FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

MIRCEA REDNIC A PLECAT DE LA DINAMO // Claudiu Niculescu, reacție elegantă după decizia lui Negoiță: „Mă doare sufletul de ce se întâmplă la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 17:54

Mircea Rednic a fost astăzi demis de la Dinamo. Claudiu Niculescu (42 de ani), omul pe care „Puriul” l-a înlocuit intempestiv în toamnă, nu e de acord cu decizia luată de Ionuț Negoiță și deplânge situația de la club, în ciuda faptului că el însuși a fost demis după doar 3 meciuri.

„Am aflat şi eu mai devreme. Îmi pare foarte rău pentru el, mai ales că avem o relaţie foarte bună. Din punctul meu de vedere, nu trebuia să se ajungă aici. Consider că a făcut o treabă ok, este mare păcat ca a plecat. Sunt sigur că în sezonul viitor ar fi făcut performanţă.

Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu prea am mai ţinut legătura cu nimeni de acolo. Probabil nu s-or fi înţeles asupra bugetului de transferuri, chiar nu-mi pot da cu părerea. Dar mă doare sufletul de ce se întâmplă la Dinamo. Un asemenea club, cu o asemenea tradiţie, să nu mai ia titlul de atâția ani...”, a declarat Claudiu Niculescu pentru Prosport.

12ani au trecut de când Dinamo câștiga cel mai recent titlu de campioană, în 2007, cu Rednic antrenor

Niculescu a comentat și o eventuală revenire la Dinamo, spunând că nu a fost sunat de nimeni de la club.

„Este cea mai mare vrăjeală. Nu m-a sunat absolut nimeni, vă dau cuvântul meu. Clubul trebuie să se adune şi să încerce să intre în play-off în sezonul următor. Acesta trebuie să fie obiectivul principal. Îmi pare enorm de rău ce se petrece la echipă. Este regretabil!”, a adăugat Niculescu.

CITEȘTE ȘI: 

Culisele demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează