FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

Ministrul Carol-Eduard Novak face un anunț uriaș: „Vreau oameni în tribune din ianuarie”

Carol-Eduard Novak și-ar dori revenirea cât mai rapidă a suporterilor pe stadioanele din România
Carol-Eduard Novak și-ar dori revenirea cât mai rapidă a suporterilor pe stadioanele din România

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 21:51 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 22:27

Carol-Eduard Novak, noul om din fruntea Ministerului Tineretului și Sportului, a anunțat luni seara că și-ar dori revenirea spectatorilor pe stadioanele din România. El speră ca acest lucru să se întâmple încă din ianuarie.

  • În vârstă de 44 de ani, Carol-Eduard Novak este ciclist paralimpic și vrea să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2021.

În ciuda dorinței lui Novak, pare greu de crezut la această oră că situația epidemiologică va permite revenirea suporterilor pe stadioane. Liga 1 se va relua pe 10 ianuarie, odată cu disputarea restanței Hermannstadt - Viitorul. 

2.620 de cazurinoi de coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, la 7.700 de teste efectate. Au murit 104 oameni

„Vreau oameni din ianuarie în tribune, dar nu ține numai de mine, ține și de Ministerul Sănătății. Îmi doresc cât mai repede să dăm șansa sportului să fie din nou în condiții normale, dar avem nevoie de oameni sănătoși în România”, a mărturisit Carol-Eduard Novak, la televiziunea Digi 24. 

VIDEO Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

Citește și alte știri de actualitate: 

Plan revoluționar la MTS! Ministrul Carol-Eduard Novak vrea o reformă radicală: „Aceste 4-6 sporturi vor fi de primă categorie”

VIDEO A început vaccinarea anti-COVID în România » Asistenta Mihaela Anghel, primul român imunizat: „Le transmit oamenilor să deschidă ochii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
standart
standart  •  29 Decembrie 2020, 09:15

Ce consumă ministrul? Să evit produsul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează