FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul pe care Mihai Stoica îl consideră indispensabil la FCSB: „Nu concep echipa fără el. E cel mai bun!”

Mihai Stoica dezvăluie care este jucătorul indispensabil de la FCSB: „Nu concep echipa fără el.  E cel mai bun!”
Mihai Stoica dezvăluie care este jucătorul indispensabil de la FCSB: „Nu concep echipa fără el. E cel mai bun!”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 23:18 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 23:46

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, este de părere că Octavian Popescu nu trebuie să lipsească din echipa de start a roș-albaștrilor în niciun meci.

„Tavi mai are nevoie de forță, de maturitate în joc. Are fluctuații, știu ce spun, l-am avut pe mână. Are 5-7 minute bune, iese la rampă, e dinamic, prezent, dar apoi dispare alte 7-8 minute din joc”, a fost discursul lui Edi Iordănescu referitor la Octavian Popescu.

FCSB e 20% din Steaua lui Valentin! Ar putea intra în istoria de lux a clubului lui Becali, dar e la distanță colosală de performanța all-time
fcsb
FCSB e 20% din Steaua lui Valentin! Ar putea intra în istoria de lux a clubului lui Becali, dar e la distanță colosală de performanța all-time

Mihai Stoica îl contrazice pe selecționer, spunând că tânărul mijlocaș este cel mai bun fotbalist din România, la ora actuală, și nu poate lipsi din primul „11” al lui Toni Petrea.

„Nu mă interesează părerile altora. E problema lui Edi cum face selecția, cum vede jucătorii. Eu am mai spus că Tavi Popescu e cel mai bun fotbalist român la ora actuală. 

Nu cel mai bun tânăr fotbalist, ci cel mai bun fotbalist, cel mai talentat cu care am lucrat în cariera mea! Eu nu concep echipa fără Tavi Popescu. Când îl avem în teren, avem ocazii cu toată lumea”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Edi Iordănescu: „Tavi Popescu dispare din joc, are nevoie de forță, maturitate”

La emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.ro, Iordănescu preciza că îl are în vedere pe jucătorul de la FCSB, dar, în același timp, atrăgea atenția că va fi mai riguros decât Mirel Rădoi în realizarea selecției.

Acum, Iordănescu Jr. a găsit și câteva defecte ale lui Tavi Popescu, jucător pe care l-a antrenat în prima parte a campionatului la FCSB.

„Tavi mai are nevoie de forță, de maturitate în joc. Are fluctuații în joc, știu ce spun, l-am avut pe mână. Are 5-7 minute bune, iese la rampă, e dinamic, prezent, dar apoi dispare alte 7-8 minute din joc. Eu aveam o strategie, eram vocal cu jucătorii tineri în timpul jocului. 

Când vedeam că nu sunt așa cum trebuie, reacționam și încercam să-i trezesc. E un jucător tânăr și sunt normale până la urmă aceste fluctuații”, a declarat Edi în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

6 goluriîn 25 de partide a reușit Tavi Popescu la FCSB în actuala stagiune

Citește alte știri din Liga 1:

Reacția lui Gică Hagi după „corecția” aplicată de Farul Academicii Clinceni: „Asta le cer”
Clinceni - Farul 2-8
Reacția lui Gică Hagi după „corecția” aplicată de Farul Academicii Clinceni: „Asta le cer”
Mihai Stoica, deranjat de ce a văzut în Clinceni - Farul: „O bătaie de joc, nu e normal!”
Clinceni - Farul 2-8
Mihai Stoica, deranjat de ce a văzut în Clinceni - Farul: „O bătaie de joc, nu e normal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
siriussirius
siriussirius  •  18 Februarie 2022, 11:59

Da pina la urmă MM-ul ar fi trebuit pus antrenor la echipa națională,mă mir că nu s-au gândit nimeni, licența o rezolva Gigi cu bani pentru MM

romeverest
romeverest  •  18 Februarie 2022, 11:47

Asta-i tare de tot !! L-a avut el in mana pe Tavi Popescu !! Ce naiba sa-l invete MM pe Popescu ?? A stat ca un slujbas devotat prin tribuna la antrenamente si l-a urmarit pe acest baiat talentat !! Atata tot !!

cip1978
cip1978  •  18 Februarie 2022, 10:21

Bagati-l pe Tavitza in sala de forta sa mai pună ceva mușchi pe el. Ca dacă-și pune mintea cu el un fundaș mai solid ii da un umar de-l trimite in reclamele de pe marginea terenului. Si-l vom vedea cați bani face in meciurile internaționale, nu in parodia noastră de campionat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează