FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA – FCSB 0-1

FOTO Mihai Stoica a speriat un steward la Universitatea Craiova – FCSB » S-a prefăcut că-l lovește! Cum a reacționat bărbatul

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 10:50 / Actualizat luni, 09 mai 2022 11:40

După Universitatea Craiova – FCSB 0-1, camerele TV s-au îndreptat către Mihai Stoica, care s-a dezlănțuit pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Managerul general de la FCSB se afla la tribuna oficială a arenei din Craiova, unde a sărbătorit alături de fiica lui, Theodora. Ulterior, acesta s-a dus în tribună, lângă sectorul unde se afla galeria roș-albastră.

Gigi Becali prelungește două contracte după victoria din Craiova: „Iau 20 de milioane de euro din Europa League și nu mai contează cheltuiala”
CSU CRAIOVA - FCSB 0-1
Gigi Becali prelungește două contracte după victoria din Craiova: „Iau 20 de milioane de euro din Europa League și nu mai contează cheltuiala”

Mihai Stoica s-a prefăcut că lovește un steward la Universitatea Craiova – FCSB. Cum a reacționat bărbatul

Oficialul roș-albaștrilor s-a urcat pe un gard pentru a se bucura alături de fani, iar un steward a încercat să-l determine să se liniștească.

Mihai Stoica a speriat un steward la Universitatea Craiova – FCSB » S-a prefăcut că-l lovește! Cum a reacționat bărbatul
sursa: Prima Sport

MM Stoica a părut deranjat de intervenția acestuia, s-a prefăcut că vrea să-l lovească, iar bărbatul a încremenit pentru o clipă.

Niciodată n-am crezut că voi rămâne fără cuvinte. S-a întâmplat și asta.

- Mihai Stoica, pe Facebook

FOTO: captură DigiSport
+5 FOTO

Mihai Stoica a bătut un suporter de la FCSB în 2005

În mai 2005, Mihai Stoica a coborât din lojă şi, enervat de faptul că un suporter îl înjura pe Dică, i-a dat acestuia un pumn în figură. Fanul a dorit să-l acţioneze în judecată, însă Gigi Becali l-a chemat la el şi, în cele din urmă, fanul și MM s-au împăcat.

Mihai Stoica a bruscat un reporter și un cameraman în 2013

În 2013, managerul roș-albaștrilor a agresat un cameraman și a bruscat-o pe Alexandra Tănăsescu, reporter la ProTV, înainte de meciul dintre Vardar Skopje – FCSB, din preliminariile Champions League. Ce s-a întâmplat atunci? Reporterul şi cameramanul ProTV au apărut pe marginea terenului, ofiţerul de presă Cătălin Făinişi le-a explicat că nu le este permis accesul, dar nu a apucat să pronunțe mai mult de două propoziții fiindcă a intervenit Mihai Stoica. „Daţi-i drumul de aici! Căraţi-vă!”, a început MM.

Managerul s-a enervat tot mai tare de la o secundă la alta până şi-a pierdut controlul complet: „Ia plecaţi în p..a mea de aici! Mă rog de voi să plecaţi? Afară, dă-te-n p**a mea! Gata, hai! Nu mă face să dau în tine! Cum p..a mea să nu pot să dau în tine? Ieşi, băga-mi-aş p..a în familia ta!”. Ziariştii au fost scoşi forţat, de bodyguarzi, pe tunelul care ducea în afara stadionului.

MM a sesizat că Alexandra Tănăsescu, reporterul ProTV, filma cu telefonul mobil şi i-a luat aparatul, ajutat de gărzile de corp, ca să șteargă imaginile! Una dintre „gorile” a bruscat-o pe Alexandra şi fata a mers la spital, de unde a ajuns la tribunal cu certificatul medicului. A fost amendat cu 400 de euro pentru tulburarea liniștii publice!

VIDEO Toni Petrea, conferință de presă la finalul partidei dintre CSU Craiova și FCSB: „Chiar cred că am meritat golul”

Citește și: 

Gigi Becali se ia de CFR Cluj: „Nu am avut cu cine să mă înțeleg. Ce vreți să fac? Nu o să mă milogesc?”

Puștiul de la FCSB, mesaj categoric înainte de finalul sezonului: „Nu suntem copii! Simțim că e anul nostru”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (33)
maradona79
maradona79  •  09 Mai 2022, 22:07

Ce pretentii sa ai de la un fost puscarias, *** altui fost puscarias. Oameni fara scrupule, control si respect fata de cei din jur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doxin
doxin  •  09 Mai 2022, 20:33

Ca sa vedeti pe cine promovati,GSP !maimuta asta de MM spunea ca nu mai este rautacios in postul pastelui iar acum?un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

befree
befree  •  09 Mai 2022, 20:24

Acelasi golan nemernic! Este angajat la echipa care i se potriveste ca o manusa.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează