FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FARUL 2-8

Reacția lui Gică Hagi după „corecția” aplicată de Farul Academicii Clinceni: „Asta le cer”

Ghorghe Hagi
Foto:Imago
Ghorghe Hagi Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 22:07 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 23:11

Farul s-a impus fără drept de apel în fața celor de la Academica Clinceni, scor 8-2, într-o partidă restantă din etapa #23 din Liga 1. La finalul meciului, Gheorghe Hagi a analizat prestația echipei sale.

Hagi s-a declarat mulțumit de elevii săi, după ce aceștia au făcut instrucție cu ultima clasată.

„Am făcut ce trebuie, am fost serioși și am făcut un meci bun. Jucăm din ce în ce mai bine, sunt mulțumit că ne-am impus și în seara asta principiile. Mai sunt și lucruri de crescut, dar per total am fost foarte serioși, am tratat bine meciul și normal că au venit rezultatul și golurile. 

Mihai Stoica, deranjat de ce a văzut în Clinceni - Farul: „O bătaie de joc, nu e normal!”
Clinceni - Farul 2-8
Mihai Stoica, deranjat de ce a văzut în Clinceni - Farul: „O bătaie de joc, nu e normal!”

Asta le cer, 90 de minute trebuie să avem aceeași mentalitate, să ne facem jocul nostru, să ne impunem. Încercăm să formăm o mentalitate bună, sunt fericit pentru ei, dar ne așteaptă un meci foarte greu etapa viitoare”, a declarat Gheorghe Hagi la flash-interviu.

Gică Hagi: „Urmează finala cu Argeș”

Tehnicianul dobrogenilor și-a îndreptat atenția către următorul meci al Farului, cel cu FC Argeș. Disputa este una crucială pentru play-off, cu o victorie constănțenii asigurându-și într-o mare proporție locul în primele 6.

„E o finală, vor veni la noi să câștige. Va fi un meci frumos, noi vrem să câștigăm. Avem avantaj, jucăm acasă și trebuie să arătăm fotbalul nostru, așa cum am făcut cu toate echipele care au venit la Constanța. Creștem de la meci la meci și asta e cel mai bine. Lotul arată bine numeric, avem alternative”, a mai adăugat Hagi.

Lui Iancu și Nedelcu le lipsește ritmul, își doresc foarte mult, sunt serioși. Cresc de la meci la meci, le dăm spațiu. Fiind copiii noștri pe care i-am crescut, se simt bine aici, iar noi încercăm să îi ajutăm cât putem
- Gică Hagi, antrenor Farul

Îmi trebuia un gol, am jucat bine și personal, și colectiv. Terenul a fost foarte bun, am reușit să pasăm, ne-am creat foarte multe ocazii, moralul nostru este bun, nici nu pot zice prea multe acum. 

Ați văzut, la 2-0 pentru noi au dat gol. Dacă nu marcam repede cine știe ce se mai întâmpla. 

Acum, la scorul ăsta, e ușor să vorbesc. M-am simțit bine cu Petre și Jefte, noi jucăm cu 3 atacanți. Mă bucur că am marcat toți. Sper ca la meciul următor să dea gol și Omoh.
- Gabi Iancu

Cum arată clasamentul din Liga 1, după Clinceni - Farul 2-8

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Armistițiul propus de Gigi Becali lui Valeriu Iftimie, pentru a evita procesul în cazul Moruțan » Comisiile l-au enervat la culme: „Trebuie dat afară”

Un șef de club din Liga 1 se revoltă: „Noi nu avem LPF! Nu l-am văzut de 8 ani pe domnul Iorgulescu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  18 Februarie 2022, 17:26

Hagi nu uita! Farul are nevoie de forță și viteză. E inca o echipă fragilă. Nu prea face față aici in campionatul nostru șchiop, dar in Europa League ar fi pur si simplu umilită.

legio.sud
legio.sud  •  18 Februarie 2022, 11:03

Ipocrizie maxima din partea rejelui , sa te vedem cu JJi bai priceputule ….

legio.sud
legio.sud  •  18 Februarie 2022, 11:00
Postat de persanu pe 18 Februarie 2022, 09:26

Hai sa ne uitam la primul 11 al lui Hagi din acest meci. Aioani M. (P) Artean A. Ciobanu A. de Nooijer B. Dussaut D. Ghita V. Grameni C. Iancu G. Jefte Larie I. (C) Omoh M. :)))))))))))))))) Fabrica de talente . Hagi: Noi nastem campioni. Ii crestem de mici. L-as intreba pe cine a crescut el de mic ? Are 2,3 jucatori. Si venim sa ne laudam cu Academia de Turisti. Domnule Hagi nu mai turuiti domne acum ca faceti campioni mondiali la fabrica de turisti japonezi din Ovidiu ? Mai vreti bani de la stat domnule hagi ? Adica de la firme care sa nu mai plateasca taxele intregi la stat si sa-ti dea matale sa faci campioni :)) Ce campioni vere ca te-ai imbogatit pe banii tai si bravo tie , mai vrei si bani de la stat sa-ti bati joc de fotbalul romanesc in calitate de antrenor ... ??? I-ai pe verii Becali , toti trei , si lasati-ne. Impreuna cu toti antrenorii care au vrut sa fie direct selectioneri sau sa antreneze direct la liga 1. I-ai gasit loc lui Ianis nu te mai intereseaza Academia :) Joci cu toti refuzatii ligii 1. Ii iei tu sa ii slefuiesti cica :)))))

Hagi - un lăudăros fără educație prea multă !!! PS - mă astept sa mă cenzureze ăștia care administrează platforma !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează