FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 2-3

foto MM Stoica, semnal de alarmă: „Fără el, Dinamo are o mare problemă la baraj!” + despre ce dinamovist spune: „Nu poate să joace foarte bine niciodată”

FC Botoșani - Dinamo 2-3 | Mihai Stoica managerul general de la FCSB, a vorbit la final despre șansele „câinilor” la baraj în contextul problemelor de lot ale formației lui Uhrin. +45   FOTO
FC Botoșani - Dinamo 2-3 | Mihai Stoica managerul general de la FCSB, a vorbit la final despre șansele „câinilor” la baraj în contextul problemelor de lot ale formației lui Uhrin.

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2022 22:33 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 01:24

FC Botoșani - Dinamo 2-3 | Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit la final despre șansele „câinilor” la baraj în contextul problemelor din lotul lui Uhrin.

Azi a căzut recordul lui Dinamo! Paradox incredibil în Liga 1
Record
Azi a căzut recordul lui Dinamo! Paradox incredibil în Liga 1

Mihai Stoica: „Fără Matei la baraj, Dinamo are o mare problemă!”

„Dinamo a arătat altfel azi. Dar dacă Matei nu e la baraj, atunci Dinamo are o mare problemă. Grădinaru poate lipsi în tur, nu poate să joace foarte bine niciodată, oricum. își dă viața pe teren, îl știu bine, e un jucător de echipă, acoperă multe posturi. Matei însă poate să ia decizii cu care se ajunge la poartă.

Matei este singurul jucător de creație în formă de la Dinamo, e un jucător foarte bun, mult peste nivelul echipelor pe care le poate întâlni Dinamo”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Dinamo rămâne pe antepenultimul loc în play-out și are șanse infime să o mai depășească pe Chindia. Târgoviștenii au un punct avans și un meci mai puțin disputat cu o rundă înainte de finalul campionatului.

Pe configurația actuală a clasamentelor, Dinamo s-ar întâlni la baraj cu U Cluj, ocupanta locului 3 din play-off-ul eșalonului secund.

Sunt fericit că am marcat și că am luat cele 3 puncte. Din păcate, am luat cartonaș roșu, nu cred că a fost o decizie bună, sper că arbitrul își va da seama după ce va revedea imaginile. 

Secretul meu? Munca, acum începem să ne cunoștem mai bine și să jucăm ca o echipă. 100% Dinamo are șanse să se salveze de la retrogradare, nu contează pe cine vom întâlni la baraj, respectăm fiecare echipă 
Balthazar Pierret, mijlocaș Dinamo

Cele mai tari imagini din FC Botoșani - Dinamo 2-3

+41 FOTO

Mai multe știri despre FC Botoșani - Dinamo 2-3:

Dinamo, în „10” o repriză » Confuzie totală la Botoșani: de ce a fost eliminat Balthazar Pierret
FC BOTOȘANI - DINAMO 2-3
Dinamo, în „10” o repriză » Confuzie totală la Botoșani: de ce a fost eliminat Balthazar Pierret
Cât mai rezistă în fotbal? :)) Reacția lui Iftime, după golul marcat de Dinamo în minutul 7
FC Botoșani - Dinamo
Cât mai rezistă în fotbal? :)) Reacția lui Iftime, după golul marcat de Dinamo în minutul 7

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
pafnutie.becaliu
pafnutie.becaliu  •  07 Mai 2022, 12:10
Postat de Vlad Hartea pe 07 Mai 2022, 10:24

Cum se pricepe slujbasul ciobanului national la toate !! Nu se prea pricepe la echipa sa, pentru ca de sapte ani Fcsb nu este capabila sa castige campionatul tarii !!

Dinamo e masacrata de arbitraje de ani de zile. nu e nicio noutate. ieri s-a arbitrat chiar cu nesimtire cap coada ! pai dupa 40 etape terminam cu 2-3 sute de cartonase galbene si 15 rosii, zici ca suntem asasini, criminali, nu fotbalisti ! nu mai zic de cate ori am luat rosu pana la pauza . in mod normal daca nu era un atac chiar nebunesc, pe vremuri mai vedeai cate un rosu pe final de meci cand se inmultesc faulturile. la Cluj acum un an si la UTA acum 3 luni am avut cate 2 eliminari !la fel aveam meciuri in care pana in min 25 au primit galben ambii fundasi centrali si ambii inchizatori. pai cum sa mai bagi o alunecare cand stii ca poti sa iei rosu oricand? avem un singur 11 metri primit intr-un an de zile ! pot sa scriu un roman foileton aici despre arbitraje ostile

1566178743642986
Vlad Hartea  •  07 Mai 2022, 10:24

Cum se pricepe slujbasul ciobanului national la toate !! Nu se prea pricepe la echipa sa, pentru ca de sapte ani Fcsb nu este capabila sa castige campionatul tarii !!

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  07 Mai 2022, 10:07

Dinamo nu era echipa care sa ajunga in situatia asta daca n-ar fi fost FURATA fatis de ARBITRII PLATITI sa DISTRUGA FOTBALUL DIN ROMANIA. Cainele moare de drum lung si m.m. de grija altuia.Pacat , la noi nu se cunoaste conceptul FAIRPLAY .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează