FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 1-1

Mihai Stoichiţă apelează la ajutorul divin: "Doar egaluri în meciurile contracandidatelor ne mai menţin în cursa de titlu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 14:25

Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, a comentat evoluţia pe care echipa sa a avut-o în meciul încheiat la egalitate, 1-1, în deplasarea de la Pandurii, mărturisind că este mulţumit de jocul prestat de elevii săi în prima repriză.

Acesta a explicat că şansele ca Steaua să mai rămînă în lupta pentru titlu se leagă de rezultatele care se vor înregistra în partidele Rapid - Dinamo (astăzi, 21:00, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO) şi FC Vaslui - CFR Cluj (mîine, 21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO).

"Dacă ne ajută Dumnezeu să iasă două egaluri la Rapid - Dinamo şi la CFR - Vaslui, atunci se menţine aceeaşi diferenţă şi ne putem reapuca de treabă începînd cu etapa viitoare. Îmi doream foarte mult o victorie. În prima repriză am demonstrat că Steaua poate să joace un fotbal foarte bun, modern, agresiv. Nu am ce să-mi reproşez, am încercat să joc un sistem mult mai agresiv, un 4-1-4-1", a declarat Mihai Stoichiţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
alpin
alpin  •  01 Aprilie 2012, 19:19

Daca singura speranta a Stelei este ajutorul lui Dumnezeu, va dati seama ce valoare are echipa asta, umflata artificial de presa aservita!!!

fibra
fibra  •  01 Aprilie 2012, 18:51

Distractie mare.

mariuspc
mariuspc  •  01 Aprilie 2012, 18:42
Postat de fcgeo pe 01 Aprilie 2012, 15:38

MAI CEFERISTULE DACA NU ERATI AJUTATI DE ARBITRII SI VOI ERATI TOT LA JUMATATEA CLASAMENTULUI.

Nu is CFR is doar suporter al echipelor Ardelene in lupta cu bucurestenii. Sintem consateni HAI UN IREA. MI dor sa merg la un meci pe CETATE . Hai noroc

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close