FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - PANDURII 0-3 (LA MASA VERDE)

Mihai Stoichiţă: "Sunt puţin dezamăgit că lupta la titlu a scăzut odată cu victoria Oţelului"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 14:23

Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, crede că lupta pentru titlul de campioană în Liga I a mai scăzut în intensitate după victoria la "masa verde" obţinută de Oţelul în faţa Panduriilor.

"Datorită victoriei obţinute de Oţelul, poate că ceilalţi antrenori le vor spune jucătorilor să o lase mai moale, să tragă aşa cum pot pentru fiecare punct. Şi eu sunt puţin dezamăgit că nu o să mai existe lupta aia strînsă la titlu, pentru că într-adevăr, exista o presiune.

În momentul ăsta şi jucătorii Oţelului cred că au în subconştient faptul că trebuie să ia titlul", a spus Stoichiţă în cadrul emisiunii Fanatik Show, la DigiSport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
alingeorgian
alingeorgian  •  23 Februarie 2011, 23:37

Stoichita a fost, este si va ramane UN LINGAU!!!

v1ad
v1ad  •  23 Februarie 2011, 23:15

cfr e de vina ... =)) ... ca totdeauna pe ei ii acuzau toti indiferent ce se intampla ....

alpin
alpin  •  23 Februarie 2011, 22:01

Nu a scazut deloc lupta pentru titlu! Timisoara, Vasluiul sau Rapidul pot castiga usor si distanta se restabileste. Si mai e mult de jucat! In plus, poate garanta cineva ca Otelul ar fi pierdut cu Pandurii?!?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close