FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Mihai Stoica sare în apărarea lui Mihai Voduț: „Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist de 25 de ani pentru că s-a certat cu iubita”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 17:37

Mihai Stoica (54 de ani), oficialul celor de la FCSB, a comentat decizia Comisiei de Etică și Disciplină a FRF de a-l suspenda 2 ani pe Mihai Voduț (25 de ani, atacant), fostul fotbalist de la Chindia Târgoviște.

  • CONTEXT: Sancțiunea primită de Voduț e una nemaivăzută în fotbalul românesc: acesta va sta departe de fotbal 2 ani și va trebui să plătească o amendă de 300.000 de lei. Decizia nu este una definitivă, dar are caracter executoriu.
  • Pentru a păcăli regulamentele, fotbaliștii având interdicție la pariere, Voduț i-ar fi oferit fostei iubite această misiune. Fotbalistul i-ar fi cerut acesteia să meargă la agențiile stradale pentru a-i plasa bilete la pariuri, inclusiv pe meciurile propriei echipe.  
  • După ce a fost dat afară de la Viitorul, Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgoviște. 

„Dacă Voduț ar fi pariat contra echipei la care juca, trebuia suspendat pe viață și chiar să răspundă penal. Băiatul a pariat pe VICTORIA echipei sale. Un avertisment era suficient. Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist de 25 ani pentru că s-a certat cu iubita”, a fost mesajul lui Stoica de pe Facebook.

Dacă Voduț ar fi pariat contra echipei la care juca, trebuia suspendat pe viață și chiar să răspundă penal. Băiatul a...

Publicată de Mihai Stoica pe Joi, 5 decembrie 2019

Despărțirea cu cântec de partenera Adelina Trușcă l-a costat pe Voduț. Aceasta a trimis către Cancan conversații în care fotbalistul i-ar fi cerut iubitei să parieze pentru el.

Pe unul dintre tichete iese în evidență meciul Viitorul-Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părții secunde. În acea perioadă, Voduț evolua chiar pentru echipa lui Hagi.  

Mihai Stoica sare în apărarea lui Mihai Voduț: „Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist de 25 de ani pentru că s-a certat cu iubita”

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Chindia Târgoviște, măsură categorică în cazul lui Mihai Voduț, fotbalistul suspendat doi ani pentru pariuri: „I-am reziliat contractul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
emil1986
emil1986  •  06 Decembrie 2019, 11:04

MM-ul are dreptate. Dacă paria împotriva echipei lui, da trebuia suspendat pe viață. Cum însă a pariat pe victoria propriei echipe n-ar fi trebuit sancționat atât de dur. Vodut a jucat pentru ca echipa sa să câștige, nicidecum să piardă.

mcvyper
mcvyper  •  06 Decembrie 2019, 07:35
Postat de since1907 pe 05 Decembrie 2019, 19:55

Ca de la infractor la infractor

și ce infracțiune a făcut Voduț? a fost condamnat de vre-un tribunal? dă-mi legea și nu regulamente ale unor organizații.

mioriticul
mioriticul  •  05 Decembrie 2019, 21:55

Pușcăriașii de obicei au un punct de vedere prpopriu asupra dreptății

Vezi toate comentariile (13)
Comentează