GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  VACCIN COVID-19

VIDEO A început vaccinarea anti-COVID în România » Asistenta Mihaela Anghel, primul român imunizat: „Le transmit oamenilor să deschidă ochii”

Mihaela Anghel, prima asistentă vaccinată / Sursă foto: Captură Libertatea
Mihaela Anghel, prima asistentă vaccinată / Sursă foto: Captură Libertatea

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 09:27 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 11:19

Mihaela Anghel (26 de ani), asistentă la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, este prima persoană din România care se vaccinează împotriva COVID-19.

Evenimentul a avut loc în această dimineață, de la ora 09:00, momentul fiind transmis în direct la TV. Mihaela Anghel a fost aleasă pentru a fi vaccinată deoarece s-a numărat, în februarie, printre cadrele medicale care s-au ocupat de primul pacient din România depistat pozitiv cu temutul virus, notează Libertatea

Campania de vaccinare anti-COVID a debutat astăzi pe teritoriul țării noastre. Cele 10.000 de doze ajunse în România vor fi administrate în 10 spitale din țară. În prima etapă a vaccinării, vor fi imunizate 600 de cadre medicale de la Institutul „Matei Balș”.

Mihaela Anghel, primul român vaccinat împotriva coronavirus: „Cel mai puțin dureros vaccin pe care l-am făcut”

La ieșirea de la „Matei Balș”, Mihaela Anghel a fost asaltată de reporteri. Asistenta a dialogat cu presa timp de aproximativ 10 minute, timp în care a relatat cum a decurs vaccinarea și ce speranțe are după aducerea acestuia în România. 

„A fost o mare emoție și am fost foarte privilegiată că am fost aleasă să fac primul vaccin din țară. Nu a durut absolut deloc. E cel mai puțin dureros vaccin pe care l-am făcut până acum. 

Le transmit oamenilor să deschidă ochii și să vină să facă aceest vaccin. Simt și sper că e începutul sfârșitului pandemiei. Sper că o să fim din nou fericiți, fiindcă pandemia ne-a cam luat fericirea. Nu am stat deloc pe gânduri”, a declarat asistenta Mihaela Anghel, la Realitatea Plus

VIDEO Asistenta Mihaela Anghel, primul român vaccinat anti-COVID

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri de actualitate:

Nadia Comăneci spune „da” vaccinului anti-coronavirus: „Normal că o să mă vaccinez, n-am mai ieșit din bârlog din martie”

Începe vaccinarea anti-COVID în România! Programul anunțat de Guvern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează