FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Mircea Lucescu critică vehement: "Este o ruşine pentru fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 decembrie 2013 11:07

Mircea Lucescu cîştigă titlu după titlu în Ucraina, iar de Crăciun a acceptat să vorbească şi despre situaţia fotbalului românesc din acest moment.

Cel mai titrat antrenor român a părut extrem de deranjat să atace subiectul echipelor apărute peste noapte în fotbalul românesc. De asemenea, Lucescu i-a criticat vehement pe cei de la Unirea Urziceni pentru decizia de a desfiinţa echipa:

"Urziceni este o ruşine pentru fotbalul românesc. Nu Dan Petrescu şi Mihai Stoica, ci ceilalţi care au decis să desfiinţeze echipa.

Nu mă deranjează echipele apărute peste noapte, nici nu le dau numele că nu le ştiu, mai ales dacă vor să facă ceva. Dar cred că ar trebui să fie mai mult interes pentru zonele de unde au ieşit mulţi jucători importanţi, Oradea, Timişoara şi altele", a declarat Lucescu la Dolcesport.

Dumitru Bucşaru, patronul Unirii Urziceni, a decis să desfiinţeze echipa după ce a cîştigat titlul în Liga 1 şi a participat în grupele Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
cris4co
cris4co  •  26 Decembrie 2013, 14:46

aceste echipe de 2 lei ajung in liga 1 doar inpinse din spate de arbitrii,LPF,FRF...cu unicul scop de a distruge echipele care se opun Sistemului Murdar de Fotbal Romanesc.

addriann
addriann  •  26 Decembrie 2013, 10:24

Mircea Lucescu spune ca, in fotbalul romanesc, este nevoie de cati mai multi investitori, chiar daca sunt patroni ai unor echipe ,,aparute peste noapte ". Din pacate, numarul celor care investesc sume mari in fotbalul romanesc este in continua scadere, iar cei care s-au retras au incercat sa-si recupereze ( aproape) intreaga investitie, nemaifiind interesati de ceea ce ramane la echipa, in urma lor. Aceasta este una din marile probleme ale fotbalului romanesc, din pacate vad ca se evita discutiile pe acest subiect...

shacalul02
shacalul02  •  26 Decembrie 2013, 00:27
Postat de microbuzulbotosani pe 25 Decembrie 2013, 20:35

o echipa fara suporteri nu are ce cauta in liga 1.echipe ca pandurii, astra, chiajna, vaslui,navodari,botosani,gaz metan,viitorul,universitatea cluj si corona brasov trebuie interzise.

bai vita tembela, universitatea cluj are are mai multa istorie decat targul de cacat de unde esti tu....

Vezi toate comentariile (30)
Comentează