FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - GAZ METAN 1-0

Bogdan Rusu, fericit după ce a adus primul succes al Mioveniului după 3 luni: „Uitasem gustul victoriei”

Bogdan Rusu
Foto: Imago
Bogdan Rusu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 19:33 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 20:13

CS Mioveni a învins-o pe Gaz Metan Mediaș în prima etapă a returului, scor 1-0. Bogdan Rusu, atacantul gazdelor a oferit prima reacție după ce a adus victoria echipei cu reușita sa din penalty.

În afara golului marcat, Rusu a mai ratat o lovitură de la 11 metri, care putea să-i coste pe medieșeni victoria, dacă Gazul profita de ocaziile uriașe din finalul meciului.

„Uitasem gustul victoriei. Sper să continuăm la fel. Mă bucur că am reușit să marchez și să aduc echipei 3 puncte, dar îmi pare rău pentru penalty-ul ratat și le cer iertare băieților, pe care i-am forțat să se apere tot meciul. 

A fost foarte greu să ținem de rezultat, dar, după cum a arătat jocul în prima repriză și în unele momente din repriza secundă, meritam să câștigăm. Foarte greu meciul, ținând cont că am avut doar avantaj de un gol, e normal să trăiești cu sufletul la gură până în ultimul moment că poți fi egalat în minutul 90”, a declarat Bogdan Rusu la flash-interviu.

CS Mioveni - Gaz Metan 1-0 »prima victorie după 10 etape

Aflate în subsolul clasamentului, atât CS Mioveni câr și Gaz Metan își puneau speranțele într-o victorie în meciul direct. Piteștenii au început bine meciul și au ratat prima ocazie în minutul 6 prin Oancea. Buzuic a ratat după incredibil, scăpat singur cu portarul Vâlceanu nu a reușit să-l dribleze și să înscrie. 

Atacantul venit de la FCSB a scos însă penalty, după ce Vâlceanu i-a pus piedică în careu. Bogdan Rusu a înscris pentru 1-0, scorul pauzei. Debutul reprizei secunde putea aduce desprinderea pentru elevii lui Alexandru Pelici, dar Rusu a irosit alt penalty primit de Mioveni. 

Apoi, jocul a fost controlat în totalitate de gazde, medieșenii neieșind din propria jumătate. Fără șut spre poartă până în minutul 90, Gaz Metan putea pleca cu un punct la tripla ocazie a Mediașului: după un corner, în minutul 90+1, Ducan a parat un șut al lui Șteau, apoi reluarea cu capul a lui Filip din 6 metri, reflexe de zile mari! Pentru ca Irobiso, cu poarta goală, să nu poată relua.

Victorie pentru Mioveni, care bifează primul succes după 10 etape și o depășește pe Gaz Metan în clasament.

Citește alte știri din Liga 1:

Presa din Anglia anunță: „Arsenal se interesează de Ianis Stoica!” » Becali: „Iau bani mulți”

Gigi Becali, în culmea fericirii » Suma uriașă pe care FCSB o încasează după ce Moruțan a ajuns la 15 meciuri în tricoul lui Galatasaray

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează