FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorii ucraineni pe care Gigi Becali îi aștepta la FCSB au plecat de la baza din Berceni » Se antrenează la un alt club din Liga 1

Articol de - Publicat joi, 24 martie 2022 15:30 / Actualizat joi, 24 martie 2022 16:07

Trei jucători ucraineni, Sergiy Sydorchuk, Taras Stepanenko și Sergiy Kryvtsov urmau să se antrenze cu FCSB, dar au ales să se pregătească la FC Voluntari.

  • Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat marți seară că Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaș defensiv), căpitanul lui Dinamo Kiev, și cu alți doi fotbaliști de la Șahtior, Taras Stepanenko (32, „închizător”) și Sergiy Kryvtsov (31, stoper) se vor antrena la baza de la Berceni și că vrea să le propună să joace la FCSB până la finalul sezonului

Miercuri, Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, și Sergiy Sydorchuk au vizitat baza FCSB de la Berceni, dar cei trei jucători ucraineni au decis să nu o folosească pentru a se antrena, ci vor colabora cu o altă formație din Liga 1.

UEFA, reuniune de urgență » Gata să blocheze candidatura Rusiei la Euro: „E ridicol! Ce se ascunde în spate?”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
UEFA, reuniune de urgență » Gata să blocheze candidatura Rusiei la Euro: „E ridicol! Ce se ascunde în spate?”

Sydorchuk, Stepanenko și Kryvtsov se antrenează cu FC Voluntari

Astfel, aceștia au decis să se antreneze cu FC Voluntari. Cei trei jucători sunt cazați în Pipera, astfel că le este mai ușor să ajungă la baza de pregătire a formației lui FC Voluntari. În plus, se pare că și Florin Cernat,  team manager la FC Voluntari și fost jucător la Dinamo Kiev, a avut un rol important în decizia fotbaliștilor.

Ideea a fost de a ajuta echipa de tineret. Eu am spus că voi propune dacă au nevoie. Ei vor să se antreneze. I-am zis (n.r- lui Serhiy Sydorchuk, mijlocașul lui Dinamo Kiev) «Dacă ai poftă să joci și vrei să joci, e în interesul tău». Vrei să joci? Joci? Nu vrei? Bine. Nu e condiționată treaba asta. I-am zis «Antrenează-te. Când vrei, zi-mi». El a venit să vadă condițiile, că e căpitan.

Care e interesul lui? Să joace și să se antreneze. Dacă vrea să joace, să joace. E vorba de două luni, e un fotbalist care joacă la orice echipă. Ne ajuta, e fotbalist de clasă. Dar a zis că deocamdată nu vrea. Pe mine, Sydorchuk mă interesa cel mai mult. O să mai vină, vor fi 38 de persoane. Le-am arătat condițiile și le-a plăcut. Ceilalți 3 se vor antrena aici, separat sau cu FCSB, pentru naționala Ucrainei. Cum vor. Nu știu ce vor face. Am vrut să ajut. Dacă intră și joacă, va fi un ajutor pentru ei
- Gigi Becali

Răzvan Raț a oferit motivul pentru care fotbaliștii ucraineni nu vor semna cu FCSB

Răzvan Raț (40 de ani), fostul internațional român, a discutat cu Sydorchuk, Stepanenko și Kryvtsov și a aflat motivul pentru care fotbaliștii ucraineni nu vor semna cu FCSB.

Eu țin legătura cu ei în fiecare zi și în afară de asta, sunt la 300 de metri de mine, de casa unde stau eu. Am vorbit chiar astăzi cu ei, râdeam împreună. La început nu râdeau, era pentru ei un șoc. Le-am zis: «Treziți-vă, aici e România, nu sunteți unde credeți voi». Ei nu înțelegeau cum. «N-am spus niciodată că semnăm. De unde tot tam-tam-ul ăsta?» Din ce am citit, pentru că n-am văzut în direct, există o frază în care patronul FCSB-ului spune că Mircea Lucescu și-ar fi dat acordul în numele jucătorilor. Nu știu dacă e adevărat, n-am văzut live. Dar se înțelegea practic asta.

u, nu există varianta România la momentul acesta. Ei sunt ofertați și din alte părți, dar la momentul acesta există recomandări să nu o facă, din partea anumitor... Sunt recomandări. Pentru că totuși e o chestie de interpretare, da? Ei au putut trece granița pentru că au mai mult de trei copii. Dar există și cealaltă parte care n-a putut să treacă granița. Se poate interpreta acest lucru. Oficial, pot semna, dar nu cred că e cazul. Vor să se antreneze. Mai ales ca jucător profesionist, nu poți sta doua luni și să nu faci nimic. E un lucru normal”
- Răzvan Raț la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport

VIDEO Gigi Becali, detalii despre situația jucătorilor ucraineni

Citește ș: 

EXCLUSIV Experimentul lui Becali pune un fotbalist într-o situație șocantă: semnează sau plătește 5 milioane de euro!

Edi Iordănescu a vorbit despre Octavian Popescu și Darius Olaru: „Doar 10 minute vrea pe teren?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  25 Martie 2022, 07:57

Hai ca s-au transferat si astia la 4consoane :-)

176901212832165
Dan Petnaise  •  24 Martie 2022, 22:15

Slavii nu sunt *** lui Jiji.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

176901212832165
Dan Petnaise  •  24 Martie 2022, 22:14

Ce a ajuns Gigi?! Păi el credea că ăștia sunt desculții din românica?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează