FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mircea Lucescu a vizitat noul Giulești înainte de inaugurare » „Il Luce”, vizibil emoționat la primul contact cu arena

Mircea Lucescu, în vizită la stadionul Rapid
Foto: Rapid TV
Mircea Lucescu, în vizită la stadionul Rapid Foto: Rapid TV

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 17:22 / Actualizat joi, 24 martie 2022 19:36

Mircea Lucescu (76 de ani), fostul antrenor al Rapidului, a vizitat stadionul Giulești inaintea inaugurării, fiind vizibil emoționat.

  • Noul stadion din Giulești va fi inaugurat sâmbătă, 26 martie, cu un meci amical între Rapid și Poli Timișoara, de la ora 20:30.
  • Meciul ce va inaugura noul stadion din Giulești va fi precedat de un duel între reprezentanții Old-Boys ai celor două echipe. Partida va avea loc de la ora 18:30.
Rapid anunță „tribune arhipline” la inaugurarea noului stadion din Giulești și ia o măsură radicală împotriva speculei: „Anulăm tot!”
RAPID
Rapid anunță „tribune arhipline” la inaugurarea noului stadion din Giulești și ia o măsură radicală împotriva speculei: „Anulăm tot!”

Campion cu giuleștenii în 1999, Lucescu, care sâmbătă va participa la un meci demonstrativ de Old Boys între Rapid și Poli Timișoara din posura de antrenor al alb-vișiniilor, a vizitat joi pentru prima dată Stadionul Giulești de la finalizarea construcțiilor și s-a declarat impresionat de modul în care acesta arată.

Mircea Lucescu: „E unul dintre cele mai frumoase stadioane”

„Ceva pe care mi-l doream foarte tare (n.r. - despre ceea ce a găsit diferit pe noul stadion), încă din perioada aia. Astăzi îmi aduc aminte cum dădeam cu T-urile apa de pe teren sau când îngheţa trăgeam prelatele alea pe care le cumpărase Copos ca să curăţăm terenurile. 

Acum nu va mai fi nevoie. E unul dintre cele mai frumoase stadioane, familiale… primitoare. Tribunele sunt foarte aproape de teren, să sperăm că nu vor arunca pe teren cu obiecte. Odată cu stadionul ăsta, care e un semn de civilizaţie, şi partea mai dificilă a suporterilor să se stăpânească. 

Stadionul poate să contribuie foarte mult la educaţia sportivă a suporterilor. Nu mai e loc de injurii. E plăcut să vii aici, e ca la teatru. Şi aşa e teatrul aproape, dar acum nu se mai vede. Acest stadion va face ca echipa să crească, ca atare. Vor simţi alte responsabilităţi față de cele pe care le-au avut până acum”, a declarat Mircea Lucescu potrivit Rapid TV.

Mircea Lucescu: „Îmi doresc şi ca Dinamo să aibă un astfel de stadion”

Lucescu speră că același lucru se va întâmpla și la Dinamo, singura echipă din București care a rămas fără un nou stadion.

„Îmi doresc şi ca Dinamo să aibă un astfel de stadion pentru că sunt brand-uri naţionale. Revenirea acestor echipe nu face decât să creeze din nou acea stare de competiţie extraordinară pe care noi am avut-o în nişte ani în care noi aveam rezultate în Europa. 

Steaua are un stadion excelent, Rapid şi unul excelent… cu mai mare intimitate. Să facă şi Dinamo acelaşi lucru. Începem să arătăm altfel, infrastructura e baza performanţei. Un stadion rămâne şi ăsta e sufletul suporterilor. Jucătorii şi antrenorii mai pleacă, dar asta e casa suporterilor”, a mai precizat Mircea Lucescu.

Eu am promis că voi aduce o echipă mare şi o să mă ţin de cuvânt. Aş fi vrut să facem această chestie cu Dinamo Kiev, dar nu s-a putut din cauza situaţiei. Am promis că inaugurarea unui stadion se poate face cu o echipă mare. Sunt mulţumit pentru că istoria Rapidului se împleteşte şi cu istoria familiei Lucescu. Şi cu mine, şi cu Răzvan, a fost o perioadă extraordinară
-Mircea Lucescu, fost antrenor Rapid

Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului cu ocazia inaugurării noului stadion din Giulești

Meciul ce va inaugura noul stadion din Giulești, un amical între Rapid și Politehnica Timișoara, va fi precedat de un duel între reprezentanții Old-Boys ai celor două echipe.

Meciul de Old-Boys, cu ocazia căruia Mircea Lucescu va reveni pe banca Rapidului, va avea loc la ora 18:30.

Citește alte știri din Liga 1:

DDB, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo: „Ați ratat obiectiv după obiectiv! E nevoie de decență”
DINAMO
DDB, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo: „Ați ratat obiectiv după obiectiv! E nevoie de decență”
Jucătorii ucraineni pe care Gigi Becali îi aștepta la FCSB au plecat de la baza din Berceni » Se antrenează la un alt club din Liga 1
FCSB
Jucătorii ucraineni pe care Gigi Becali îi aștepta la FCSB au plecat de la baza din Berceni » Se antrenează la un alt club din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  24 Martie 2022, 17:52

Respect Mircea Lucescu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează