LIGA 1  ·  DINAMO

Mircea Lucescu: „Sunt prea bătrân să mă mai întorc la Dinamo” / Răzvan Lucescu: „Dinamo va fi cumpărat de fiul meu, Matei” :)

Mircea Lucescu, Matei Lucescu și Răzvan Lucescu // Foto: Eduard Apostol
Mircea Lucescu, Matei Lucescu și Răzvan Lucescu // Foto: Eduard Apostol

Miercuri, 19 Iunie

Subiectul vânzării clubului Dinamo a fost dezbătut și de familia Lucescu. Mircea și Răzvan Lucescu au vorbit despre viitorul clubului din Ștefan cel Mare.

Declarațiile acestora au venit în contextul relansării fabricii de bere Grivița, care e deținută acum de Matei, fiul lui Răzvan.

Mircea Lucescu s-a declarat prea bătrân să se mai întoarcă la Dinamo. „Eu am ajuns la 74 de ani, trebuie să las loc tineretului, sunt prea bătrân să mă mai întorc. Dacă aveam 45-50 de ani, cu siguranță m-aș fi întors la Dinamo, pentru că e un brand”, a spus „Il Luce” la TV Digi Sport.

Răzvan Lucescu a preluat cuvântul și s-a amuzat pe seama acestui subiect: „Clubul Dinamo va fi cumpărat de Matei, după ce își va dezvolta afacerea cu berea Grivița” :).

La același eveniment a participat și Mircea Rednic, omul căruia voia Ionuț Negoiță să-i vândă 51% din clubul Dinamo în schimbul a 3 milioane de euro. Antrenorul însă a reacționat dur astăzi: „M-a luat la mișto! Sper să ajungă precum Copos”. (Detalii AICI)

Citește și:

Negoiță vrea să-i dea clubul lui Rednic la preț redus: „E adevărat, e cel mai potrivit să conducă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!O fostă starletă XXX a ajuns să trăiască pe străzi, în mizerie. Incredibil cum arată acum! Video

Libertatea

Comentarii (10)

corectu  •  20 Iunie 2019, 07:47

Dinamo pe o bere?

Dragos Bargaoanu  •  19 Iunie 2019, 22:26

*peste

Dragos Bargaoanu  •  19 Iunie 2019, 22:26

Nu ia mai bine Mateiaș...RAPIDUL? Berea se numește "Grivița"...sună bine! Lăsați Dinamo în pace! Nici dom'Badea nu va trăi 100 de ani!!! Mai batem pasul pe loc, până se duce și "dinamovistul" ăsta. Și apoi...poate Mircea Rednic va reuși să ia Dinamo, cu palmares, cu emblemă și poate și cu dreptul de a juca pe stadionul din Ștefan cel Mare! Despre Negoiță se va așterne uitarea...

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
19:00 Fotbal, Liga 2

Turris Turnu Măgurele - Rapid

Digi 1, Telekom 1, Look
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Slavia Praga

Digi 1, Look
Program TV complet

Liga 1