FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 1-0

VIDEO+FOTO Mihai Stoica cere măsuri împotriva lui Săpunaru: „Episoade din astea a mai avut și nimic! E grav ce-a făcut”

FCU Craiova a câștigat meciul contra Rapidului, scor 1-0. Mihai Stoica vrea să vadă măsuri împotriva lui Cristian Săpunaru, cel care a fost filmat lovind o persoană pe tunelul de la vestiare. +19   FOTO
FCU Craiova a câștigat meciul contra Rapidului, scor 1-0. Mihai Stoica vrea să vadă măsuri împotriva lui Cristian Săpunaru, cel care a fost filmat lovind o persoană pe tunelul de la vestiare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 01:03 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 07:10

FCU Craiova a câștigat meciul contra Rapidului, scor 1-0. Mihai Stoica vrea să vadă măsuri împotriva lui Cristian Săpunaru, cel care a fost filmat lovind o persoană pe tunelul de la vestiare. 

Mihai Stoica, după gesturile huliganice ale lui Săpunaru

„La el trăirile au altă intensitate, el e suporter și jucător. Poate acolo este punctul sensibil şi de asta îl atacă. Problema este că în momentul în care Săpunaru i-a pus in pericol sănătatea lui Bauza, trebuiau luate măsuri.

Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri. S-a luat doar cu Bancu măsuri, atunci în semifinala Cupei cu Sepsi (lovitură cu capul în pieptul lui Ashkovski), când i s-au dat şase etape. Alţii au făcut lucruri infinit mai grave.

E grav ce face Săpunaru sau e mai grav ce a făcut Bancu, cel care a luat şase etape de suspendare? Se pare că asta e o chestie normală, pentru că nu se vor lua măsuri. Episoade din astea au mai fost la meciul ăsta, chiar la victoria din sezonul trecut, cu 3-2”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

VIDEO Momente incredibile la finalul meciului FCU Craiova - Rapid! Săpunaru, scandal cu jandarmii și bătaie pe tunel

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO Adrian Mititelu a fost martor la haosul provocat de Săpunaru: „A fost de neoprit! Fugea după el să îl bată”

VIDEO+FOTO Răducioiu și Gică Popescu, șocați în direct de Săpunaru: „Doamne! E căpitan?! Mi-e milă de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
adriann_
adriann_  •  11 Septembrie 2022, 12:12

Este halucinant ca puscariasul Stoica Mihai, care a batut un suporter pe stadion avand in spate bodyguarzii lui becali, este lasat sa-i ia apararea puscariasului care a intrat dupa meci in spatiul destinat jucatorilor ca sa-l atace pe Sapunaru. Asa ceva...

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  11 Septembrie 2022, 11:13

Iote cine s-a gasit sa faca pe moralistul chiar prnaica valetul de palat ex-scrumiera trabucului lui borcea un ciumeg cu 7 bodyguarzi in spate.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  11 Septembrie 2022, 11:10
Postat de emil1986 pe 11 Septembrie 2022, 09:37

Aberezi la greu. Acel incident a avut loc acum mai bine de 15 ani. Ceea ce face Sapunaru de 2 ani de zile, aproape meci de meci, este mult, dar mult mai grav. În Portugalia, de exemplu, a primit 6 luni de suspendare pentru o fapta similara. Cum la noi si-a manifestat agresivitatea in repetate randuri, acest personaj sinistru merita suspendarea pe viata.

Nu te dezici de prostiile cotidiene 7pro stmanuel.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează