FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FARUL 2-8

video Academica Clinceni - Farul 2-8 » Scorul campionatului la Giurgiu! Cum arată clasamentul

Academica Clinceni - Farul 2-8 » Scorul campionatului la Giurgiu! Cum arată clasamentul +7   FOTO
Academica Clinceni - Farul 2-8 » Scorul campionatului la Giurgiu! Cum arată clasamentul

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 22:30 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 22:55

Farul s-a impus fără drept de apel în fața celor de la Academica Clinceni, scor 8-2, într-o partidă restantă din etapa #23 din Liga 1.

Prima mare ocazie a întâlnirii de la Giurgiu a fost semnată de Gabi Iancu (5). Acesta a trimis din lovitură liberă o minge care a amenințat buturile lui Ureche. Faza a devenit și mai periculoasă pentru gazde după ce Artean, cu capul, nu a nimerit poarta ilfovenilor. 

Gazdele nu au ripostat în minutele următoare și tot elevii lui Hagi au fost cei care au ajuns în careul Academicii. Florică (12) l-a faultat pe Ciobanu în careu și l-a trimis la punctul cu var pe Betancor. Acesta a deschis conturile la Giurgiu, punând-o pe Farul în avantaj după doar 13 minute de joc.

Academica – Farul, 4 goluri în 28 de minute

Constănțenii și-au dublat avantajul cinci minute mai târziu, după ce Gabi Iancu (18) a marcat și el în poarta lui Ureche, semnând primul gol de la revenirea în Liga 1. Ciobanu (20) a fost aproape de 3-0, dar portaru ilfovenilor a salvat-o pe Clinceni. 

+3 FOTO

FOTO: Imago

Trupa lui Florin Stîngă a ajuns și ea la punctul cu var, iar Alghoul (27) l-a învins fără emoții pe Aioani, micșorând diferența de pe tabelă. Speranțele ilfovenilor nu au durat decât un minut, căci Grameni (28) a refăcut ecartul de două goluri în favoarea echipei lui Hagi. 

La vestiare constănțenii au intrat cu doi pași în fața adversarilor, scor 3-1. Prima ocazie a actului secund i-a aparținut nou-intratului Adi Petre (47), atacantul Farului încercând reflexul lui Ureche. Goalkeeper-ul a scos însă salvator și nu le-a permis constănțenilor să se detașeze pe tabelă. 

Ciobanu l-a găsit perfect în careu pe Nedelcu (56), iar acesta, cu capul, l-a învins pe Ureche, trecându-și în cont primul gol de la revenire. Constănțenii au continuat să se distreze cu adversarii demoralizați, iar Adi Petre (73) a marcat și el pentru oaspeți.

Recital de goluri în Academica – Farul

Holzmann (78) a încercat să o resusciteze pe Clinceni cu golul său, dar Farul nu a avut milă de ilfoveni. Betancor (83) și Moldoveanu (86) au punctat și ei pentru trupa lui Hagi, ducând scorul la un neverosimil 8-2.

Până la finalul întâlnirii, Farul a ratat ocazia de a puncta din nou, dar s-a terminat în cele din urmă 8-2, elevii lui Hagi izbutind scorul campionatului.

Etapa viitoare, Academica o va întâlni pe teren propriu pe CSU Craiova, luni, de la ora 19:55, în timp ce Farul va primi luni, de la ora 17:30, la Constanța, vizita celor de la FC Argeș. 

Jocul care l-a făcut pe Hagi să spună: „Cel mai bun meci al sezonului”
RUNDA #26
Jocul care l-a făcut pe Hagi să spună: „Cel mai bun meci al sezonului”

Academica - Farul 2-8

Academica - Farul, echipe de start:

CLINCENI: Ureche - Rufati, Cmovs, Corinus, Florică - De Amorim, Tsvetkov, Alghoul - Holzmann, Plazibat, R. Ion
REZERVE: Bolboașă, C. Ion, Obedeanu, Iana, Vrdoljak, Dumitrache, Longher, Goma, Sterian
ABSENȚI: Gogov (suspendat), Jutric (accidentat)
ANTRENOR: Florin Stîngă

FARUL: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Grameni - Iancu, Betancor, Omoh
REZERVE: Brănescu, Boboc, Mladen, Nedelcu, Radaslavescu, Purece, Moldoveanu, Pitu, Ad. Petre
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Stadion: Marin Anastasovici (Giurgiu)
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei); A1: Stroe Gabriel Sabin (Piteşti), A2: Neacșu Ionuț Traian (Bucureşti)

Le-a cășunat pe Gică Hagi!
EDITORIAL
Le-a cășunat pe Gică Hagi!

Academica Clinceni - Farul, partidă restantă din etapa #23

Academica și Farul trebuiau să se întâlnească în etapa a 23-a din Liga 1, dar partida a fost amânată după ce în lotul ilfovenilor au fost depistați mai mulți jucători cu Covid. 

Înaintea întâlnirii directe, Academica este ultima în clasament, cu 11 puncte, dar în ultima perioadă a perfectat 12 transferuri importante cu gândul de a se salva de la retrogradare. De partea cealaltă, elevii lui Hagi abordează partida cu Clinceni de pe poziția a șasea, cu 39 de puncte. În cazul unui succes, Farul o poate egala în clasament pe ocupanta locului 5, CSU Craiova.

1gol a marcat Academica în ultimele șase etape din Liga 1

Etapa precedentă, Academica a pierdut cu scorul 0-2 în deplasarea de la Botoșani, iar Farul și-a adjudecat partida de pe teren propriu cu Voluntari, scor 3-0. În confruntarea directă din turul campionatului, elevii lui Gică Hagi au învins-o fără drept de apel pe adversara din Ilfov, scor 5-0.

Noul antrenor al Clinceniului debutează cu Farul

Academica Clinceni a anunțat noua bancă tehnică înainte de duelul cu Farul. Ilfovenii l-au numit antrenor pe Florin Stîngă, iar acesta va fi ajutat de directorul Constantin Giurescu. Stîngă este la prima experiență în Liga 1, iar în prima parte a sezonului a stat pe banca divizionarei secunde Astra Giurgiu, acolo unde a obținut 5 victorii, 4 egaluri și 7 înfrângeri.

Liviu Ciobotariu, declarație de dragoste: „Dacă nu aveam contract, semnam cu Dinamo!” + „În momentul de față este o lipsă de responsabilitate!”

Gică Craioveanu, răspuns după atacul lui Mititelu Jr: „Educația mea e alta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
380912830348081
Gogu Steriade  •  18 Februarie 2022, 09:50

Abia aștept sa vă văd jucând în cupele europene, dacă veți ajunge acolo! Mi-e dor să mai revăd umilința și mutra regelui impostor.

contrabas3
contrabas3  •  18 Februarie 2022, 07:04
Postat de giovanatirana pe 17 Februarie 2022, 23:47

O mare bătaie de joc! Cum este finul, așa este și nașul! fîcîsîbî are 6 puncte in play of de la nașul !!! gigică&gicuță company!!! Formația muzicală Pindu!

Mulțumim anticipat pentru cele șase puncte!

giovanatirana
giovanatirana  •  17 Februarie 2022, 23:47

O mare bătaie de joc! Cum este finul, așa este și nașul! fîcîsîbî are 6 puncte in play of de la nașul !!! gigică&gicuță company!!! Formația muzicală Pindu!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează