FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ministrul Ionuț Stroe ține cu CS Universitatea Craiova, dar își scoate pălăria în fața suporterilor dinamoviști: „E incredibil, cu adevărat remarcabil!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 18:33

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, laudă ardoarea cu care fanii lui Dinamo luptă pentru salvarea clubului. 

Problemele financiare de la Dinamo par fără sfârșit. Ionuț Negoiță nu reușește să cedeze clubul, iar singurii care țin echipa pe linia de plutire sunt fanii, prin intermediul programului Doar Dinamo București. Ministrul Tineretului și Sportului, fan recunoscut al celor de la CS Universitatea Craiova, laudă inițiativa „câinilor” și speră la un nou acționariat.

Ionuț Stroe: „E incredibil ce au făcut”

„Suporterii oferă un model de atașament către echipă. E un moment dificil, toată admirația pentru acești suporteri minunați. Au creat un fond prin care sprijină echipa, asigură continuitate. E incredibil, cu adevărat remarcabil. Clubul Dinamo are cu siguranță nevoie de alt acționariat și mă voi opri aici... Nu poți lăsa o echipă de acest nivel să ajungă în halul ăsta”, a declarat Ionuț Stroe la Realitatea Sportivă.

6.825 de membrisunt înscriși în acest moment în programul Doar Dinamo București

VIDEO / Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Ionuț Negoiță, prima reacție după greva de la Dinamo: „Jucătorii aveau dreptate, totuși...” » De ce nu s-au plătit salariile

Perovic, pus să facă investigații suplimentare la inimă! Prima reacție a atacantului sârb: „Am aflat din media...”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  07 Iunie 2020, 22:36

Chiar ca e incredibil

murdoch.mysteries
murdoch.mysteries  •  07 Iunie 2020, 20:13
Postat de samertx pe 07 Iunie 2020, 19:38

Stroie, ia lucrează tu la împărțirea fondurilor în sport și vezi ce-ți dă pe lângă. Este corect comentariul sau este șters din lipsă de continuitate?

Ce vrei de fapt ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  07 Iunie 2020, 19:38

Stroie, ia lucrează tu la împărțirea fondurilor în sport și vezi ce-ți dă pe lângă. Este corect comentariul sau este șters din lipsă de continuitate?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează