FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Doar jucători ca Dică și Stanciu fac asta” » Ce l-a impresionat pe MM la Octavian Popescu: „Cine știe asta în Liga 1?”

Octavian Popescu, FCSB
Octavian Popescu, FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 09:35 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 12:46

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a dezvăluit cine este fotbalistul preferat al lui Octavian Popescu (19). Este vorba despre Allan Saint-Maximim (24), extremă stânga la Newcastle.

Octavian Popescu, cel mai în vogă jucător de la FCSB, admiră un jucător din Premier League. Nu este vorba despre „coloși” precum Cristiano Ronaldo sau Mohamed Salah, ci de un jucător ce se bucură de mai puțină popularitate decât cei menționați.

Este vorba despre francezul Allan Saint-Maximin, unul dintre cei mai apreciați jucători de bandă din campionatul englez. Saint-Maximin joacă la Newcastle din 2019 și a reușit să-și clădească o reputație de fotbalist electrizant, extrem de rapid și cu o foarte mare abilitate tehnică. În acest sezon, de exemplu, francezul are o medie de 4,3 driblinguri pe meci în Premier League!

Dragă Octavian,
EDITORIAL
Dragă Octavian,

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, este impresionat de faptul că Octavian Popescu privește fotbalul internațional, ceea ce a observat și la jucători precum Nicolae Stanciu, Vasile Maftei și Nicolae Dică.

Mihai Stoica: „Octavian Popescu mi-a zis că îi place Saint-Maximin”

„Eu, când aveam de ales un antrenor - vorbesc de perioada Galați - îl invitam și îl «purtam» prin fotbal. Eu am niște criterii. Nu poți să lucrezi cu un antrenor care nu știe în ce ligă joacă Celta Vigo, adică nu-mi convine să lucrez cu un antrenor care n-are aceleași valori ca mine. Dacă face grătare în loc să se uite la meciuri, să se ducă în altă parte. Eu le cer asta și jucătorilor.

Reprezintă foarte mult pentru mine când un jucător face asta. Spre exemplu, Octavian Popescu, într-o discuție de câteva ore, într-o seară, mi-a zis că lui îi place Saint-Maximin de la Newcastle. Câți fotbaliști știu că există un fotbalist Saint-Maximin la Newcastle? N-ai cum să nu iubești un jucător dintre ăștia, care știi că se uită la meciuri.

Nicușor Stanciu vedea toate meciurile, Maftei vedea toate meciurile, dau exemple care îmi vin mie în cap, jucători cu care am lucrat. Dică, Florin Tănase... mă interesează mult asta. Eu mă tot uit să văd când începe Liga 2 să știu să-mi fac programul. Îmi place să mă uit”, a declarat MM la Telekom Sport, citat de sport.ro.

VIDEO » Octavian Popescu, declarații după reușita cu CFR: „E deja specialitatea casei”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Decizie drastică la FCSB » E out din echipă, după prestația umilitoare cu CFR Cluj

CFR Cluj aduce portar din Italia: „Acord pentru transferul definitiv”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  27 Ianuarie 2022, 18:31

Popica asta abia dacă știe sa deschidă televizorul și Mmelusha are impresia ca asta se uita la meciurile din Premier League. Daca stie jucatori din vest este ptr ca sta toată ziua și joaca FIFA pe PS. Poate ar fi mai bine sa mai deschidă și el o carte, si astfel la interviuri ar putea sa scoate macar 10 cuvinte....aaaahhh popescu. Mm au plecat ma aia de la Real, Barca si Inter acasa dupa ce s-au dat cap in cap ca sa vada perla.

romeverest
romeverest  •  27 Ianuarie 2022, 14:59

Sa te uiti la tot felul de jucatori din campionatele puternice este un lucru bun !! Problema este aceea ca niciunul dintre tinerii nostri nu vor ajunge sa joace in acele campionate !! Asta uita MM sa ne spuna !!

ionica007
ionica007  •  27 Ianuarie 2022, 11:47

Totusi, nu ne mai slabiti macar o saptamana de panseurile acestui expirat?!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează