacitatea lui Cristiano de a marca și driblingul lui Messi”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ce-i lipsește lui Reghe pentru „foarte sus” » Universitatea suferă unde CFR Cluj excelează!

Jucătorul pe care Mihai Stoica îl consideră indispensabil la FCSB: „Nu concep echipa fără el. E cel mai bun!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
snooker
snooker  •  18 Februarie 2022, 21:06
Postat de emil1986 pe 18 Februarie 2022, 11:34

Prostalaule, da-i avea 1 la suta din mintea MM-ului ai reusi sa scrii si tu o idee care sa spuna ceva. vai de soarta ta de amarat!

Daca ai avea 1% caracter, nu ai putea sa tii partea unui infractor ca mm.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  18 Februarie 2022, 18:13

Orice ai face și ai zice... ești!!!!

andreidim2001
andreidim2001  •  18 Februarie 2022, 13:18
Postat de emil1986 pe 18 Februarie 2022, 11:34

Prostalaule, da-i avea 1 la suta din mintea MM-ului ai reusi sa scrii si tu o idee care sa spuna ceva. vai de soarta ta de amarat!

Eram prin zona pe aici si am o intrebare, chiar doua : *** crezi tu ca are minte? Ș)))), sa va traisca voua voi va auziti ce spuneti pe aici si cat sunteti de penibili? oricum mai bine amarat sa cum jignesti tu pe aici decat berbec sau ***. Asa ca gura mica si stai in staul la locul tau, nu sari gardul:)).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează