GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MESAJ

Nadia Comăneci spune „da” vaccinului anti-coronavirus: „Normal că o să mă vaccinez, n-am mai ieșit din bârlog din martie”

Nadia Comăneci. foto: Guliver/Getty Images +5   FOTO
Nadia Comăneci. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 07:54 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 09:03

Nadia Comăneci (59 de ani), cea mai mare gimnastă din istoria României, stabilită în Statele Unite, e hotărâtă să se vaccineze împotriva COVID-19.

„Zeița de la Montral” a recunoscut că pandemia de coronavirus i-a dat peste cap toate planurile din acest an și consideră că doar vaccinarea ar putea readuce normalitatea pe mapamond.

„N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit digisport.ro

Nadia Comăneci așteaptă noi rezultate bune în gimnastica din România

Nadia Comăneci (59 de ani), gimnasta de 10 de la Montreal, a lăudat performanțele obținute de România la Campionatele Europene de la Mersin, Turcia, și așteaptă rezultate pe măsură și în 2021.

„Pot să spun că în acest an pandemic a fost extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față vine cu o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta”, a mai spus fosta mare gimnastă, potrivit sursei citate. 

Sunt ani buni de zile de când nu am mai văzut aşa junioare la noi în ţară, cu mare potenţial. Baza lor este foarte bună. Înţeleg că acolo de unde vin aceste fete este cineva care le învaţă gimnastică cum trebuie. Deci abecedarul funcţionează. Aceste junioare încă sunt cruduţe, dar au potenţial - Nadia Comăneci

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri de actualitate:

Începe vaccinarea anti-COVID în România! Programul anunțat de Guvern

EXCLUSIV. Duckadam a participat activ la Revoluția din 1989: „Puteam să ajung și primar! Am Carnet de Revoluționar, dar mi-au tăiat indemnizația!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maddad
maddad  •  27 Decembrie 2020, 12:00

Unu: de ce este bunita "cea mai mare" această ***, caci nu ea are cele mai multe titluri si medalii dintre gimnastele romane? Doi: la un asemenea creier, asemenea decizie. Nu conteaza pentru ea multiplele efecte adverse ale vaccinului, deja confirmate, printre care socul anafilactic si paralizia feței. Important pentru pr. OaS... Ta asta este "sa iasa din barlog".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează