FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Gică Craioveanu, răspuns după atacul lui Mititelu Jr: „Educația mea e alta”

Gică Craioveanu
Gică Craioveanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 21:15 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 22:06

Echipa lui Mihai Rotaru s-a impus cu scorul de 2-0 în derby-ul Craiovei. Apoi, aniversatul zilei, Gică Craioveanu, a fost jignit de Adrian Mititelu Jr.

Patronul celor de la FCU Craiova s-a dezlănțuit pe pagina de Facebook după înfrângerea echipei sale și nu l-a iertat pe Gică Craioveanu, marea legendă a clubului din Bănie.

Nicolo Napoli, contrazis din interiorul clubului: „Vă prezint raportul din derby-ul cu CSU Craiova”
FCU CRAIOVA
Nicolo Napoli, contrazis din interiorul clubului: „Vă prezint raportul din derby-ul cu CSU Craiova”

Gică Craioveanu, replică pentru Mititelu Jr: „Nu pun la suflet!”

Lovitura de start a partidei de la Craiova a fost dată de Gică Craioveanu, cel care în ziua derby-ului a împlinit 54 de ani. Sărbătoritul zilei a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii de la Peluza Nord și apostrofat de rivalii de la Peluza Sud. 

„Grande” Craioveanu a fost jignit inclusiv de Adrian Mititelu Jr, care și-a exprimat furia la finalul întâlnirii: „La mulți ani, Gică Craioveanu! Am văzut că a dat lovitura de începere și că a împlinit 54 de ani, spre surprinderea mea. După aspectul fizic îl încadram undeva între 65 și 70 de ani. Alcoolul dăunează grav sănătății, dar și aspectului fizic, se pare”, este mesajul postat de Mititelu Jr. pe pagina de Facebook.

Gică Craioveanu nu a rămas indiferent după mesajul venit din tabăra adversarilor și a mărturisit pentru Fantaik că a făcut special deplasarea din Spania pentru partida de pe „Ion Oblemenco” și că nu s-ar fi așteptat să fie primit cu atâta ură chiar de ziua lui. 

Craioveanu, răspuns pe măsură pentru Mititelu: „Nu-mi aduc aminte să-l fi jignit pe Adrian Mititelu sau pe băiatul lui!”

Gică Craioveanu a explicat pentru sursa citată că nu este afectat de ceea ce s-a întâmplat în timpul și după partida dintre cele două rivale din Craiova, dar este de părere că nu ar fi meritat un astfel de tratament în contextul în care el nu a vorbit pe nimeni de rău: 

„Nu e problemă, chiar nu pun la suflet! Asta e! Nu cred că merit acest lucru pentru că nu am făcut rău nimănui în viața mea, nu am vorbit niciodată de rău pe nimeni. Eu nu mi-aduc aminte să-l fi jignit pe Adrian Mititelu sau pe băiatul lui! Asta este… Fiecare e cum e… Educația mea e alta și am fost crescut altfel”, a declarat Gică Craioveanu.

Fostul optar al Craiovei a comentat și mesajul pe care Mititelu Jr. l-a postat la adresa sa la finalul întâlnirii, făcând trimitere la dragostea pe care i-o poartă clubului din Bănie: „Dacă asta crede el… Dar el nu mă cunoaște în primul rând. Ca să vorbească despre mine, el ar trebui mai întâi să mă cunoască. 

Nu cred că era momentul, mai ales de ziua mea. Vreau să îți spun un lucru și vreau să-l scrii neapărat. Eu iubesc în primul rând Craiova! Cred că sunt singurul om de pe planeta asta care vorbește la superlativ de Craiova. Iese la televiziune în Spania, iese la radio în Spania, la Digi în România și spun în general de orașul Craiova”, a adăugat Craioveanu.

Sorin Cârțu, răspuns pentru Mititelu Jr după atacul la adresa lui Craioveanu: „Opinia omului rănit” + ce spune de arbitrajul lui Bîrsan
CSU Craiova - FCU Craiova 2-0
Sorin Cârțu, răspuns pentru Mititelu Jr după atacul la adresa lui Craioveanu: „Opinia omului rănit” + ce spune de arbitrajul lui Bîrsan

Pentru mine Craiova înseamnă enorm. Eu datorită Craiovei am ajuns la cel mai înalt nivel și de-asta am fost un pic trist pentru ce s-a întâmplat. Nu poți să judeci un om până nu îl cunoști. Și ce mă deranjează e că sunt mai apreciat în Spania decât în România sau la Craiova. În Spania nu m-a fluierat pe Bernabeu, pe Camp Nou, nu m-au fluierat la Valencia, la Bilbao, că erau derby-uri importante cu ei. Am fost apreciat și aplaudat, nu înjurat - Gică Craioveanu

Craioveanu, după derby-ul orașului: „Cred că a fost cel mai frumos meci din istoria fotbalului românesc!”

Gică Craioveanu a declarat că a venit în România special pentru întâlnirea dintre cele două rivale ale orașului și a afirmat că atmosfera din Bănie a fost poate una dintre cele mai frumoase pe care le-a trăit vreodată pe stadion: „Mihai Rotaru m-a invitat la meci. Am venit din Spania special pentru acest meci, pentru prieteni și pentru orașul Craiova. Mi-a fost drag să vin. Cred că a fost cel mai frumos meci din istoria fotbalului românesc! Mă refer ca atmosferă. A fost spectacol”.

61de goluri a înscris Craioveanu de-a lungul carierei în tricoul alb-albastru

Craioveanu, impresionat de nepotul lui Balaci: „E încă un copil și are nevoie de minute ca să poată crește”

Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci, a fost introdus de Laurențiu Reghecampf în finalul întâlnirii cu FCU Craiova, iar Gică Craioveanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa puștiului care a izbutit în victoria cu Dinamo, scor 6-1, să înscrie primul gol în Liga 1: „Are calități, este puternic și cu un fuleu bun. E încă un copil și are nevoie de minute ca să poată crește. Acum e destul de greu pentru că este Koljic, Markovici, e Ivan. E greu să intre în echipă. Elvir e un jucător foarte important pentru Craiova. Un pivot care creează spații pentru ceilalți jucători, ceea ce este foarte important”, a încheiat Gică Craioveanu.

VIDEO Sorin Cîrțu după derby-ul cu FCU: „Face parte din ADN-ul nostru!”

Citește alte știri despre CSU Craiova:

A venit nota de plată după derby-ul Craiovei » Amenzi mari dictate de Jandarmerie după ce ultrașii celor două echipe au oprit meciul de două ori
CSU Craiova - FCU Craiova 2-0
A venit nota de plată după derby-ul Craiovei » Amenzi mari dictate de Jandarmerie după ce ultrașii celor două echipe au oprit meciul de două ori
Curtat de FCSB și CSU Craiova, Cestor a luat decizia după despărțirea de CFR Cluj: „Contează partea financiară”
MERCATO
Curtat de FCSB și CSU Craiova, Cestor a luat decizia după despărțirea de CFR Cluj: „Contează partea financiară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
george_br
george_br  •  17 Februarie 2022, 22:08

"Fostele glorii", cele atat de nerespectate dupa unii, au stiut foarte bine in ce se baga. Au ales sa-si terfeleasca imaginea alaturandu-se impostorilor, prin urmare n-au decat sa-si asume dispretul publicului! Iar faptul ca ei au facut front comun cu impostorii aia, arata ce caractere deosebite au.

george_br
george_br  •  17 Februarie 2022, 21:47
Postat de tzintaru pe 17 Februarie 2022, 21:18

Pai problema este că nu am acceptat doar noi.FRF și LPF au organizat competii cu acele echipe(că nu doar Universitatea Craiova a fost în situația asta).Tocmai de aceea este absurd să nu luăm în considerare aceste treceri in privat ,chiar daca ele nu au fost legale în totalitate.Si in prezent,presupunând că Universitatea Craiova a intrat în legalitate ,sunt multe echipe în ilegalitate și tot ce înseamnă competiție în România este viciată și ar trebui anulată!Tu ai un punct de vedere pe care îl respect,are o logică.Ilogica este opinia altora care se împăunează cu reușitele și se delimitează de nereușite.Inclusiv Gică Craioveanu!Nu poți susține că tu ai performant la Universitatea Craiova și CSU este continuarea.Acestea doua se exclud una pe cealaltă!Fostele glorii puteau să înființeze altă echipă pe motiv că nu se mai simt reprezentanți de FCU,dar trebuia să fie o echipă nouă,care sa urmeze parcursul firesc și să nu aibă nici o legătură cu Universitatea Craiova.O puteau numi altfel.Cred ca ar fi avut mai multi susținători!Dar nu poți apela la impostura,nu poți să creezi o societate in 2013,sa te înscrii direct in liga 2 (disctmriminand celelalte competitoare)și să ai pretentia că tu ești continuatoarea de drept a Universității!Asta se numește impostură!Și crede-mă,am vorbit cu persoane care țin cu diverse echipe(Rapid,Petrolul, Steaua,Dinamo),nimeni nu vede CSU ca pe Universitatea.Toti sunt de părere că este o clona.Indiferent de deciziile care vor urma.

Respect, Tzintarule!

tzintaru
tzintaru  •  17 Februarie 2022, 21:18
Postat de suporterucv pe 17 Februarie 2022, 16:17

Da, are logica ce spui, cu atat mai mult cu cat marca i-a fost anulata fostei FCU, pe motiv de inregistrare frauduloasa, cu rea credinta (asemanator spetei Fcsb/Steaua). Cu alte cuvinte, ne place sau nu, noi toti am tinut din 91 (sau 94) pana in 2011 (sau 2014) cu o veritabila CLONA !!!! Suna urat, dar juridic asa stau lucrurile. Nu trecea nimanui prin cap o asa trasnaie, cum ca echipa lui iubita Stiinta, n-ar fi in regula cu hartiile !!! In prezent, sigur, fiecare are Universitatea lui in mintea lui, asta-i altceva. Fiecare dupa cum simte. Cert e ca marca respectiva, in mod legal, este acum pe fruntea lui CSU. Ca unii o vad si pe frontispiciul lui U48, asta-i o chestiune de optiune subiectiva a fiecaruia....nu comentam preferintele. Ne intereseaza doar argumentele.

Pai problema este că nu am acceptat doar noi.FRF și LPF au organizat competii cu acele echipe(că nu doar Universitatea Craiova a fost în situația asta).Tocmai de aceea este absurd să nu luăm în considerare aceste treceri in privat ,chiar daca ele nu au fost legale în totalitate.Si in prezent,presupunând că Universitatea Craiova a intrat în legalitate ,sunt multe echipe în ilegalitate și tot ce înseamnă competiție în România este viciată și ar trebui anulată!Tu ai un punct de vedere pe care îl respect,are o logică.Ilogica este opinia altora care se împăunează cu reușitele și se delimitează de nereușite.Inclusiv Gică Craioveanu!Nu poți susține că tu ai performant la Universitatea Craiova și CSU este continuarea.Acestea doua se exclud una pe cealaltă!Fostele glorii puteau să înființeze altă echipă pe motiv că nu se mai simt reprezentanți de FCU,dar trebuia să fie o echipă nouă,care sa urmeze parcursul firesc și să nu aibă nici o legătură cu Universitatea Craiova.O puteau numi altfel.Cred ca ar fi avut mai multi susținători!Dar nu poți apela la impostura,nu poți să creezi o societate in 2013,sa te înscrii direct in liga 2 (disctmriminand celelalte competitoare)și să ai pretentia că tu ești continuatoarea de drept a Universității!Asta se numește impostură!Și crede-mă,am vorbit cu persoane care țin cu diverse echipe(Rapid,Petrolul, Steaua,Dinamo),nimeni nu vede CSU ca pe Universitatea.Toti sunt de părere că este o clona.Indiferent de deciziile care vor urma.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează