FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SEPSI OSK 2-2

Mihai Stoica a sesizat problema Craiovei lui Balint: „Așa a părut. E un mare semn de întrebare cum s-a ajuns la 2-0”

Craiova - Sepsi OSK // foto: Facebook @ UCVOficial +6   FOTO
Craiova - Sepsi OSK // foto: Facebook @ UCVOficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2022 08:49 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 09:04

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, consideră că Sepsi OSK ar fi meritat să obțină toate cele 3 puncte puse în joc în meciul cu CSU Craiova, disputat vineri seara în Bănie. A fost 2-2 la final, după ce oltenii au condus cu 2-0.

CS Universitatea și Sepsi OSK au remizat spectaculos, 2-2, în al doilea meci al noului sezon din Liga 1. Covăsnenii, care au câștigat supercupa României de curând, au revenit de la 0-2 și au egalat cu goluri înscrise în minutele 73, respectiv 87.

Finalul de joc i-a aparținut echipei antrenate de Cristiano Bergodi, care a căutat și golul 3. Acesta nu a venit, astfel că fiecare formație a plecat de pe „Oblemenco” cu câte un punct.

Cheltuială cu 70% mai mare pentru Gigi în Conference League » FCSB n-a avut noroc joi seara
FCSB
Cheltuială cu 70% mai mare pentru Gigi în Conference League » FCSB n-a avut noroc joi seara

Mihai Stoica, după Universitatea Craiova - Sepsi OSK: „Sepsi ar fi meritat să câștige”

Mihai Stoica, manager general la una dintre principalele rivale ale Craiovei, FCSB, crede că oltenii au scăpat ușor cu acest rezultat și că aceștia nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică.

„Sepsi a avut ocazii mai multe, ar fi meritat să câştige. Cum s-a ajuns la 2-0 pentru Craiova? E un mare semn de întrebare.

Craiova a părut o echipă care are mari probleme fizice. A părut că nu mai poate alerga. Unde au fost mijlocaşii centrali la cele două goluri? Pe Mateiu l-am văzut, dar l-a văzut şi VAR-ul (n.r. - mijlocașul a fost eliminat)”, a afirmat MM la Orange Sport.

11-11a fost raportul ocaziilor în Universitatea Craiova - Sepsi OSK, 6-7 la șuturi de poartă

FCSB, echipa la care lucrează Mihai Stoica, va juca duminică seara, pe teren propriu, cu U Cluj.

Mai multe știri din Liga 1: 

Pigliacelli, mesaj după ultimul meci la Universitatea Craiova: „Am încercat să prelungim, dar mi se spunea: «Te sunăm noi»”

Opinii contradictorii, după transferul lui Rareș Ilie în Franța: „Cel mai mare talent!” vs. „Bun doar cu echipe desființate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
romeverest
romeverest  •  16 Iulie 2022, 17:36

Asta le sesizeaza pe toate !! Sa vedem ce pregatire fizica vor avea oltenii atunci cand Fcsb va juca la Craiova !! Atat de bine a sesizat ce se intampla pe la echipele din campionat incat de vreo 7 ani Fcsb nu mai castiga campionatul !! Uneori, chiar te apuca rasul !!

dobrin
dobrin  •  16 Iulie 2022, 15:34
Postat de jebun pe 16 Iulie 2022, 12:47

Un semn de intrebare. Cum draq e puscarie asta liber? Restul e cancan @gsp

Mihai Stoica a facut facultatea, le stie problemele tuturor. Poate ne explica si de ce FCSB n-a mai castigat titlul de 7 ani de pe vremea lui Galca...

jebun
jebun  •  16 Iulie 2022, 12:47

Un semn de intrebare. Cum draq e puscarie asta liber? Restul e cancan @gsp

Vezi toate comentariile (10)
Comentează