FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA, MIERCURI, ORA 20:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Mihai Stoica: "Neaga, Zenga şi Mirel Rădoi vin la meci!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Mihai Stoica spune că partida dintre Unirea Urziceni şi Steaua va fi urmărită din tribune de fostul antrenor al roş-albaştrilor, Walter Zenga, şi de către doi dintre cei mai importanţi jucători ai grupării din Ghencea în ultimii ani, Adrian Neaga şi Mirel Rădoi.

"Nu mai înţeleg nimic din ceea ce spune Marian Iancu. Omul îşi face bine treaba, fiecare afirmaţie a lui are un scop. Vreau să las la o parte astfel de discuţii pentru că mai avem un singur pas pînă în Liga Campionilor.

Sînt foarte bucuros că vor fi în tribune la Urziceni şi prietenii mei Walter Zenga, Adrian Neaga şi Mirel Rădoi. Am avut o relaţie foate bună cu toţi 3, îmi doresc foarte mult ca la finalul partidei să producem bucurie tuturor celor prezenţi la stadion", a spus Stoica la Telesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bomb777
bomb777  •  10 Iunie 2009, 08:31

A renuntat la titlu Iancu, stai tu linistit, magariile se produc pana in ultima secunda. Si nu ma cunosti personal, deci tinte-ti gura. :)

 •  10 Iunie 2009, 00:35

Copilu' cu Bomba 777, erai mic...si mic ai ramas! Daca scufita nu te ajuta sa gandesti, macar e bine ca iti doresti un fotbal curat, asa cum ne dorim cu totii!Cum poti sa afirmi ca rezultatul la Timisoara "s-a intors" pentru ca Brasovul conducea la Dinamo?Daca Timisoara invingea in aceasta situatie, statea pe o ureche si astepta punctele de la TAS fiind deja campioni! Putea pierde oricat apoi la Brasov!Ai tu senzatia ca Timisoara a renuntat la titlu pt Urziceni,la 10 mil ? E greu cu ga

bomb777
bomb777  •  10 Iunie 2009, 00:25

Eram mic. Si vedeam la TV un fotbal curat, fara astfel de scandaluri. Cum a fost si etapa trecuta, de conducea Timisoara la pauza, si s-a intors rezultatul doar pentru ca conducea Brasov pe Dinamo, asa va fii si acum. Rusine celor care au murdarit un fotbal care a fost apreciat nu numai de noi ca romani.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează