FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Ministerul de Interne cere ruperea asocierii dintre CS Dinamo și AFC FC Dinamo » A fost înaintat dosar la DNA + Răspuns dur al ministrului pentru Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 11:50

Ministrul de interne Carmen Dan susține că a trimis la DNA concluziile în urma analizei modului în care a fost realizată asocierea dintre CS Dinamo și AFC FC Dinamo, societatea deținută de Nicolae Badea.

Carmen Dan a ținut să-i transmită un mesaj și lui Cornel Dinu, după ce acesta a criticat poziția ministrului prin intermediul unei scrisori deschise (detalii AICI). 

"Ne-am confruntat în ultimele luni cu situația delicată de la stadionul Dinamo. Timp de 15 ani toți angajații din acest minister au preferat o situație confuză, ca patrimoniul statului să fie în beneficiul și la discreția unui grup restrâns de persoane.

Am demarat o serie de verificări pentru clarificare situației. S-au găsit mulți să dea lecții sau să încerce să ne indimideze.

Amintesc în treacăt de poziția publică a domnului Dinu. Nu i-am răspuns atunci, nu-i răspund nici acum. Am reținut doar că nu are o problemă în a jigni o persoană, o doamnă, dacă nu un ministru, și-am mai reținut că a vrut să arate că are cultură generală. Și atât! Eu cred că cei mai mulți au înțeles, suporteri și iubitori de sport, adică români, că ne dorim un stadion pentru ei și numai pentru ei.

Astăzi, vă anunț că am finalizat controlul cu privire la modul în care s-a realizat asocierea dintre CS Dinamo și Asociația FC Dinamo, iar concluziile au ajuns deja la DNA!

Raportul de control a fost trimis miercuri la această unitate de parchet, iar juriștii ministerului vor continua pe plan civil pentru a rupe această asociere păguboasă pentru clubul sportiv Dinamo și pentru Ministerul Afacerilor Interne", a spus Carmen Dan în cadrul unei conferințe de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
gabiprossi
gabiprossi  •  16 Iunie 2017, 19:13

Vrem pista, fara stadion!?!

khal_37
khal_37  •  16 Iunie 2017, 18:29
Postat de nebraska pe 16 Iunie 2017, 16:13

Continui sa impresionezi prin prostie.

Fosta secretara la scoala generala din Videle - dupa un stagiu de secretara la CPUN si fosta angajata la carduri la Raiffeisen (Videle) - Carmen Daniela Dan prezinta suficienta "incredere", ba chiar foarte mare, pentru Liviu Dragnea cat sa o fi pus in scaun la Interne. Dupa studii parcurse dubios, Dan a ajuns si subprefect si prefect la Teleorman...fcd=psd in adn. Maestrul Cornel Dinu si ilustrul Nicolae Badea raman singurele valori al fostului club dinamo, restul sun doar...resturi, ramasitele fostului sistem securisto-comunist, relicvele fostei dictaturi impreuna cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  16 Iunie 2017, 17:51

Dinu este al trecutului !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează