FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Minimum 20 de euro, maximum 200 de euro! » S-au stabilit preţurile biletelor pentru amicalul Dinamo-Barcelona

Fabregas, Messi şi Busquets sînt aşteptaţi şi la Bucureşti
Fabregas, Messi şi Busquets sînt aşteptaţi şi la Bucureşti

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 22 iunie 2012 10:35

S-a stabilit preţul biletelor pentru amicalul Dinamo - Barcelona, tichetele urmînd să fie scoase la vînzare la jumătatea săptămînii viitoare.

Pregătirile pentru amicalul anului în România au intrat în linie dreaptă. Au fost stabilite preţurile celor 54.000 de bilete care vor fi disponibile pentru partida Dinamo - Barcelona, programată pe 11 august pe Arena Naţională.

Cele mai ieftine tichete vor costa 20 de euro şi vor fi cele de la peluze, la inelul superior. Cele mai scumpe vor fi cele din zona VIP, care vor ajunge, pentru zona centrală, şi la 200 de euro. Biletele vor fi scoase la vînzare săptămîna viitoare, cel mai tîrziu pe 28 iunie, cu 6 săptămîni înaintea zilei în care Messi va juca la Bucureşti.

Dacă amicalul se va disputa cu casa închisă, reţeta din vînzarea tichetelor se va apropia de 2,5 milioane de euro, record absolut pentru un meci de fotbal disputat vreodată în România.

12 euro a fost preţul minim al biletelor la amicalul România - Argentina, care trebuia să se dispute anul trecut, pe 10 august

"Unii aruncă tot felul de informaţii eronate, că nu vine Messi, că Barcelona nu ştiu cu ce echipă are alt amical pe 11 august, numai prostii. Toate informaţiile oficiale doar noi le deţinem" ( Adrian Thiess, unul dintre organizatorii amicalului Dinamo - Barcelona)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Cer să joace cu suporteri
Roş-albii au redactat ieri o scrisoare către UEFA pentru a cere lămuriri despre decizia din septembrie, de după returul cu Vorskla Poltava (2-3), cînd fanii au utilizat materiale pirotehnice şi s-au bătut cu forţele de ordine. Forul european a decis atunci că "Dinamo va disputa un joc cu porţile închise. Această sancţiune este suspendată pe o perioadă de probă de doi ani, începînd cu 23 septembrie 2011 şi terminîndu-se la 23 septembrie 2013". Şefii sînt convinşi că suspendarea se va aplica doar în cazul unor noi incidente: "Din ce ştim noi, vom evolua cu spectatori. Doar dacă vor mai exista alte incidente vom fi suspendaţi", au spus ieri şefii.

"Vreau măcar un zambian!"
Dario Bonetti spune că Dinamo mai are nevoie de întăriri pentru a lupta la cîştigarea campionatului. "Sînt bucuros că au venit Andrei Cristea şi Issa Ba şi sigur vom mai face achiziţii, ca toate echipele în această perioadă. Zambia are mulţi jucători buni, măcar să vină vreunul aici. Dar, pentru moment, sîntem bine aşa, vom vedea ce se va mai întîmpla", a spus italianul. Bonetti i-a cerut la echipă pe zambienii Hijani Himoonde (24 de ani), Nyambe Mulenga (24 de ani), ambii fundaşi, şi mijlocaşul Rainford Kalaba (25 de ani).

Inbox:
- Aseară, Kone trebuia să ajungă la Bucureşti pentru a negocia prelungirea contractului scadent la 30 iunie. Ivorianul le-a dat de înţeles "cîinilor" că are un acord cu o echipă din Franţa, însă roş-albii speră să-l atragă cu un salariu lunar de 15.000 de euro.
- Bonetti despre situaţia lui Moţi şi a lui Pulhac: "Eu nu sînt conducător, ci antrenor şi sînt plătit să îi antrenez pe jucători. Nu este responsabilitatea mea dacă ei rămîn sau nu!".
- Mijlocaşul Paul Emile Tendeng (20 de ani) nu a plecat ieri în Austria. Senegalezul aşteaptă să primească viza de intrare în Turcia, urmînd să se alăture lotului dinamovist săptămîna viitoare.
- Michel Platini (28 de ani) a făcut deplasarea în Austria cu Dinamo. Brazilianul se va antrena sub comanda lui Bonetti şi se va despărţi de Dinamo doar dacă se vor materializa negocierile cu ŢSKA, Ludogoreţ sau Cernomoreţ Burgas.
- Andrei Cristea: "Atmosfera e bună la Dinamo, nu cred că există jucători care să nu-l dorească pe Bonetti. Vom trage tare în acest cantonament pentru că trebuie să fim la capacitate maximă la ora partidei cu CFR, din Supercupă".
- Mircea Axente şi Cristi Scutaru au fost declaraţi liberi de comisiile FRF şi sînt, oficial, jucătorii lui Dinamo.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (71)
weed4kids
weed4kids  •  23 Iunie 2012, 01:08

Dar Barcelona stie de meci?

valyomanyd
valyomanyd  •  22 Iunie 2012, 23:34

..cel mai bine ar fi sa-i reduca salariu lui MOTI cu 2.000 si lui PULHAC cu 4 .000, acesti 6.000 sa fie adaugati la salariul lui KONE !!!

1745flo
1745flo  •  22 Iunie 2012, 23:23

eu nu cred ca se va umple stadionul...

Vezi toate comentariile (71)
Comentează